< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 17 Aralık 2024; 14:25:21 > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6410. sayfa)
-
-
görsele bakarken 500 euro cebinizden uçuyor -
Konsol işi XBOX için bitti. PS için bitmedi. Xbox - Pc day one çıkan oyunlar için herkes PC alır. Üstüne Ps oyunlarıda var. Kim ne yapsın Xboxı. Ben niye kendimi sınırlandırayım yahu:) haaa konsol konforu filan istersem de direk Ps alırım. Hem xbox oyunları gelecek hem ps excleri var. O yüzden Xbox almak inanılmaz mantıksız bir hareket. İnanılmaz dar alanda takılıyorsun. Sen de haberin olsun yazık ediyorsun bünyene:) -
bunu diyenin xbox sahibi olmasından daha komik ne olabilir -
Haklısın ne diyeyim -
Ms’un hand held üzerine çalıştığını biliyoruz. İlgi de o taraflardan ilerlediğinden rekabete tutunmak için doğru bir alan gibime geliyor. Tüm kütüphaneyi çalıştıracak hand held yapan ilk taraf tüketiciyi kapabilir. -
Herşey 8k işine bağlı.Bir sonraki nesilde 4K 60 hedefleyen konsolu donanım olarak 500-600 dolara mal etmek mümkün olacaktır.Ancak 8k işi olursa ki ben çok mümkün görmüyorum,Sony de buluta geçmek durumunda kalabilir.Yani Xbox'ın erken davranıp tamamen bulutu hedeflemesi çok mümkün görünüyor.Onlar için bulut savaşlarına önce başlamak avantaj. -
Xbox ölmüş ağlayanı yok dediğimde kızıyorlardı. Maalesef durum bu
Koskoca FPS ve RPG'lerin kalesi, 360 devrinde en güzel günleri yaşatan platformun geldi hal. ABD hariç kullanan yok
PS5 + Nintendo ya da PC + Nintendo kombosu yapıp geçin. PC oyunculuğu da öyle denildiği gibi pahalı değil. PS5 Pro AI upscale kullanıyor siz de 4070 ya da 7900 alıp geçin. 4K gaming balondur zaten hiçbir sistem doğru düzgün native 4K 60 fps yüksek ayarlarda oynatmıyor
Yakında Gamepass'den de vazgeçiyoruz derlerse şaşırmam -
Hocam Path Tracing işi olmadığı takdirde 4K 60 hatta 4K 100 bile mümkün DLSS+FG ile ..Ki bunu 4070 ile yapıyorum.Örneğin Indiana Jones..4K +100 FPS En yüksek ayarlarda,ya da yüksek ayarlarda 2K+FULL PATHTRACİNG...
Ha native 4K derseniz o da Frame Gen ile yine mümkün..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 17 Aralık 2024; 17:21:40 > -
PC leş bir platformdur bugün millet ağlıyor twitterda nvidia uygulaması yüzünden 20 - 30 fpsye yakın kayıpları varmış -
Oyunları HDD'den çalıştıran ekiptir o hatta floppy disk dahi olabilir -
İşte hocam DLSS ile mümkün. Ben native 4K'dan bahsettim.quote:
Orijinalden alıntı: Bonobo643
Hocam Path Tracing işi olmadığı takdirde 4K 60 hatta 4K 100 bile mümkün DLSS+FG ile ..Ki bunu 4070 ile yapıyorum.Örneğin Indiana Jones..4K +100 FPS En yüksek ayarlarda,ya da yüksek ayarlarda 2K+FULL PATHTRACİNG...
Ha native 4K derseniz o da Frame Gen ile yine mümkün..
