Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MERNEPTAH , oliwander , Jaxson Ryker Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
128.294
Cevap
304
Favori
4.604.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 64026403640464056406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de Stalker'a dönerim ama senin mesajdan sonra keşfi bırakıp direkt ana senaryoya gidebilirim.Gözüm korktu biraz.

Tavsiyem Indy'de bölümlerdeki tüm yan görev ve gizemleri yap.Adamlar sadece bir yan görev için puzzle'larla dolu koca bir tapınak tasarlamışlar.Oyun bitince de dönüp yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 16 Aralık 2024; 3:15:8 >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    zırhlı elemanlar bana john wick 3'deki otel sahnesini anımsatıyor, pompalı onların tek ilacı 5.45 airsoft gibi kalıyor

aynı zırhtan bende de var ama koşamıyorsun, bu arada oyunun ara sahnelerini çok iyi hazırlamışlar
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Koşabiliyorsun upgrade yapınca o zırhla.Oyun boyunca çok sıkıntı yaşamadım o elemanlarla.Ama sondaki versiyonları başka.Spoiler olmasın şimdi görürsün:)
  • wither kullanıcısına yanıt
    Hocam en sonda cılkı çıkıyor işin.Oyunun en zor iki mutantı tebelleş oluyor mesela, kaçayım diyosun onun bir altı daha daha var.Hadi bunları birbirine kapistiraym diyorsun.Onlardan kurtuluyorsun yani başında 4 adet Bloodsucker spawn oluyor.Ehhh diyip ana göreve akıyorsun sonra:)
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    Vallahi bi süre göresim yok.Tüketti psikolojimi Allah'ın Belası Oyun..
    Öyle deme isteyip de göremeyen MAVİŞLER üzülmesin

neden üzülelim ki testerlar çalışıyor işte. test işi bitsin bize gelecek oyun, bug dolu herkes biliyor.

• PC marketi %8 büyümüş.Xbox tarafı pc'ye geçti heralde [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • LinkX kullanıcısına yanıt

mobil oranı çok korkunç ya

• Stalker 2 oynamak istiyorum ama zor oyunu sevmem hatta her oyunu easy de oynarım zorlanmayı sevmem hiç girmeyeyim mi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 16 Aralık 2024; 12:5:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shingo Yabuki

neden üzülelim ki testerlar çalışıyor işte. test işi bitsin bize gelecek oyun, bug dolu herkes biliyor.

Yine meta sarısı olacak mı bakalım tam sürüm PlayStation'a çıktığı zaman.

• LinkX kullanıcısına yanıt

Bunlar içerisinde minimum enerji ve emek telefonda harcanıyor ve telefon oyununa erişim çok kolay (kumsaldan iş yerine toplu ve özel taşıma araçlarına okullara kadar her yerde oynanabilir). Telefon oyunları pazarının aslan payı alması o sebeple çok doğal. Bir de akıllı telefonlar güçlendikçe giderek çağdaş bilgisayar oyunları kalitesinde oyunları kaldırmaya başladılar ve uzayan batarya ömürleri de pekala bu gelişime hizmet ediyor.

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Bende senin gibiyim, easy değil normalde başlıyorum ama oyunda bir yerde takılınca oynayasım gelmiyor

• Rolentooo R kullanıcısına yanıt
    Atmosfer çok çekici geldi oyuna giriş yaptım
    Ama ilerlemelimiyim bilmiyorum
    Hiç bulaşma.. Bekle bazı ayarlamalar gelsin.Ha onlar gelince de oyun zorlayıcı olacak ama en azından oyunun kendi zorluğu dışındaki problemler saçma sapan spawn işleri vs ile uğraşmayacaksın.
    Ok
    Zaten indi ye başladım olmuş bu oyun gerçekten 👍
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    Indy zaten Stalker dan kat kat iyi geldi bana. Stalker da kalite eksikliği buglar saçma spawnlar garip ve dengesiz zorluğu oynanışı olduğu için INDY ilaç gibi geldi. Zortalker ı unutturdu direk.
    • Sucker Punch's Ghost of Yotei - Release in 2025
    • Kojima Productions' Death Stranding 2: On the Beach - Release in 2025
    • San Diego Studio's MLB The Show 25 - Release in 2025 (yearly release franchise)
    • Insomniac's Wolverine - Release TBD
    • Naughty Dog's Intergalactic: The Heretic Prophet - Release TBD
    • Bungie's Marathon - Release TBD
    • Haven's Fairgame$ - Release TBD
    • Kojima Productions' Physint - Announced
    • Bluepoint New IP - Unrevealed
    • Bend Studio New IP - Unrevealed (rumored to be a third-person military shooter with live service elements)
    • Santa Monica Studio New IP - Unrevealed (rumored to be a sci-fi action game)
    • Media Molecule New IP - Unrevealed (announced to be more of a game than a creative tool)
    • Housemarque New IP - Unrevealed (announced as a AAA action game)
    • Firesprite New Game - Unrevealed (rumored to be a sci-fi cosmic horror and a new entry in a classic franchise)
    • Guerrilla's Horizon MMO - Unannounced officially
    • Guerrilla's Horizon 3 - Rumored
    • Insomniac's Venom - Rumored
    • Insomniac's Spider-Man 3 - Rumored
    • Insomniac's Ratchet & Clank - Sequel rumored
    • Insomniac's X-Men - Rumored

2028 sonuna kadar çıkma ihtimali olan oyunların listesi, ps pro en iyi yatırım oyuncu icin.

• 
Sayfa: önceki 64026403640464056406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.