PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6406. sayfa)
-
-
Beğenileride karşılaştıralım hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Naugty Dog’un şu ana kadar boşu yok. Kişisel zevkler çerçevesinde sevenlerini şu ana kadar tatmin etmişlerdir. Druckmann, uncharted’dan tlou çıkartabilmişti. Yeni ip’leri nerede konumlanacak merakla bekliyorum.
İndiana Jones bu sene Silent Hill 2 Remake ile birlikte oynamış olduğum en iyi oyun oldu. Henüz bitmedi, sona yaklaştım. Ancak çok detaylı, ince işçilik harcanarak yapılan bir oyun olmuş. Böyle oyunların sayısının artması dileğiyle. Ms bu oyunla başlayan iyi oyun çıkarma başarısını seneye sürdürür inşallah.
pssr on off ne ya ahahahahah yine paspas olmuş yüzyılın teknolojisix (formerly twitter)Alan Wake 2 (@alanwake) on Xhttps://x.com/alanwake/status/1868642344074949008?s=46
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Şu yukarıdakini övmelere doyamadın, en azından alttakini Sony piyasadan çekip para iadesi yaptı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Keşke atmasaydın bunu, gelir concord atar malum şahıs şimdi sana :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Indiana Jones PC de oynuyorum.gercekten hayran kaldım ne bı drop var ne bişey grafikler muazzam güzel yağ gibi akıyor
Ryzen 7 9700x
RX 7800xt
32 gb ddr5 sistemde oynuyorum
Başarı anlamında Concord'dan daha kötüsünü çıkarmak büyük başarı gerçekten, ve 7,5 milyar $ harcandı bu sonuç için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış konuya yazdın dostum.Sistem konusuna yazman daha doğru olacaktır.
Ps store fiyat araştırması da yapıyor olabilir (:
Çöplediğiniz oyun 15 milyondan fazla oyuncuya dokunmuş bir yapım keyifle expansion'ı oynadım. Expansion olmasına rağmen tlou 2, gow gibi oyunlara kıyasla içi daha dolu, mekaniksel olarak daha tatmin edici bir yapım.
Starfield kötü bir oyun olsa sony denen garabet firma exclusive yaptıracağım diye peşinden koşmazdı.
Bu nesil bittiniz dostum, gerçekten senin yerinde olsam çıkar sony'i tebrik ederdim :)
"Microsoft konsol üretimini durdurdu" haberleri yakındır merak etme
Niye kardeş Xbox pcde yokmu pcde gamepadle oyun oynanmıyor mu
Ya tüm zorluğa , kabızlığa bir yere kadar katlanırım da beni bitiren şu ağırlık kapasitesi işi.Zaten göreve 50 kg ile başlıyorsun neredeyse , her keşif oyunu daha da ağırlaştırıyor.Bütün keşif heyecanını baltalıyor benim için.Pc'de olsam direkt mod kurardım.
Tamir ve upgrade için para lazım , ama loot odaklı bir oyunda para çıkmıyor loot olayından.Bu konuda tek olabilir.Mecbur ağır zırh ve silah topluyorsun satmak için.Çile oyunu cidden :)
-
Onun da düzelmesi lazım.O kadar büyük haritada böyle bir kilo sınırı ve stamina yönetimi olmaz
Gelecek yıldan itibaren tek düşündükleri üçüncü parti, ki yeni oyunları artık araya zaman koymadan ilk gün rakip konsola duyurmaya başladılar. Başta Xboseries özelinde duyurulan oyunlardan bazılarının aynı sebepten ertelendiği haberleri geliyor bu ara. Ama iyi ama kötü oyunlarla rakibe hizmete devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halen konuşacak yüzü buluyor ben ona şaşırıyorum :)
%100 katılıyorum. Spoiler olmasın 2. Map e geldim. Keyif x728382 direk. Bayıldım atmosfere. Oynanışta çok güzel. Hikaye de. 87 vermişler bu oyuna meta da. Ne 87 si yaw:) Resmen hakkı yenmiş. 90+ direk. Bu arada 87 az değil ama yazık olmuş yine de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X