İşin ilginci çöp dediğimiz burun kıvırdığımız FSR 3 tekniğinin iyi uygulandığı ender oyunlardan biriydi Avatar. FSR'la bile güzel görünen oyunu PSSR ile bulamaça çevirmek de ayrı bir başarısızlık örneği. |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6314. sayfa)
-
-
yeni cıkan oyunların hepsi %100 uyumlu olacak rahat olun üzülmeyin.
-
PS cephesinde kardeşlik kalksa XBOX'a toplu geçiş yaşanır. 30k konsola verilip, 300 liralık oyuna bile kardeşlik yapılırsa PS'in ülkeden çekilmesi normal karşılanmalı.
-
Çözmekle falan da alakası yok. Teknoloji toptan çöp. Düşük native çözünürlüklerde patlıyor. “Bak düzgün çalışıyor!!” denen örneklere bak, hepsi zaten eskiden de düzgün ve yüksek native çözünürlüklerde çalışan oyunlar. Adamlar ancak 1440p’den 4k’ya upscale edebilen, kalan tüm örneklerde halaya başlayan teknolojiyi devrim diye yutturdular.
-
ingilterede web siteleri var hesap satan bir dünya, bu tek Türkiye'ye ait bir durum değil.
-
Yanılıyorsun, 8K OLED tv ile oynayınca cam gibi görüntü sunuyor -
pro konsoluydu oled monitörüydü oyunuydu abonelik hizmetiydi derken o kadar para veriyorsun
Sonuç;
-
Satış çok az genellikle kupa veya cod tarzı kasılmış hesaplar satılıyor.
https://www.playerauctions.com/psn-account/
Dediğiniz gibi satış çok azda olsa var ama yüzüne bakan çok yoktur zaten alim gücüne göre indirim bekledikleri müddetçe gayet uyguna alıyorlar oyunları ayrıca ban yeme korkusu ve yasal olmaması sebebiyle kalıcı kardeslik harici çok yapılmıyordur ki onu bile bilen çok yoktur diye düşünüyorum insanlar aliyor psnyi açıp alıp kapatıyor
-
PSSR umut verse de yeterince kalite kontrol ve testi yapılmamış bir teknoloji izlenimi veriyor. Pro kullananları da test sürecine dahil etmek istemişler gibi duruyor. 6 çıkana kadar nihai haline gelir. 4090 ile yaptığınız gibi gidip onu da DLSS ile karşılaştırmayın derim. Komik duracaktır yine. Şu an rakibi FSR. XeSS seviyesine ulaşsa yeterli. DLSS de başta sıkıntılıydı demek de pek geçerli değil. Nvidia bu işin öncüsü, bu olayı çıkaran o. PSSR ise birden fazla rakibi ve yıllardır süreçleri belli bir ortamda çıktı ortaya. Doğru bir kıyaslama değil pek yani. Ek olarak Nvidia'nın verdiği güven Sony'den çok daha fazla çünkü Nvidia'nın işi bu. Aslında en temizi Amd yerine Nvidia ile çalışıp DLSS ile önüne bakmak. Ama o zaman 1200 euro isterlerdi herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 3 Aralık 2024; 16:7:51 >
-
Yeni çıkan horizon oyunları dimi hocam? Zira herman hulstdan başka bir şey beklemiyoruz artık, bravo böyle devam -
-
Daha önce ps3 ile başlayıp one x 4 4 pro kullandım şuan Ps5, ben hayatımda hiç bu kadar saçma bir fiyatlandırma politikası görmedim, oyunun normal sürüm 2lira ultimate 1lira diyeceklerim bu kadar. Hesap alıp satma olayı olmasa samimi söylüyorum bir dakika durmam ps de
-
Gönül gözü güncellemen gelmemiş senin qanzi.Bir süre Pro konusunda takıl, otomatik yüklenir -
Hocam son cümleye kadar hak veriyorum, ama bu oyun takası işi bizim ülke harici yerlerde de aynı diye düşünüyorum
-
-
Fortnayt düzgün çalışıyor ama paylaşmazsın.Bozguncusun, yazıklar olsun -
Şöyle bir durum da var bazı insanlarda. Oyuna daha çok para verdikçe cihaza daha çok bağlanıyor, kaptırıyor kendini. Pro'nun kendisinin de sürekli övülme sebebi bu bence biraz da. İnsanlar daha çok harcadıkça kendini daha çok rahatlatma ihtiyacı duyuyor sanırım. İnsanlara "Fakir" diyecek noktaya gidenler de bundan çıkıyor sanırım.
Şu Ctr'ı da bir Pc'ye getirmediler. Switch'te oynadım ama Pc'de deneyimlemek de güzel olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 3 Aralık 2024; 17:23:1 > -
Halaysız duramayanlara, ama PS5 Pro sahibi olacak kadar zengin, kültürlü ve elit olamayanlar için günlük PS5 Pro halay videolarımız gelmiş beyler sıcak sıcak
x (formerly twitter)Gene Park (@GenePark) on Xhttps://x.com/genepark/status/1863765379643752802?s=46
-
Halay cihazı alınca görünmez oluyor mu acaba test edicem gelince
-
Gönül gözü güncellemesi için ayrı bir başvuru gerekiyor mu yazarsınız hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X