Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bonjoy_xul Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (1 Mobil) - 16 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
128.251
Cevap
304
Favori
4.603.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 64056406640764086409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox Series X'de Hogwartz Legacy oynuyorum ve oyun Ps5 Pro'dan çok daha akıcı.

Ps5 ve pro'da oyunlar 48fps ve altına düşerse VRR çalışmıyor.

Xboxda böyle bir limit yok. Hogwartz'da fidelity + Rt modu var bunu açınca fps zaten 48in altında kalıyor daima. (fps kilidini açsak bile), ama vrr sayesinde görselden feragat etmeden akıcı bir şekilde oynanabiliyor oyun.
    Vrr olmadan ise çekilir gibi değil, PS kullanıcıları mecburen performans moduna geçmeli eğer katlanmak istemiyorlarsa.

Yakın zamana kadar vrr ekranım yoktu, kendim de görüp deneyimledikten sonra Digital Foundry'in dediği kadar varmış onu anladım. Her single player oyunda H.Legacy gibi fps kilidini kaldıran seçenek olsa güzel olurdu, full Rt gaming giderdim. Vrr nimeti sayesinde fps 40-45 arası gidip gelse bile 60a çok yakın bir akıcılık korunuyor.40 altına düşerse de vrr olmayan ekrana göre oyun %40 daha akıcı çalışıyor diyebilirim.

Pro'da tam vrr desteği olmaması ilginç doğrusu.

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Hahahaa. Fable da harika olacak gibi. Playground yapıyor. Abanıyorlar bayaa. Fable eski tadı versin güzel oyun olur. Indy e başladım harika cidden dediğin kadar varmış. Umarım bu da iyi çıkar.
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

jez corden kolpasına inanıp yola çıkanlar yolda kalıyor

• Gameps505 kullanıcısına yanıt

Aslında Xbone suntasıyla bitmişti de, 2017'deki PC day one kararına kadar bir umut vardı[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Day one'dan sonra Xbox'ın olayı bitti. Vasat bir konsolun vasat oyunları aynı gün PC'ye çıkınca, o konsolu bulundurmak için sebep kalmıyor.

Ana platformun PS olur. Xbox'ın oyunlarına da, bir notebook'a Dualsense bağlayıp bakarsın.

Şu ana kadar Xbox kullananlar da, zaten beleşpass için kullandı. Bir ara, telefonla falan arayıp, beleş fiyata yıllarca Gamepass alınabiliyordu.

• Asıl kapışma neslin sonunda. Kim daha woke olursa ödülü kapar

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun konuşmaya hiç gerek yok hocam :) bu nesil de rekabet tamamen bitti ve kazanan SONY oldu

Buna rağmen halen daha rekabet varmış gibi bize sallamalarını anlamıyorum, allah aşkına şu görsellere bakın. Daha ne olması lazım rekabetin bitmesi için anlamıyorum ki

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Keşif hissi harika hocam. Çok farklı bir deneyim olmuş ince dokunuşlar ile. Bence de 90+ hak eden bir oyun olmuş, inşallah iyi satar da (ben çok beğendiğim için steam’e aldım) ms terör örgütü tango ve arkane’e çektiği tarifeden çekemez.

Sony'nin kazanması uzun vadede hoş dönmez ancak tam kazandı mı zaman gösterecek çünkü bunlar ticari şirket xbox bu şekilde en çok kazanan şirket olacaksa sony peşinden bile gidebilir zaten PC direkt olarak rakip görülmediği için 6 aya kadar indirebilir belirli oyunların exc olmasını.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Ya hala mı ya, daha ne olması lazım inanman için, hepsi geliyor teker teker. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

Başarı anlamında Concord'dan daha kötüsünü çıkarmak büyük başarı gerçekten, ve 7,5 milyar $ harcandı bu sonuç için.

toplam 75 milyar dolar harcayıp 3.parti olmak daha büyük başarı  

Kendi hayal dünyasında yaşıyor arkadaş :)

Olmaz dediği ne varsa oldu

• Doom’un tarihini açıklasalar artık.

Indiana Jones çok iyi oyun, ama benim gibi her yeri % 100 leyecem diye gitmeyin ana hikayeden gidin, son yarı açık bölge de biraz baydım. Normalde 12 saatte biten oyunu 41 saatte bitirdim😬. Hikayeyi bitirdikten sonra dönebiliyorsunuz.

1 aylık 210 TL game pass alıp indianayı 3 günde bitirdikten sonra microsofta sadece 21 tl ödeme fikri.... Çık aklımdan :)

75 harcayıp exc yapmaya çalışmaları daha saçmaydı her yere getirmeleri lazım o oyunları

ortada 100 milyar dolar para var sony'nin ederi 125 milyar dolar
    bu paranın bir şekilde çıkması lazım
    böyle devam ederse xbox tekel olur 11. nesilde falan o zamana kadar oyunlardan elimi çekmiş olurum
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Dostum sen cidden ne anlatıyorsun ya? Ortada Xbox falan kalmadı, adamlar alışın diye yavaş yavaş yapıyor her şeyi… Tüm kütüphanesi ps’e gelen konsol mu olur, öyle bir konsol kalır mı, satar mı? Xbox bitti artık, üçüncü parti bir dağıtıcı olarak bakar yoluna oyun satarak.
  • kataaay kullanıcısına yanıt
    Bütün oyunlar her yere geliyor adam halen tekel diyor

Yok abi bu forumdaş çok başka seviye ya :)
  • 
Sayfa: önceki 64056406640764086409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.