Dur daha Horizon Karting falan gelecektir daha Suyunu sıkana kadar kullanacaklar bu seriyi. O değil de güzelim Killzone heba oldu. |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6415. sayfa)
-
-
Aynen hocam insanların açlığı isteği bitmez Ben de Indiana jones'u en son ayarlarda supreme üstü yok😂path tracing açık açık alanlarda 59 60 kapalı alanlarda 70 80 FPS veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 18 Aralık 2024; 18:59:10 > -
Indiana için yeni patch gelmiş. Güzel.
store.steampowered.comIndiana Jones and the Great Circle - Indiana Jones and the Great Circle – Update 2 - Steam Newshttps://store.steampowered.com/news/app/2677660/view/786538109548365060
Şu sorunu yaşadım ben ara sahneler beyaz ışık problemi yaşıyordu karakterler parlıyordu vs.
Dlss sorunları da çözülmüş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 18 Aralık 2024; 18:59:26 >
-
FG açık mı bu 50-60? O şekilde epey input lag oluyor. Herkes aynı şekilde hissetmiyor tabii. -
Gariban dostu değil doğru, adamların telefon divisionı battı bu yüzden tv division'da sallantıda, sony uygun fiyatlı ürün satmayı sevmiyor.
-
her yeşil müride bakınca hak veriyorum bu dediğine :D:D keske gelse de oyun yüzü görseniz ama beklemeyin boşuna, veya bekleyin,yeşil gözlülere koymaz, onlar ki 10 sene 80 üstü xbox oyunu cıksın diye bekleyen adamlar.
-
Bu dün gece gelen mi?Orman bölümünde mağaraya girince Hanry abinin kaşlar,saçlar beyazliyordu Path Medium açınca,mecbur Full açıyordum. -
Duyuruyu yeni yapmışlar ama budur herhalde. Aynen aynı sorun oluyordu bende de. Ya Full açmak ya kapamak gerekiyordu. -
Sen bir cilginsin senede bir uğruyorum buraya DH uygulamasını sil kanki sen 😂😂😂quote:
Orijinalden alıntı: Shingo Yabukiher yeşil müride bakınca hak veriyorum bu dediğine :D:D keske gelse de oyun yüzü görseniz ama beklemeyin boşuna, veya bekleyin,yeşil gözlülere koymaz, onlar ki 10 sene 80 üstü xbox oyunu cıksın diye bekleyen adamlar.
-
Medium 'da Indirect Global İllumination olmadığı için oluyordu o durum.Mağara direkt güneş almadığından hesaplayamıyordu oyun.Köklüyordu brightness ı -
-
-
Tüh hevesin kursağında kalıcak ama hepsi yalan onların
-
Yok hocam ya Sony beleşçi adamı napsın, adı üstünde oyun almaz ki onlar, gelseler bile plus a oyun gelmesini beklerler. Hiç mantıklı değil.
-
Stalker 2 çıkışından 1 ay sonra tüm masraflarını karşılamış hatta kar etmeye başlamış. İlk günden gamepass’e gelmesine rağmen. Demek ki gamepass satışları baltalamıyor.
-
Haberin devamını da atsaydın keşke, fotoya bakan Uncharted ,last of us , god of war gelicek sanıp sevinçle xbox ına sarılabilirdi, ama Ff7 remake ff16 ve black myth wukong olduğunu yazıyor devamında
-
Bakacokk😂quote:
Orijinalden alıntı: Persona_6Haberin devamını da atsaydın keşke, fotoya bakan Uncharted ,last of us , god of war gelicek sanıp sevinçle xbox ına sarılabilirdi, ama Ff7 remake ff16 ve black myth wukong olduğunu yazıyor devamında
Helldiver2 geleceği söyleniyor bakalim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 18 Aralık 2024; 20:17:27 > -
Heldivers ı Phil reyiz çok istiyordu, rica etmişse izin verebiliriz, online oyun zaten çok önemli değil.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X