Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yerel oyun kulübü , savashistan Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
128.241
Cevap
304
Favori
4.602.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 64076408640964106411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konuda MS tarafından ziyade benide asıl şaşırtan durum Sony oldu, TLOU, Uncharted gibi oyunların PC ye çıkması bence akıl işi değil, ilerde böyle bir şey olacağını aklımdan bile geçirmezdim. Onun dışında bence konsol ve oyun dünyasında iki firmayı kıyas yapmak bile yersiz. Bu nesilde bende Xbox tarafındayım, yaklaşık 2 hafta oldu Series X i kullanmaya başlayalı, gayette memnunum. Ama bir Black Myth Wukong ve Silent Hill 2 Remake time exc. çıksın diye beklemedeyim. Bu da işin bir diğer yüzü. Yani Sony'nin tartışmasız bir ağırlığı ve gücü var. Son dönemde yaptıkları yanlış politikalar yüzünden içimden gelmedi açıkçası PS5, ama Intergalactic'in çıkışıyla birlikte hele ki bir iki exc oyun duyurusu daha gelirse tabi ki PS5 tarafına geçiş yapmak kaçınılmaz olacak.
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Fake olduğu çok belli. Belli ki bu oyun bazılarının canını çok yakmış  

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Hatta bu ms degilmiydi Xbox one çıkışında oyunların takası olmayacak,herkes aldığı oyunu kendi oynayacak gibi saçma sapan bir sistem dayatması yapacaktı.İçerigini tam hatırlamıyorum ama böyle bir şeydi.Gelen tepkilerden sonra vazgeçmişlerdi

• dante06 kullanıcısına yanıt
    Adamlar kafalarına göre 2.el i engellemeye kalktılar:) Sony in tanıtımda bu konuyla geçtiği dalga hala hafızalarda:)
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    -YIL 2028-
    SacredDivinity
    Ay ne güzel ps6’nın çıkış oyunu. 8k 120 fps akacağız. Büyüksün sony ❤️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 17 Aralık 2024; 12:9:48 >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Aynı ff VII Rebirth gibi diyorsun. Pc için güzel test etmişsinizdir inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 17 Aralık 2024; 13:4:57 >
  • Cheryl Mason kullanıcısına yanıt
    Jason scherier yalanlamış ama tam bir druckmann hikayesi gerçek olursa şaşırmam
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

başkan forza allahtan var yoksa bunlar kuraklığın dibini görürdü, forza da forza ama be! Bethesda ms kurtaracak gibi, fable da güzel gelirse bir pozitif hava yaratırlar bekli, kim bilir. Ama publisher olarak tabi, konsol işi çoktan bitti.

• dante06 kullanıcısına yanıt

Kutulu oyunu account'a bağlayacaklardı, ikinci elde satarken komisyon alacaklardı. Oyun dünyasının en büyük aç gözlülüğüdür, üstü de gelmez.

• 22MARTLI kullanıcısına yanıt

adamlar last of us'ı ps3 e cıkardılar, o niyette olsalar onu cıkarmazlardı, ki kesinlikle konsol sattıracak bir oyundu zamanına göre.

konsol işinin bittiğini kim söylüyor hem ev konsolu hem el konsolu çıkaracaklar
  • Xbox konsol işini bitirmeyebilir satış az olsa bile elden ring gibi oyunlarda hala satışta belirli bir ağırlığı var oyunun üçte biri xbox konsollarında satmıştı ayrıca bitmesi sektörü daraltır çünkü öyle yada böyle nesilde 50-60 milyon kullanıcısı olan bir cihaz muhtemelen bir çoğu konsol işini bırakır Sony tek kalırsa hiç iyi olmaz
  • Vallahi maşallah Koskoca markaları şirketleri ne güzel batırıyorsunuz çıkartıyorsunuz ekonomiyi çözmüşsünüz

adamlar televizyonun, telefonun tabletin xbox diye reklamları babasının hayrına yapıyorlar aynen.

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

batacak demedi kimse kardeşim, konsol işinden vazgeçecekler dedi. MS'un cidden bunu düşünmediğini söyleyemezsin, son dönem tüm hamleleri bu yönde. PS'e oyun cıkartmaları, her alete this is an xbox diye reklam yapmaları, hep bu yönde, netflix gibi, gamepass'a odaklanmak istiyorlar ki haklılar ben olsam ben de vazgeçerdim.

Bu firma yazılım devi oyunumu oyna nereden oynarsan oyna diyor ki çok faydalı. Az önce şirket bilgisayarımda stalker 2'yi yeni kapattım akşamda konsolumdan devam edeceğim insan daha ne istesin.
  • İki resim arasında ki yedi farkı bulunuz [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] çok hafif netlik farkı dışında [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

konuyla ne alaksı var caped, konsol bitti diyorum, ne alaka diyorsun cevap veriyorum işten stalker oynuyorum ne güzel diyorsun. hakketten güzel kanka iyi eğlenceler.  

• AAA eski oyunlarda ps5 pro ile ps5 aynıymış vay anasını be, hemen satıyorum aleti.

• xBOx çıkaracağı konsol yine Cloud üzerinden oynaması için Arm Tabanlı Düşük işlemcili Bir Model Olacaktır Aynı Logitech G Cloud Gibi Birşey

Sanmıyorum SteamDeck veya Rog Ally Tarzı Güçlü Bir Model Çıkartısın Ucuza KAçacaktır diğer Türlü Cihazı SAtamazlar

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 17 Aralık 2024; 14:3:29 >
  • 
Sayfa: önceki 64076408640964106411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.