|
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6409. sayfa)
-
-
Fake olduğu çok belli. Belli ki bu oyun bazılarının canını çok yakmış
-
Hatta bu ms degilmiydi Xbox one çıkışında oyunların takası olmayacak,herkes aldığı oyunu kendi oynayacak gibi saçma sapan bir sistem dayatması yapacaktı.İçerigini tam hatırlamıyorum ama böyle bir şeydi.Gelen tepkilerden sonra vazgeçmişlerdi
-
Adamlar kafalarına göre 2.el i engellemeye kalktılar:) Sony in tanıtımda bu konuyla geçtiği dalga hala hafızalarda:) -
-YIL 2028-
SacredDivinity
Ay ne güzel ps6’nın çıkış oyunu. 8k 120 fps akacağız. Büyüksün sony ❤️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 17 Aralık 2024; 12:9:48 > -
Aynı ff VII Rebirth gibi diyorsun. Pc için güzel test etmişsinizdir inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 17 Aralık 2024; 13:4:57 > -
Jason scherier yalanlamış ama tam bir druckmann hikayesi gerçek olursa şaşırmam -
başkan forza allahtan var yoksa bunlar kuraklığın dibini görürdü, forza da forza ama be! Bethesda ms kurtaracak gibi, fable da güzel gelirse bir pozitif hava yaratırlar bekli, kim bilir. Ama publisher olarak tabi, konsol işi çoktan bitti.
-
Kutulu oyunu account'a bağlayacaklardı, ikinci elde satarken komisyon alacaklardı. Oyun dünyasının en büyük aç gözlülüğüdür, üstü de gelmez.
-
adamlar last of us'ı ps3 e cıkardılar, o niyette olsalar onu cıkarmazlardı, ki kesinlikle konsol sattıracak bir oyundu zamanına göre.
-
konsol işinin bittiğini kim söylüyor hem ev konsolu hem el konsolu çıkaracaklar -
Xbox konsol işini bitirmeyebilir satış az olsa bile elden ring gibi oyunlarda hala satışta belirli bir ağırlığı var oyunun üçte biri xbox konsollarında satmıştı ayrıca bitmesi sektörü daraltır çünkü öyle yada böyle nesilde 50-60 milyon kullanıcısı olan bir cihaz muhtemelen bir çoğu konsol işini bırakır Sony tek kalırsa hiç iyi olmaz -
Vallahi maşallah Koskoca markaları şirketleri ne güzel batırıyorsunuz çıkartıyorsunuz ekonomiyi çözmüşsünüz -
adamlar televizyonun, telefonun tabletin xbox diye reklamları babasının hayrına yapıyorlar aynen.
-
batacak demedi kimse kardeşim, konsol işinden vazgeçecekler dedi. MS'un cidden bunu düşünmediğini söyleyemezsin, son dönem tüm hamleleri bu yönde. PS'e oyun cıkartmaları, her alete this is an xbox diye reklam yapmaları, hep bu yönde, netflix gibi, gamepass'a odaklanmak istiyorlar ki haklılar ben olsam ben de vazgeçerdim.
-
Bu firma yazılım devi oyunumu oyna nereden oynarsan oyna diyor ki çok faydalı. Az önce şirket bilgisayarımda stalker 2'yi yeni kapattım akşamda konsolumdan devam edeceğim insan daha ne istesin. -
İki resim arasında ki yedi farkı bulunuz çok hafif netlik farkı dışında
-
konuyla ne alaksı var caped, konsol bitti diyorum, ne alaka diyorsun cevap veriyorum işten stalker oynuyorum ne güzel diyorsun. hakketten güzel kanka iyi eğlenceler.
-
AAA eski oyunlarda ps5 pro ile ps5 aynıymış vay anasını be, hemen satıyorum aleti.
-
xBOx çıkaracağı konsol yine Cloud üzerinden oynaması için Arm Tabanlı Düşük işlemcili Bir Model Olacaktır Aynı Logitech G Cloud Gibi Birşey
Sanmıyorum SteamDeck veya Rog Ally Tarzı Güçlü Bir Model Çıkartısın Ucuza KAçacaktır diğer Türlü Cihazı SAtamazlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 17 Aralık 2024; 14:3:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X