Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cnbzkrt , canocan_07 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (6 Mobil) - 12 Masaüstü7 Mobil
5 sn
131.817
Cevap
309
Favori
4.728.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 63476348634963506351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya mürid kelimesi bu konuda birbirine takılmak için kullanılan bir terim.Aşağılama değil bişey değil.İlk kez de kullanılmıyor.Sen bana PC müridi desen kızmam mesela.Çünkü konunun doğalı oldu bu artık.Ben PS kullanan çok seven arkadaşlara düşman değilim ki neden olayım? Yüzyüze bakıyoruz burada.Artık burada herkes arkadaş aslında .Hep derim yüzyüze görüşse birbirini sevecek insanlar bunlar.Ben takılmak için geliyorum buraya.Dün akşam mesela Uğur Hoca Indiana Jones 'un Xbox ayarlarının lowest seviyede olduğuna dair veri atmış.Gittim Xbox ile dalga geçtim.Bir tane bile Xbox'cı triggerlanmadı.Yarın PC'ile dalga geçerim,mesela en çok kendim ile dalga geçmeyi severim.

Neyse olan oldu...Ben unuttum:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

2027 sonu, 2028 başı bence.

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

xbox olmasa oyun oynayamayacaksınız, oyun konuşulmayacak dalga geçerken 2 defa düşünmek lazım [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Kullandığı ürünün durumunu, sınırını bilen yeri gelince geçer zaten. Seveni ile değil, ürünün kendisi ile. Switch'i çok seviyorum, ama her eshop açtığımda "2000 liraya on yıllık tel alsam şundan daha hızlı çalışır" diye gömüyorum :D

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Sony hep 6- 7 yıllık döngülerle çıkarmış konsollarını?

PS2 2000

PS3 2006

PS4 2013

PS5 2020

PS6 2026 bence böyle olacak Ha eğer çıakcaksada 2026 Aralık-2027Ocak gibi yılbaşında çıkar dahada gecikmez

Zira nerdeyse 30 yıllık sony geleneğini bozmazlar.

Sorun senin demen işte , zaten xbox fanı desin onlara bişey demiyorum. Sana şu videoyu ithaf ediyorum, benim anlatmak istediğimi anlatıyor. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]Vidyocuyoutube
    Daha fazlası: https://www.youtube.com/channel/UC_YUuKOsaoxJALTt1dh6zKg
    https://www.youtube.com/watch?si=qoYTSsbawBQDtNw3&v=6S7WCdw9t2I&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Bak ilk defa bu kadar hak verdim.COD, STALKER 2,INDY ,AWOVED derken belki de hiç olmadığı kadar Xbox oyunu oynamış olacağım.Enterasan..Bünye alışamadı.Xbox'un hemen bişeyler yapıp 58 meta oyun yapması lazım

Xbox dediğimiz Microsoft hocam sonuçta. Hem Pc hem Xbox derken win win adamlar için. COD benlik değil onu geçtim ama Indy ve Stalker oynamam herhalde dediğim halde şu an epey merak ettiğim oyunlar. Ama baştan beri beklediğim Awoved var. Fps diye üzülüyordum geçen tps seçeneği de varmış onu öğrendim güzel oldu. Yalnız o oyunda çalışan biri epey gündem oldu geçen, pozitif ayrımcılık yapıyor, "oyunumuz aşırı woke olacak" dedi falan diye. Sanırım Veilguard gibi bir tartışma konusu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Aralık 2024; 14:33:10 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Valla hocam Woke işinden de ,Woke eleştiriyim derken Irkçılık, Cinsiyetçilik,Homofobi sularında yüzen Anti-Woke tayfadan da çok sıkıldım.Woke da Anti-Woke da benden ırak olsun mümkünse

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Yahu takılma takılma.Kötü niyetle söylenmiyor:)

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Yahu şu forumda Sony'yi benden çokça seven adam azdır.Konu müridlik ise daniskası benim.Bu nesil anlaşamıyoruz,ben de çemkiriyorum.

Ya şey diye düşünülüyor herhalde.Daha önce şöyle arkadaşlar gördü bu konu.Adam bildiğin TLOU2 aşığı sonra ne olduysa Xbox 'a geçiyor.Bu sefer TLOU gömüyor.Yani bendeki durum böyle bişey değil.

