Hayırlı olsun hocam artık 4k 120 FPS akarsınız mucizevi olağanüstü bir makine 4090 ne ola ki yanında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6350. sayfa)
-
-
Ooo hayırlı olsun hocam.İlk iş olarak "gönül gözü" güncellemeni kurmayı unutma:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sony ürettigi "pro"lari kakaladi, simdi reklamini felanda yapmiyor niye acaba
-
Cihaz güncelleme indirirken onu da indiriyor otomatik Hayata yepyeni bir pencereden bakıyorsun...
4090 ile Native mi oynuyorsun? Bu da aynısı işte fark yok.
ps5 pro kutusundan çıkan müritasyon haplarını günde iki defa almayı ihmal etmeyelim
-
Siz Xbox'ta Indy'i ve Stalker'ı test edin biz Pro'da Enhanced olarak akacağız.
(Pc'de oynayacak ikisini de)
aynen hocam bir ayar vardı onu kapatınca düzeldi
-
Pro başlığında Pro aldığımızı yazmamak lazımmış. "Bak gördünüz mü nasıl da aldılar" tribine giriyorlar. Olayı hiç anlamayıp, toksik fan olarak okuyunca yazılanları böyle oluyor. Kaç yıllık Ps 2'mi bile oyunları ile saklıyorum ben, sandığınız gibi konsol parçalamıyoruz 😃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Aralık 2024; 22:52:25 >
Sağlam update alması lazım ilk bölgeden 2. Bölgeye geçişte sorunlar iyice ayuka çıkmaya başladı. Evet oyun güzel ve ciddi potansiyeli var lakin ciddi buglar, yapay zekanın spastikliği zort zort el bombası atmaları 1 km öteden sana sıkarken kurşunların sana isabet etmesi, taşıma kapasiteleri ve herşeyi geçtim mutantlar gereksiz zor. Düşmanların dibinde spawn olması ve senin buna gözlerinle tanık olman. Bunlar aklıma gelen sorunlar. Açıkcası bu şekilde oyun bayar. Şahsen ben 30. Saatime geldim ama ara vermeyi düşünüyorum. Evet keşif hissi güzel ama açık dünya da olduğundan tekrara çok düşüyorsun. Bu olmak zorunda ama en azından yukarıda saydığım sıkıntılar bir nebze giderilirse gayet güzel akıcı bir oyun olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir kadınlar hamamı gibi ortam oluşmamıştı başlıkta, o da oldu
-
Abi adamlar dibinde spawn oluyor birden ve aimbot kullanıyor. Son yıllarda çıkmış en saçma oyun olabilir bu açıdan. Teknik sıkıntıları hadi düzeltilir de, gameplay tarafında baya bir iyileştirme lazım. Uzun bir süre oynamam herhalde bu halde. Şimdi bazı arkadaşlar onun modu var kurunca iyi oluyor diyor da, ben niye mod kurmak zorundayım arkadaş? Oyunun baz haliyle bunu bana sunabilmesi lazım. Mod işi keyfi olmalı.
Ayrıca bu oyunu Ubisoft, Activision ya da EA tarafı çıkarmış olsaydı nasıl tepki olurdu? Resmen pozitif ayrımcılık var şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 8 Aralık 2024; 20:38:8 >
Mutant işi ilerde iyi ekipman ile çözülüyor.O en kolay mevzu.Ama spawn işi can sıkıcı.Wall Heck yapan sıfır ıska yapay zeka en büyük ve giderilmesi en zor sorun.Taşıma kapasitesi kesinlikle artırılmalı ya da stamina bosalim ve dolma işi daha oyuncu dostu olmalı.Böylelikle daha pürüzsüz deneyim sunar.Ben baya oynadım oyunun yüzde 70'i bitti sanırım.Bu şekilde bitiricem artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 8 Aralık 2024; 20:41:52 >
Hocam işte bu durumun cevabı yazdıklarınızda gizli.Oyun geliştirme Maliyetleri hepimizin malumu.Hele STALKER 2 gibi dev gibi bir oyun yaptığınızda bu süreç daha da çetrefilli oluyor.Uzadıkca uzayan süreç başta personel maliyetini yükseltiyor.Üzerine bir de savaşı eklediğinizde böyle küçük stüdyoları oyunu çıkarmazlarsa batma noktasına getiriyor.Saydığınız firmalar büyük yapımcı ,onların bırakın 6 ay 3 yıl oyun çıkışını erteleyebileck dayanma gücü var.Ama bu adamların yok.Artik bir an önce oyunu çıkarıp hiç olmazsa maliyetlerini çıkarma yoluna gitmek zorunda kalıyor böyle firmalar.Pozitif ayrımcılık bu yüzden.
Yani önlerinde iki yol oluyor.Ya oyunu bu haliyle çıkarıp,bir an önce emeği paraya dönüştürüp, kervanı yolda duzecekler ya da batacaklar.
Hadlerini bilip biraz daha küçük daha kontrol edilebilir bir ölçekte bir oyun yapabilirdi(Metro'lar gibi) elbette ama savaşı öngöremediler muhtemelen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 8 Aralık 2024; 20:52:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kendi geliştirdikleri özel yapay zeka motoru şu an %80 oranında çalışmıyor.Çalıştırmaya çalıştıklarında optimizasyon patlıyormuş.Kısaca o sorun çözülmeden bir şey değişmez.Çözmeleri de bir iki yıl sürebilir gibi.Belki de hiç çözemiyecekler.Yapay zeka için B planları yokmuş belli ki.
Normalde motor düşmanı çok daha büyük bir daire içinde spawn edecekmiş ve sen farketmeyecekmişsin.Ama alan genişleyince optimizasyon dağılıyor işte.
Başka stüdyo olsa sövülür de , adamlar o şartlarda Skyrim haritasının iki katı boyutunda haritaya sahip oyun yaptılar.Çalışması bile mucize bir yerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 8 Aralık 2024; 20:56:13 > -
Doğru, bu konuda bir şey diyemem. Sadece, çok potansiyelli bir oyunun bu halde olmasına üzüldüm. Çünkü oyunun atmosferi ve oyuncuya yaşattığı his efsane. Düzeltecekler ama seneye falan anca düzgün oynarız hocam.
EA falan çıkarmış olsaydı ben de çok daha fena yardırırdım zaten yine bu arkadaşlara pek kızamıyorum. Sadece göze çok batan buglar can sıkıyor. Bu haliyle bile iyi satarlar zaten muadili pek yok bu oyunun.
Hocam şöyle güzel bi şekilde cilalı çıksa tüm zamanların en iyi oyunları arasında olabilecek bir oyunun mücbir sebeplerle bu şekilde çıkmış olması platformlardan bağımsız, bütün oyuncular için büyük kayıp.Bir başyapıt kaybetti oyunculuk maalesef
Ama şu umut verici, adamlar var gücüyle ilgileniyor oyunları ile.Bu bana berbat çıkış yapıp sonra mest eden No Mans Sky 'ı hatırlatıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 8 Aralık 2024; 21:1:25 >
-
remedy bitti artık ya belki max payne remake etki yaratır
-
Altın Çağını yaşıyor.Piyasada AAAA oyun yapabilecek 3-5 stüdyodan biri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X