Aman konsol konusuda Pro dan falan bahsetme burada, başlarlar şimdi pc lerini övmeye, şöyle raytracing şöyle ultra ayarda oynuyorum falan , hazır kıta hepsi zaten yer arıyor sistemlerini anlatmaya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6348. sayfa)
-
-
Süreli exc. Stalker 2 dahil hepsi güncelleme alıyor her hafta, çıktığı zaman sorunsuz başlayacak PlayStation sahipleri bu oyunlara, +Phil'in favorisi Pro Enhanced etiketiyle...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS6 2026da çıkacak gta 6 da 2026da çıkacak
hatta söyle olabilir 6.6.2026 gibi bi tarihde gta 6 + ps6 bundle seklinde gelir.
Yani eli kulagında bir cihaz. Oyun geliştiricilerinde işini kolaylaştıracak bir cihaz.
The PS6 will be powered by a custom AMD Zen 4 CPU and a next-generation RDNA 3 GPU olacagı söyleniyor toms hardware gibi forumlarda.
Yeni nesil işlemci ve gpu +GDDR7 bellekleri ile oldukça güçlü bir konsol olacak.
Max 1.5 sene var yani. 1.5 sene daha ps5 ile idare edilir. 699-799 euroya PS6 çıkar. PS6 Proda 999 euro olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 8 Aralık 2024; 12:39:17 > -
Benim anlamadığım nokta bu zaten
Sizin oyunlarınız playstation'a da geliyor daha neyi kıyaslıyorlar çözemedim ya
Bu xbox vs playstation konusu biteli aylar oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2026 da çıkacağını nerden biliyorsunuz?
STALKER 2 'yi baya severek oynuyorum.Ama büyük bozuk oyun.Pro'ya gelene kadar toparlayabilirler mi?Emin değilim.Baya sorunu var çünkü...
ps5 ps4 den 7 yıl sonra çıktı. PS4 2013- PS5 2020 arada 7 yıl var yani.
6.5 yıl sonrada 2026 ortalarında yada sonlarında PS6 gayette gelebilir. Zira hemen hemen ps4-ps5 ile arasındaki aynı süre geçmiş olacak. Yine aralarında 7 yıl olucak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 8 Aralık 2024; 12:44:34 > -
Ps 5 Pro'da özellik var, tüm bugları otomatik düzeltiyor 😃
PSSR Sony'nin kendi oyunlarında iyi görünüyor genel olarak ama diğer oyunlarda problemleri var. Stalker gibi zaten problemleri olan bir oyunda da iyi sonuç vermeme ihtimali düşük değil. Fps ve grafik kalitesi daha iyi gelecek olsa da görüntü daha problemli gelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Aralık 2024; 12:46:9 >
iki tane bulanık görüntünün ötesine geçemeyen cihazlar için bu ne kavga yahu dalganızı geçin sadece
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ahaha onu bilmem ama ne zaman çıkacağı önemli.En az 1 senesi var oyunun tamamen pürüzsüz olması için gibi duruyor.Ha şu an oynanabilir mi evet oynanabilir.Ama 2 saatte bir oyunu baştan açıp kapatmaya hazır olun.Yeni yama sonrası kontrolü karıştırıyor oyun mesela.Anlık klavye+mouse / controller arasında gidip geliyor.Kapatıp açmadan da düzelmiyor.Yine 120 FPS takıldığın yerde aniden 10 FPS görüyor oyun loading yapınca ve yine kapatıp açılınca düzeliyor.İki buglu yan görev ile karşılaştım,ana görev yapmadıysan düşüp çıkamadığın shelter var mesela, girişi var çıkışı yok.Mecbur önceki save 'e döneceksin.Gibi gibi..
Bunlar çoğunlukla platform bağımsız zaten. Ps'e birkaç aya gelecekse işleri zor. Daha iyi olacak olan grafik kalitesi ve PSSR düzgün implemente edilebilirse görüntü kalitesi. 4 yıl sonra çıkmış bir cihaz da bir zahmet daha iyi sonuç versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Aralık 2024; 12:54:43 >
Bu kadar fazla güncelleme alan bir oyun görülmedi uzun zamandır, ne zaman açılsa 6GB, 10GB alıyor konsolda. Başlarda bıraktım ben oynamayı, Complete Edition'a yakın olacak diyelim Pro'ya çıktığında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 8 Aralık 2024; 13:14:57 >
Ps6 o tarihlerde gelmesi pek mümkün değil. Xbox yeni konsolu 2026 sonuna bence yetişir ama 2027 den önce yeni ps beklemiyorum.
hali hazırda çıkmış 800 euroluk cihazın üzerinden 1.5 sene geçtikten sonra ps6 yı çıkarmazlar.
zaten pro sebebi ile tepki var ve belli ki hazır olmayan bir cihaz. 1.5 seneye yeni cihaz çıkarıp insanların elindekini öldürmezler. Onun için elinde düz ps5 olan cihazına sahip çıksın. Ötesi boş şuan.
Valla benim SSD'de sürekli daha fazla yer kaplıyor.Şiştikçe şişiyor.Oyun bağımlısı yapıyor oyuncuyu,ama hataları ile deli ediyor.Bradalar incelemesinde "Toksik ilişki" demiş oyun hakkında.Bu tabir tam oturuyor.Tam bir Toksik İlişki oyun.
Atıyor her zaman ki gibi, pinokyocuğumuz.
2027 den önce yeni ps gelmiyeceği garanti
Ayrıca bu konuları konuşmak için çok erken
Ya gerek var mı zaten.Üç kuruşluk plastikler için böyle işlere.Beni forumda bilen bilir.Kişisel bir garezim olmaz kimseyle.Zamanında ufak bi sürtüşmemiz olmuştu da özelden "kırılmadın di mi,severim seni" yazmışlığım da vardır.Kendisi de hatırlar.Yani eski dost niye düşman olur ki..Yani ben senle rakip platformlardayken de düzgün konuştum.Birçok kullanıcı ile de böyleyim.Ha uzatmak istenirse de uzatırım, gürültüye pabuç bırakmam o ayrı.
Bilerek yapıyor yaquote:
Orijinalden alıntı: GT_55Atıyor her zaman ki gibi, pinokyocuğumuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ha o zaman özelin açıktı yani :) , abi benim sinir olduğum nokta şu bak, şu konu açıldığından beri seni tanırım , beraber gülüp eğlenmişliğimiz vardır, sende burdaki Ps ciler gibi savunuyordun yani, şimdi bi bakıyorum yazmışsın Sony müridleri hepiniz aynısınız falan, hayır geçmişini bilmesek diyecem ki ha tamam, insan fikir değiştirebilir de geçmişte beraber gülüp eğlendiğin adamlara Sony müridleri dedin mi benim beyne kan gitmiyor. Gerek yok dediğin gibi biraz da dünkü Fener maçının siniri vardı üstümde , gereksiz gerildik.quote:
Orijinalden alıntı: Bonobo643
Ya gerek var mı zaten.Üç kuruşluk plastikler için böyle işlere.Beni forumda bilen bilir.Kişisel bir garezim olmaz kimseyle.Zamanında ufak bi sürtüşmemiz olmuştu da özelden "kırılmadın di mi,severim seni" yazmışlığım da vardır.Kendisi de hatırlar.Yani eski dost niye düşman olur ki..Yani ben senle rakip platformlardayken de düzgün konuştum.Birçok kullanıcı ile de böyleyim.Ha uzatmak istenirse de uzatırım, gürültüye pabuç bırakmam o ayrı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X