Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü2 Mobil
5 sn
126.445
Cevap
298
Favori
4.557.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 63096310631163126313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çöp starfield mi oynayalım?

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    İstediğin oyun oynamakta Özgürsün Ben oyna ve oynama demiyorum tamam ben de Sony kullanıyorum PlayStation 5 kullanıyorum ama hataların eksiklerinin farkındayım Siz de biraz bunların farkında olun ve onlara göre yorum yapın
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Daha fonksiyonel olduğu kesin [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Pardon yanlış mesaj
    Evet oynayacak çok oyun var
  • Ama oyun yok diyorsan bir şey diyemem b😂😂
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Buna ne demeli
    Ps5 in ilk yılı en çok oynanan 10 oyunu
    😂😂😂😂😂😂
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Biz farkındayız ki çok meraklıysan herkes zaman zaman gömüyor istiyorsan yapıştırayım kendi mesajlarımı buraya dizerim, concord ve last of us online cancel edilmesi rezaletin daniskasıydı, sen en önemli stüdyonun projesini 3. yılında bungie'nin lafıyla çöpe atamazsın, veya 400 milyona aldığın yarısından fazlası yapılmış oyunun bu kadar kötü olması içeriden birisinin seni öpmesinin ispatından başka birşey değil ki ipini çektiler onun. Şimdi de Hermen Hulst'un horizon aşkından yok legosu yok remasterı, dünkü 30.yıl sunumunda bile ilk aloy gördüm artık midem bulanıyor aloy görünce.

Ama her zaman söylüyorum, Ea bitik, Ubisoft bitik, Microsft studios bitik, düzgün bir AAA oyun görmek neredeyse nadir rastlanan bir olay haline geldi, yeni oyunlar, kaliteli AAA tecrübesi yine iddaa ediyorum playstation'dan başka yerden beklemek kısa vadede zor geliyor, tek tük stalker gibi istisnalar hariç

Sakin
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Adamlar oyunsuzluktan yılda 3 kez tlou atıyor  

Ben de mesai bitse de Stalker 2'de bugün neler yapsam diye akşamın taktiğini planlıyorum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 3 Aralık 2024; 9:29:25 >
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

reis heyecandan 5 mesaj atan sensin ben zaten sakinim [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• quote:

Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

Hala last of us oynuyorlar 🤯
    Hala oynuyorlar dediğin oyun seri olarak tüm zamanların en çok yılın oyunu ödülünü kazana bir seri 578 fazla açılma istersen yenisin galiba buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

Tlou2 oynarken bir şey gözüme takıldı:

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Gerçi burdakinin tasarımı daha iyi. Ama göze takılacak kadar benziyor yine de[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Ücretli olsa 5 sene almadan bekleyecekleri ortalama oyunlar konuşulurken böyle üst kalite oyunlarla gelmeyin, sonra bunları yanyana kıyaslamaya kalkıp PS'de oyun yok diye kendilerini kaybediyorlar.

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Adı half life olmayıp half life tadı veren bir oyun oldu. 30 saat olmuş oynayalı umarım bitmez.
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

En az 100 saati var oyunun, akşam olsa da geçip oynasam.

• Dictattor kullanıcısına yanıt

onu boşver ps5'in yeni 30. yıl etkinliğinde getirdiği tema güncellemesi ile ps1 2 3 4 açılış ekranları var, hepsini sırayla deneyim, kalite her yerden akıyor sadece oyunlardan değil. Mutlaka deneyin beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 3 Aralık 2024; 10:39:56 >

PS1 olan çok iyiymiş, konsolu açamadım iki gündür akşam temalara bakalım, hem Pro'da oyunlara teste devam...

• Adamlar oyunsuzluktan 5 yıl önceki oyunla, tema ile idare ediyorlar artık.
  • 7ender kullanıcısına yanıt

Biz oyun işini hallettik sıkıntımız yok artık detaylarda geziyoruz dostum [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Dictattor kullanıcısına yanıt

Mutlaka bak, ben hepsini bir iki defa denedim, restart falan attım :D:D çok iyidi.

• 
Sayfa: önceki 63096310631163126313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.