Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
22 Misafir (2 Mobil) - 20 Masaüstü2 Mobil
5 sn
126.445
Cevap
298
Favori
4.557.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 63176318631963206321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ps5 zırto enhanced stalker 2 bekliyorlar daha yana yakıla

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 4 Aralık 2024; 13:34:24 >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Tabloda sağdan sola doğru ''ışın izleme gereksinimleri'' altında paylaşılmış yalnızca DLSS ve FG. Diğer minimum önerilen ve ultra gereksinimleri Türkçeye standart olarak çevirmişler ama ''native'' olarak belirtilmiş açıkça yani DLSS ve FG kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 4 Aralık 2024; 13:43:32 >
  • XBOX SERİES X İLE SERİES SSS FARKI BENCE

• MisterX06 kullanıcısına yanıt
    Ben de ben mi göremiyorum diye bakıyordum. Rt için denmiş yalnızca evet.

Gta trilogy remastered ı yapan firma Rockstar değil bro. Grove street games yaptı. Rockstar rdr 2 yaptı en son. rdr 2 çıkış yaptıktan sonra tüm ekip gta 6 ya yöneldi.

Gta Trilogy çıkışında çok iyi değildi ama şuan baya iyi durumda. Hatta 3-4 hafta önce büyük bir update geldi ve oyunu ps2 ve xbox classic dönemindeki retro tarza çevirdiler.

Youtube da videoları var. Tekrar Denemeni öneririm.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
  • myze kullanıcısına yanıt
    çok tatlı çıkmışsın
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Hocam bu görüntü Indiana Jones Series S 60 fps modundanmı alındı ?

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

PS5 Pro mu o 50 bin liraya 720 piksel versin?  

• quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

PS5 Pro mu o 50 bin liraya 720 piksel versin?  

80.000 Tl'lik 4090'ın 1080p verdiği yerde Ps5 pro yine o paraya iyi iş çıkarmış 

• Yeni hali çok güzel duruyor oyununun dün durup dururken @7ender hocam söyledi oyun güncelleme aldı çok güzel oldu diye bende bakındım baya değişmiş.İlk hali çok kötüydü.

Hangi oyun gta trilogy mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk_1881

80.000 Tl'lik 4090'ın 1080p verdiği yerde Ps5 pro yine o paraya iyi iş çıkarmış 

Alıntıları Göster

Ekran kartının E'sinden bahsetmiyorum bak; sonra çıkıp Playstatation kullanıcıları ağlıyor... Ağızlarına emzik verince de kuduruyorlar.  

Konu bilgisayar olursa burada tokatlamayacağımız PS kullanıcısı yok.  

• MisterX06 kullanıcısına yanıt
    O zaman iyi hocam.Tahmini 2K ULTRA DLSS Quality+ FG ile 80 FPS civarı akarım ben 4070 ile
    İşte o sıra konsolar 530p/55fps birinde leş ötesi fsr diğerinde pssosur halay edition ile low-medium, rt var yok arası akacaklar:) çok fena eğleneceğiz:) O gün kaybolmayalım rica ediyorum eğlence var hahaha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

Ekran kartının E'sinden bahsetmiyorum bak; sonra çıkıp Playstatation kullanıcıları ağlıyor... Ağızlarına emzik verince de kuduruyorlar.  

Konu bilgisayar olursa burada tokatlamayacağımız PS kullanıcısı yok.  

Alıntıları Göster

Ps kullanıcıları yıllardır ağzınıza emzik verdiği için Xbox'ı bırakıp en son Pc fanboyluğa dönüp burda sıra sıra yazan kişiler için iddialı olmuş bu söylem 

• brnbry kullanıcısına yanıt

Aynen kanka.

Bak benim 2020 yılından mesajımı bile bulursun benim zaten konsola geçme sebebim ekran kartı stoğu bulamamdı...

Yoksa biz ne zaman bu konsollar 8. nesil ile kendilerini inkar edecek şekilde bozup, pc mimarisine geçtiler... O zaman biz de madem pc mimarisine geçtiniz deyip köküne döndük olayın.

Hee konudan bağımsız zaten ben PS kavurmaya geliyorum buraya biliyorsun. Xbox yokken de geliyordum... 7. nesilde de geliyordum...

Duruşumuz hep belli  

• Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

Sistem gereksinimleri yüksek ama indiana jones'un oyun motoru doom ile aynı.

En son doom eternatl id tech 7 motoru ile yapılmış bu oyun da aynı motorla geleceğine göre düz mantık yağ gibi akması lazım optimizasyonun.

Fakat bu sistem gereksinimleri kafa karıştırıcı.

• 7ender kullanıcısına yanıt

Anlık alev aldım oda senin yüzünden [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• 
Sayfa: önceki 63176318631963206321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.