Hatta bak bi ara PC'yi satıp MaC Mini PC 'ye geçip oyun işini PS5 Pro ile çözmek istedim.Ama şu an için güven vermiyor bana o konsol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 8 Aralık 2024; 15:4:31 >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

Haftaya TGA var gönül isterdi ki rakip konsolda da aday çıkaracak seviye oyun olsun yarışsınlar. Yine tek taraflı geçti bu yıl. Rekabet unsuru kalmayınca konu dışı platform muhabbeti normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 8 Aralık 2024; 15:45:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dictattor kullanıcısına yanıt
    3.parti stüdyo nasıl rakip oluyor anlamadım? O zaman cd projekt de rakip, capcom, ubisoft hepsi rakibimiz hocam

83 yılından beri evimizde sony ürünleri vardır. 97 yılında komşumda ps 1’de resident evil 1’i gördükten sonra oyunculuğa bakışım değişmişti. Resident Evil 2 çıktıktan sonra kayıtsız kalamadım ve konsolu edinmiştim. Sony her dönem sempatim olmuştır. Tabi Şimdi tabi, Açıkçası ben oyun oynamayı seviyorum platform çok da önemli değil. Ps5, series x, steam deck ve deck’ten emulator sayesinde nintendo oyunlarını oynuyorum ki switch 2’yi bekliyorum. Neyse, ama sony’nin anıları bambaşka tabi. Çok taze kalan The Last of Us pt.2 son dönem oynadığım en iyi oyun. 2022 ocak ayına girişte stok düşürdüğüm ps5’i edindiğim an olası pro çıktığında ne yollarda yükseltmenin yapabileceğimin planlarını bile yapıyordum. Ama bir türlü 9. Jenerasyon oyunlarına geçememiştik. Pro’nun tanıtımları 8. Jenarasyon oyunlar üzerinden yapılınca durumu tartışmak istediğimde konuyu farklı seviyeye taşımaya çalışanlar çıktı. Açıkçası ne oyun sevgisi ne de sony sevgisi veya oyun oynanan herhangi bir platforma duyulan sevgiyle uzaktan yakından alakası olmadığını düşünüyorum burada dönen muhabbetin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• jymz___ J kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk PlayStation 'ımı ki PS1'den bahsediyorum,bir arkadaşımla ortak aldık.O zaman Lise Son sınıftayız ve harçlığımız sınırlı.Senetle almıştık ve bizden ay ile büyük ama 18 ini dolduran arkadaşı da kefil yapmıştık:). Taksit tutarı için de ailelere güvendik.Rahmetli dayım bize de bir ders olsun diye, taksitinizi ben ödeyeceğim ama siz de antika masamı zımpara yapacaksınız dedi.Biz de bütün yaz masa zımparaladık,cillop gibi vernik de attık ve bir nevi kendi paramızla almış olduk cihazı.Yani böyle anınız olan markaya düşman olabilir misiniz?

O zaman save için Memory Card almanız gerekiyordu ve bundan haberimiz yoktu daha,Tomb Raider 2'yi ölmeden bitirmeye çalışıyorduk falan ...Çok acayip bir dönemdi

Sonrasında PS2 dönemi üniversite, askerlik dönemime denk geldiği için PS2'yi pas geçtim ama kazandığım ilk parayla da gidip PS3 aldım.Sonrasında PS4 ve ilk günden PS5 aldım,halen de duruyor PS5.Arada kısa bir dönem PC ve Xbox 360 ve Series X dönemi de var ama son 25 yıllık oyun geçmişimin en az 20 senesi Sony ile geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 8 Aralık 2024; 15:55:45 >

• ps5 in yanına gamespass ekledim

e evli barklı çoluk çocuk sahibi insanız 2 konsol bizi aşar [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

3050 li laptop yetmediği yerde xcloud gamepass keyfi :)

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 8 Aralık 2024; 17:0:40 >
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Hocam xcloud gamepass de internet hızı ne kadar olmalı?

• Gameps505 kullanıcısına yanıt

hocam 50 mbit netim kablolu şuan gfn de extreme ayarlarda oynuyorum sıkntısız ama şunu çözemedim dostları mavi düşmanı kırmızı gösteriyor

xcloud u denemedim daha

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 8 Aralık 2024; 18:25:10 >
  • Konsol düşmanı bir Pc'cik olarak birkaç saat evvel Ps Pro ulaştı elime. Daha kutuyu görünce 4090'a kafa tutacak bir cihaz olduğunu anladım, insanlar haklıymış. Gerçekten kullanınca gözleri açılıyormuş insanın. Pc'de 5-6 fps oyun oynamam daha. Tüm oyunlar sorunlu çıkıyor orada. Ips monitöre bağlayınca da açıldı, Oled Tv'ye bağlayınız hatası verir diye beklemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 8 Aralık 2024; 18:35:50 >
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

accessibility ayarlarında highlight diye bi ayar olması lazım onu kapatalım

• 
Sayfa: önceki 63476348634963506351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.