BAZI oyunlarda hatta 4090 bile native 4K 60 FPS max settinglerde veremiyor
Zaten o yüzden ben de PS5 Pro'ya laf edenleri anlamıyorum. 4080, 4090'ın DLSS'e ihtiyaç duyduğu yerlerde garibim PS5 Pro napsın. Bence çok iyi performans veriyor. Özellikle ilk parti oyunlarda
PC'de monitörde oynanıyorsa 2K yeterli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Songbird0 -- 17 Aralık 2024; 17:25:14 > -
Hocam ben de laf ediyorum çünkü PSSR işi henüz hazır değil.Birçok oyun iptal etmek zorunda kaldı.PSSR daha stabil hale gelmeden çıkmamalıydı bu konsol.Zira kullanıcılar beta tester durumunda şu an. -
Evet yakın bir zamnda optimize ederlerse çok iyi olurquote:
Orijinalden alıntı: Bonobo643
Hocam ben de laf ediyorum çünkü PSSR işi henüz hazır değil.Birçok oyun iptal etmek zorunda kaldı.PSSR daha stabil hale gelmeden çıkmamalıydı bu konsol.Zira kullanıcılar beta tester durumunda şu an.
Konsoldan şu performansı ve grafikleri almak bence müthiş bir olay
-
Umarım.. Buradaki ve buranın dışında birçok dostum satın aldılar.Onların tatminkar bir deneyim alması önemli -
Gamepass'in Ps'e gelme ihtimali yok.Sony kendi abonelik sisteminden kazanacağı parayı kendi eliyle Microsoft'a teslim etmez.Gamepass'in olduğu sistemde kimse Plus'a para ödemez.
Gamepass konsolda sadece Xbox'ta olduğu sürece de Xbox ölmez.Sadece artık bir nesilde 30-40 milyon satabilen bir konsola dönüşür.Hala Pc'de oyun oynamak istemeyen milyonlarca konsol oyuncusu var.Bunu görmezden geliyor bazı arkadaşlar.
Artık Microsoft oyun gelirlerinde Xbox öncelik değil , önem sırasında gerilere düştü.Son alımlarla mobil , online gibi farklı gelir kalemleri geldi.
Oyunlar ilk gün Pc'ye çıktığı sürece Sony ile konsol savaşına giremezler.Bu saatten sonra Pc'den de vazgeçemezler , büyük tepki alırlar.
Şu an en mantıklı yol multiplatform olmak.Tabi oyunları Pc ve Switch'e ilk gün çıkartıp, Ps'e 1 sene sonra getirmek mantıklı olan ama her yere ilk gün getirecekler yakında.
100'er milyon kullanıcıya sahip 2 mağazadan bahsediyoruz.Kayıtsız kalmak çok zor.Bence Sony de bazı exc oyunlarını Switch 2'ye çıkartacak ilerde.
-
Beyler Satılık Xbox Series X - Garantisi 21.03.2026 tarihine kadar var. Ne kadar temiz konsollar sattığımı bilenler bilir, Daha öncede XSX sattım bu ikinci XSX satışım. Fiyat 25.000
Dükkan linkim: forum.donanimhaber.com/dukkan/796339
-
Ben sony'nin çıkaracağı yeni exclusivelerin
the last of us - uncharted - god of war oyunlarının yarısı kadar ses getireceğini düşünmüyorum. Nedense içimde böyle bir his var bakalım zaman ne göstericek -
Ben öyle düşünmüyorum.
Öncelikle Xbox Console aboneliğini düşünmek lazım. Bu abonelikte son yapılan değişiklikle beraber "day one" özelliğini kaldırdılar. Bence buradaki amaç, ileride aynı özelliklere sahip bir abonelik sistemini ps konsoluna da getirmek. Eaplay gibi ilk gün gelmeyen ama 6,12 ay sonra sisteme eklenebilecek bir abonelik sistemine hayır demez sony çünkü bu sayede tüm xbox 1. Parti oyunları ılk günden ps sistemine gelmek zorunda kalacaktır.
Gamepass içinde olan 3. Parti oyunlara ise izin vermezler. Yani sadece 1. Parti oyunların olduğu ve aylik 7 8 dolarlık bir pakete onay verirler.
Konsollarda kullanıcı sayısı kadar, o kullanıcıların harcama yapmasını da sağlamak gerekiyor. Sadece gamepss sistemi için ana akım konsol yapmak mantıksız çünkü servis hizmetleri, bakım giderleri, garanti ve yedek parça gibi ekstra maliyetleride hesap etmek gerekir. Sadece abonelik satmak için çıkarılacak bir konsolun maliyetsiz ve ucuz olması gerekir. Burada en mantıklı yol bulut temelli ve daha düşük seviyeli bir konsol gibi duruyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X