Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rolentooo , Atatürk_1881 , oly1786 , Periah Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 21 Misafir (5 Mobil) - 19 Masaüstü6 Mobil
5 sn
128.270
Cevap
304
Favori
4.603.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 64036404640564066407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu oyunların büyük bir kısmı ps6 ‘ya çıkacak:) Ps5 pro yapılacak en kötü yatırım bence.
    İntergalactic ps6 çıkış oyunu olarak ara nesil oyunu olacak bak gör. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 16 Aralık 2024; 13:4:59 >
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    2018 de olduğu gibi 2025’e bir katalog sunmaları gerekiyordu. Ps6 çok uzak bir tarih değil. Jenerasyonun son 6 aylık döneminde avantaja düşecekler gibi bir intibayı kırmaları gerekiyor.
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Bu tarz oyunlarda sanırım bir takım yapısal sorunlar da mevcut.

Mesela Metro Exodus'u oynarken bir süre sonra bıraktım. Esasında çok rahatsız edici olup oyun akışını bozan ama kapatamadığım/kapanmayan fotoğraf fonksiyonundan dolayı. Neyse işte, başka sıkıntılar da gördüm. Oyundaki başlıca sorunlardan birisi mutantlarla çatışmak için teşvik bulunmamasıydı. Bilakis orada mutant demek, gereksiz mermi ve silah bakım materyali harcamak anlamına geliyor ve mermi ve malzeme kıtlığı da varken onlarla çarpışmak hiç anlamlı değil. O zaman açık dünya yapısıyla beraber varlıkları anlamsız hale gelmeye başlıyor.

Mesela orada bir karakter gündüz gidersen çetelerle boğuşursun, eğer gece gidersen çetelerle uğraşmazsın ama etrafı mutantlar sarıyor; onlara dikkat et diyor. Ben de bunun üzerine iyi hoş da çetelerden en azından yağma materyali ve mühimmat düşüyor, niye devamlı yendiğin düşmanlardan ikmal yapma şansıyla gitmeyi tercih etmek yerine üzerinden hiçbir ödül elde edemediğin düşmanlarla dolu gece vaktinde gidip kendime eziyet edeyim diye aklımdan geçiriyorum. Bu şekilde oyun 1) gece yol almak 2) açık dünyada mutantlarla savaşma hevesini kırıyor. Kulağa gerçekçi geliyor olabilir, ki öyle, ama bence rasyonel veya optimal bir oynanış tasarımı değil.

Stalker 2 oynamadım ama anladığım kadarıyla bir oyunun oynanışını negatif etkileyen benzer yapısal sorunlardan muzdarip.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 22MARTLI kullanıcısına yanıt

kendi mesajının ekran görüntüsünü alıp 2 sene sonra atsana beni uğraştırma başkan  

• Adam Akıllı Bir Galaxy Oyunu Geliyor Demek Strafield nomansky bunlardan daha üst düzey birşey olacak dövüş sistemi souls hackn slash ortaya karşık gibi duruyor

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    Açıkcası 2028 e kadar çıkacağını düşünmüyorum çoğunun. Hayali gibi geliyor. Sony bir de servis takıntılı. Ne yani Imsoniac her sene oyun mu çıkaracak:) her sene 1 tane çıkarsa bile 2029 eder hahahah:)
    Hocam sony yeni yeni toparlıyor. Ps5 pro dönemine bu kadar oyunu yapamazlar gibi geliyor.
    ecek acak gaming
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt
    yerde yuvarlanma simülatörlerini oynamaktan sek erkek oyunları oynamayı unutmuşsun
  • Indiana güzel olmuş gerçekten. Oynama planım yoktu yorumlardan sonra baktım ve keyif aldım. Rt ayarları ve çalışması biraz problemli ama. Stalker'ı da merak ediyorum bekleteceğim birkaç ay toparlasın diye.

Sony'nin oyunlara gelince bunların yarısı gelene kadar 6 çıkmaz umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Aralık 2024; 13:24:40 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Stalker problemli hocam. 2 3 aya iyice toparlar. Indye güzel devam edin. Güzel oyun
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Hahahaha ZORTALKER yazdım diye mi bu yangın:) Halbuki Indy de bir o kadar övdük yaw:)

bizim stüdyolar şişti bir bir patlayacaklar. inancımız tam ama temelsiz değil, güvenimiz tam ama yersiz değil <3

• 22MARTLI kullanıcısına yanıt

yarısı cıksa yine yeter 3 yılda :D

Kesinlikle. Machine Games optimizasyon dersi vermiş. Oturup dinlesin diğer stüdyolar. Derslerine iyi çalışsınlar da stutter festivali oyun çıkarırken utanırlar belki.
    HAHAHAHHA adam haklı. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır :)
    aynen öyle bir patlayacaklar ki buraya yazmaya korkacaksınız

Ben de aynı senin gibiyim, sony çöp çıkarsa ölümüne savunurum [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]Ekrem İmamoğluyoutube
    Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var. Biz adalete susamış, demokrasiye inancı tam, Türk gençliğiyiz. Ve de asla vazgeçmeyeceğiz! #HerŞeyÇokGüzelOlacak #İmamoğluVarsaÇözümVar Ekrem İmamoğlu İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI --- ekrem imamoğlu sosyal medya hesapları: https://facebook.com/imamogluekrem/ https://twitter.com/ekrem_imamoglu/ https://instagram.com/ekremimamoglu/
    https://www.youtube.com/watch?v=Gp1fVXPdHvI
  • MrChame kullanıcısına yanıt

Starfield te 1000 tane gezegen ıvır zıvır işlerine girişeceklerine 4-5 detaylı gezegen sağlam da hikaye yapsalardı harika olurdu

• 
Sayfa: önceki 64036404640564066407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.