|
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6407. sayfa)
-
-
Hahahaa. Fable da harika olacak gibi. Playground yapıyor. Abanıyorlar bayaa. Fable eski tadı versin güzel oyun olur. Indy e başladım harika cidden dediğin kadar varmış. Umarım bu da iyi çıkar. -
jez corden kolpasına inanıp yola çıkanlar yolda kalıyor
-
Aslında Xbone suntasıyla bitmişti de, 2017'deki PC day one kararına kadar bir umut vardı
Day one'dan sonra Xbox'ın olayı bitti. Vasat bir konsolun vasat oyunları aynı gün PC'ye çıkınca, o konsolu bulundurmak için sebep kalmıyor.
Ana platformun PS olur. Xbox'ın oyunlarına da, bir notebook'a Dualsense bağlayıp bakarsın.
Şu ana kadar Xbox kullananlar da, zaten beleşpass için kullandı. Bir ara, telefonla falan arayıp, beleş fiyata yıllarca Gamepass alınabiliyordu.
-
-
-
Keşif hissi harika hocam. Çok farklı bir deneyim olmuş ince dokunuşlar ile. Bence de 90+ hak eden bir oyun olmuş, inşallah iyi satar da (ben çok beğendiğim için steam’e aldım) ms terör örgütü tango ve arkane’e çektiği tarifeden çekemez. -
Sony'nin kazanması uzun vadede hoş dönmez ancak tam kazandı mı zaman gösterecek çünkü bunlar ticari şirket xbox bu şekilde en çok kazanan şirket olacaksa sony peşinden bile gidebilir zaten PC direkt olarak rakip görülmediği için 6 aya kadar indirebilir belirli oyunların exc olmasını.
-
Ya hala mı ya, daha ne olması lazım inanman için, hepsi geliyor teker teker.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DictattorBaşarı anlamında Concord'dan daha kötüsünü çıkarmak büyük başarı gerçekten, ve 7,5 milyar $ harcandı bu sonuç için.
toplam 75 milyar dolar harcayıp 3.parti olmak daha büyük başarı
-
Kendi hayal dünyasında yaşıyor arkadaş :) -
Olmaz dediği ne varsa oldu
-
Doom’un tarihini açıklasalar artık. -
Indiana Jones çok iyi oyun, ama benim gibi her yeri % 100 leyecem diye gitmeyin ana hikayeden gidin, son yarı açık bölge de biraz baydım. Normalde 12 saatte biten oyunu 41 saatte bitirdim😬. Hikayeyi bitirdikten sonra dönebiliyorsunuz.
-
1 aylık 210 TL game pass alıp indianayı 3 günde bitirdikten sonra microsofta sadece 21 tl ödeme fikri.... Çık aklımdan :) -
75 harcayıp exc yapmaya çalışmaları daha saçmaydı her yere getirmeleri lazım o oyunları
-
ortada 100 milyar dolar para var sony'nin ederi 125 milyar dolar
bu paranın bir şekilde çıkması lazım
böyle devam ederse xbox tekel olur 11. nesilde falan o zamana kadar oyunlardan elimi çekmiş olurum -
Dostum sen cidden ne anlatıyorsun ya? Ortada Xbox falan kalmadı, adamlar alışın diye yavaş yavaş yapıyor her şeyi… Tüm kütüphanesi ps’e gelen konsol mu olur, öyle bir konsol kalır mı, satar mı? Xbox bitti artık, üçüncü parti bir dağıtıcı olarak bakar yoluna oyun satarak. -
Bütün oyunlar her yere geliyor adam halen tekel diyor
Yok abi bu forumdaş çok başka seviye ya :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X