Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6415. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 17 Misafir (1 Mobil) - 18 Masaüstü4 Mobil2 iOS
5 sn
128.325
Cevap
304
Favori
4.604.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 64136414641564166417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dur daha Horizon Karting falan gelecektir daha   Suyunu sıkana kadar kullanacaklar bu seriyi. O değil de güzelim Killzone heba oldu.

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam insanların açlığı isteği bitmez Ben de Indiana jones'u en son ayarlarda supreme üstü yok😂path tracing açık açık alanlarda 59 60 kapalı alanlarda 70 80 FPS veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 18 Aralık 2024; 18:59:10 >
  • Indiana için yeni patch gelmiş. Güzel.

store.steampowered.com
    Indiana Jones and the Great Circle - Indiana Jones and the Great Circle – Update 2 - Steam News
    https://store.steampowered.com/news/app/2677660/view/786538109548365060

Şu sorunu yaşadım ben ara sahneler beyaz ışık problemi yaşıyordu karakterler parlıyordu vs.

Dlss sorunları da çözülmüş.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 18 Aralık 2024; 18:59:26 >

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    FG açık mı bu 50-60? O şekilde epey input lag oluyor. Herkes aynı şekilde hissetmiyor tabii.
  • Rolentooo R kullanıcısına yanıt

Gariban dostu değil doğru, adamların telefon divisionı battı bu yüzden tv division'da sallantıda, sony uygun fiyatlı ürün satmayı sevmiyor.

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

her yeşil müride bakınca hak veriyorum bu dediğine :D:D keske gelse de oyun yüzü görseniz ama beklemeyin boşuna, veya bekleyin,yeşil gözlülere koymaz, onlar ki 10 sene 80 üstü xbox oyunu cıksın diye bekleyen adamlar.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Bu dün gece gelen mi?Orman bölümünde mağaraya girince Hanry abinin kaşlar,saçlar beyazliyordu Path Medium açınca,mecbur Full açıyordum.
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Duyuruyu yeni yapmışlar ama budur herhalde. Aynen aynı sorun oluyordu bende de. Ya Full açmak ya kapamak gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shingo Yabuki

her yeşil müride bakınca hak veriyorum bu dediğine :D:D keske gelse de oyun yüzü görseniz ama beklemeyin boşuna, veya bekleyin,yeşil gözlülere koymaz, onlar ki 10 sene 80 üstü xbox oyunu cıksın diye bekleyen adamlar.

Sen bir cilginsin senede bir uğruyorum buraya DH uygulamasını sil kanki sen 😂😂😂
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Medium 'da Indirect Global İllumination olmadığı için oluyordu o durum.Mağara direkt güneş almadığından hesaplayamıyordu oyun.Köklüyordu brightness ı
  • Para basmasına rağmen müşterisine daha faydalı olan bu ekosistemin kötü olduğunu iddia ediyorlar

• Periah kullanıcısına yanıt
  • Periah kullanıcısına yanıt

Tüh hevesin kursağında kalıcak ama hepsi yalan onların [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Yok hocam ya Sony beleşçi adamı napsın, adı üstünde oyun almaz ki onlar, gelseler bile plus a oyun gelmesini beklerler. Hiç mantıklı değil.

• Stalker 2 çıkışından 1 ay sonra tüm masraflarını karşılamış hatta kar etmeye başlamış. İlk günden gamepass’e gelmesine rağmen. Demek ki gamepass satışları baltalamıyor.

Haberin devamını da atsaydın keşke, fotoya bakan Uncharted ,last of us , god of war gelicek sanıp sevinçle xbox ına sarılabilirdi, ama Ff7 remake ff16 ve black myth wukong olduğunu yazıyor devamında   

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona_6

Haberin devamını da atsaydın keşke, fotoya bakan Uncharted ,last of us , god of war gelicek sanıp sevinçle xbox ına sarılabilirdi, ama Ff7 remake ff16 ve black myth wukong olduğunu yazıyor devamında   

Bakacokk😂

Helldiver2 geleceği söyleniyor bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 18 Aralık 2024; 20:17:27 >

Heldivers ı Phil reyiz çok istiyordu, rica etmişse izin verebiliriz, online oyun zaten çok önemli değil.  

• Reis konuşunca saygı duruşuna geçesim geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 18 Aralık 2024; 20:27:53 >
  • 
Sayfa: önceki 64136414641564166417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.