Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Castle Bravo Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
126.431
Cevap
298
Favori
4.557.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 63106311631263136314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bunlar forumda ölmüş markayı savunurken xbox store'da oyun süpürdüm aynı oyunları donkey store'da alsam hacizlik olurdum herhalde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7ender kullanıcısına yanıt

PSSR teknolojisine özel tema gelmiş indirelim bakalım..

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Öğlen saatinde boş olursam xcloud'dan devam

• 30. yıl lem indirimleri diye store'a giriyorsun space marine 2 2600 tl xbox store'da 2100 tl [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Adam last of ustan yürüyüp Bana yeni misin diyor Ne diyeyim he he haklısın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

Adam last of ustan yürüyüp Bana yeni misin diyor Ne diyeyim he he haklısın
    Zaten last of us hakkında bişey diyemezsin playstation hakkında bile bişey diyemezsin çok savunduğunuz oyun konsolu (sözde) en iyi zamanı olan 360 ta bile satışlarda ps i geçemedi gel gelelim oyun kısmına goty adayı olan oyununuz bile yok şurda deli gibi övdüğünüz stalker 2 3 ay sonra ps e çıkacak senin ve senin gibilerin zaten diyecek bişeyi yok

• İdeoloji savunur gibi triplere girenlere bayılıyorum. O kadar komik duruyor ki. "Diyemezsin", "Yapamazsın" bilmem ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 3 Aralık 2024; 12:22:26 >
  • Güzel bir yıl oldu kapanışı Indiana Jones ile yapıp açılışı Avowed ile yapacağız. Karşı tarafın durumu içler acısı..

• Remastered Pro'nun oyunu yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xbo kanalında da en sevdiği konsolu unutmamış king...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 3 Aralık 2024; 13:4:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

hELLBlade2 İçin Allyx Almıştım MAlum Bayağı Methedildi [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Birde Stalker HallBlade Stafield Bunları Xbox Özel Oyun Sanıyor Bu NAsıl Bir Müritlik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 3 Aralık 2024; 13:16:1 >
  • kayakuk kullanıcısına yanıt

• burası xbox sahipleri rehabilitasyon merkezi olmuş yine [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• 7ender kullanıcısına yanıt
    Abooo kavgada söylenmez:) Ne yaptın yaw o kdr da değil😁

• Akşam olsada STALKER ın dibine vursak. Çok ilginç şekilde bünyede bağımlılık yaptı:) Doğrusu oynayan herkes aynı fikirde. Pc de Epic ayarlarda DLAA da oynuyorum. Zortboxcı ve pspuro cular max 800p de oynayacak HAAAAHAHHAHW. BU TRAJEDİ DEĞİLDİR DE NEDİR ARKADAŞ:) QANZİ TEXTURELARIM HALAY ÇEKİYOR NEDEN ACABA:) hahahahahah

• Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

üSTAD O dediğin olay Rog ALLy Apu ile 900p 1080p oynatıyor Nerenin 800p'si o Öyle :D

• bu ps ekibi pazarlama işini xbox’tan kat kat iyi biliyor. çok basit şeyler ama açılış animasyonunu ps1 dönemindekine çevirmişler. hoşuma gitti. aynısı oyunların pr’ında da geçerli. tlou, uncharted, gow gibi eserler bi kenara, bunlar sanat. ama ps tarafı vasat oyunlar çıkardı vaktiyle; returnal gibi. fakat ona da xbox’tan iyi pr yaptı arkadaş. şu an stalker’ı mı daha çok adam biliyordur returnal’ı mı? ne bileyim until dawn, beyond two souls, heavy rain, days gone. hepsi vasat oyunlardı ama her yerde daha iyi pr çalışması yapıldı. halen arzulanan oyunlar bunlar bana göre vasat olsalar da.

xbox tarafı indy oyunu çıkarıyor, ulan bi tane panoda reklamı olmaz mı ya? araştırdım, avrupalılar da aynısını söylüyor. belki amerika’da yapıyorsa yapıyordur. olmaz yani bu kafayla, bu kadar pasiflikle. ps ekibi pazarlama yönünden fark atıyor xbox’a. tartışma götürmez. çok iyi beklenti yaratıp yönetiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• artisart A kullanıcısına yanıt
    Xbox'ın agresif reklama ihtiyacı yok oyunları cayır cayır oynanıyor

• 
Sayfa: önceki 63106311631263136314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.