|
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6417. sayfa)
-
-
Sony, Xbox'ı artık rakip görmüyor olabilir hocam. Bence Horizon ZD ve GoW 2018 gibi eski oyunların Xbox'a gelmesinin zararı olmaz. (Tabi port masrafını çıkarırsa ). Bu tür hamleler, Series S'in rağbet gördüğü, geleceğin potansiyel pazarları olan, Latin Amerika, Afrika ve Güney Asya ülkelerinde, oyunlarını tanıtmasını sağlayabilir.
Sony'nin ufuktaki esas rakibi Apple gibi görünüyor. Bu sene, AC Mirage gibi AA+ oyunların iPhone'a gelmesi önemli bir gelişmeydi. Sony, hamlelerini artık Apple'ı düşünerek yapacaktır.
Her şeyin kâr - zarar hesabına döndüğü bir ortamda da, her tür hamle beklenebilir.
Zaten konsol algısı zamanla değişecek. Daha şimdiden, Dualsense'in TV'lere direkt bağlanıp, TV'deki Geforce Now uygulamasıyla Steam oyunlarının oynanabildiği bir çağdayız. 2021 yılında o şekilde CP2077 oynamıştım Ayrıca, Dualsense Tesla EV'lere de bağlanıyordu.
-
Ya işte stüdyolara bu baskıyı hep 70 dolar verdim 50 saat minimum sürmeli tayfa yapıyor.Onlarda mecburen süre uzatmak için bu yollara başvuruyor. -
Ms batmaz ama xbox kendi core fan kitlesini böyle yaparak kaybediyor. Kendimi onların yerine koyuyorum sonuna kadar da haklılar.
-
Ubisoft gibi ana görevde ilerlemek istiyorsan yan görev yapmak zorundasın , o kadar uğraştık demesin yeter.Oyunda 50 artifact toplayıp onlarla çözdüğün puzzle ile gizli son görülüyor.Youtube sağolsun toplamış kadar oldum :)
-
Apple daha çok handheld klasmanı için tehlike olabilir hocam. Yinede bu ürünlerin satış amacını unutmamak lazım. Iphone alacak birinin ilk dikkat edeceği şey oyun oynamak olmuyor genelde. Konsollar spesifik bir iş için üretiliyor ve belirli fiyatın üstüne çıkmaları tehlikeli sonuçlar doğuruyor. Eğer amacı oyun oynamak olan biri 500 dolarlık bir konsol yerine 1200 dolarlık bir telefonu tercih ediyorsa zaten Sony için hedef müşteri kitlesine ait değil demektir.
Tabiki zamanla hersey değişiyor ve yeni teknolojilere adapte olmak Sony'nin kendi sorunu. Eğer Birgün konsollar cep telefonu boyutuna inecekse, Sony Playstation markasını cep telefonu boyutuna getirip satacaktir. Burada güçlü olan isim playstation ismi ve ps3 dönemindeki gibi bariz hatalar yapmadıkları sürece oyun sektöründe ve özellikle donanım marketlerinde güçlü bir yere sahip olacaklardır. Kim ne derse desin isimleri yetiyor bu sektörde. Bunun doğru yada yanlış olduğunu söylemiyorum. Müşterideki algısı bu maalesef.
-
Azılı fanboydu bu şaşırttı.
-
dünyada en son xbox fanı kalırsa bilin ki o benimdir
-
You are an Xbox -
Xbox ve ps nin oyun fiyatları ortadayken hala Ps fanı olmak garip geliyor -
az önce stalker 2 bitti bunun üzerine ne oynanırsa boş gelir artık
-
Kaç saat gömdün ve hala aynı kişi misin?Zira oyuna başladığın ve bitirdigin sen farklı kişiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 19 Aralık 2024; 0:20:1 > -
Konsol tarafında hata var mı? Söylenilenlerden sonra biraz çekiniyorum girişmeye. -
En son FPS drop sorunu vardı..Ama eziyeti bir nebze olsa da azaltacak güncellemeler beklenebilir.Oyun performans sorunları dışında bir eziyet bulutu çünkü -
Zor soru..The Last Of Us 'ı özellikle 2.oyunu GOW'dan net daha çok seviyorum.Ama Uncharted 'a çok düşkün değilim.GOW burda ağır basar.Ama TLOU2 faktörü etkisi ile Naughty Dog diyorum -
90 saate yakın, bu oyun bir başyapıt tek söyleyeceğim şey bu. Bir dakika bile sıkılmadım son çeyreği efsane güzeldi. Benim oyunum tatsız bitti onun burukluğu kaldı. -
-
Oyun bozan hata yok kapalı alanlarda sabit 60 açık dünyada ise 50-60 fps gidip geliyor. Oyun çok dengesiz souls oyunları falan fasa fiso kalıyor yanında 78 defa ölmüşüm oynarken. -
Çok spoiler vermeden hangi sonla bitirdin? -
faust sonuyla bitti maalesef onca emek çöp oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 19 Aralık 2024; 0:36:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X