Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oliwander , MortalRide , Atatürk_1881 , LinkX Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 18 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü4 Mobil
5 sn
128.297
Cevap
304
Favori
4.604.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 64116412641364146415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oyun satılmayan yerden para mı kazanacak Sony?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 18 Aralık 2024; 15:45:2 >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Şükür abla gitmeden Elena Fisher'ı bize kazandırmış. Nathan çok şanslı adamsın.

• Rolentooo R kullanıcısına yanıt

Fanboyluktan da öte müritlik seviyesindeler hocam Sony bizim ülkemiz için çok pahalı oyunları 200 dolar cihazıda 2000 dolar olsa yine öve öve bitiremezler

• İntergalactic'in bütün öyküsü yine sızmış.

Naughty Dog üzerindeki Neil Druckmann diktatörlüğünden ve firmanın gittiği yönden rahatsız olan bir çalışan tarafından öykü sızdırılmış.

Bu kaçıncı artık sayamıyorum fakat şurası açık ki bu firma ve çalışanları arasında Amy Hennings gittiğinden beri bir sürtüşme var.

Firma Druckmann'ın ahırına dönmüş halde adam hiçbir eleştiriye kulak asmadan sadece kendi istediklerini dayatıyor.

Not: Oyunun bütün öyküsünü baştan sona öğrendim. Sony hayranları bugünden itibaren 2 yıl sürecek internet orucuna başlamazlarsa çok fena spoiler yerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 18 Aralık 2024; 16:33:41 >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

Series X'te satmaz. Series S'te de optimizasyon masrafını kurtarmaz 

Yine de, Sony, beleşçileri PS müşterisi yapmak için böyle bir girişimde bulunabilir. PC'ye de, oyunları bu sebeple kopya korumasız çıkarıyor.

Mesela GoW PC'ye çıktığında, birçok torrentçi Ragnarök'u oynamak için PS5 almıştır  PC'de, hem belli bir kesime oyun satıyor, hem de diğer gruplardan müşteri devşiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Aralık 2024; 18:49:35 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

hocam sızıntılardaki hikayeyi yalanladılar sanırım ama

• Mit40 kullanıcısına yanıt

Maalesef Sony kullanıcı dostu bir firma değil

• ilker1834 kullanıcısına yanıt

Hocam hikayeyi yalanladılar mı yoksa Half Life'da olduğu gibi 2 yıl içinde değiştirecekler mi bunu bilemezsiniz. Ben açıkçası firmaların açıklamlarına pek inanmıyorum. Eğer orjinal öykü buysa ve sızdı diye değiştireceklerse çok daha kötü olur.

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam 50 megabit internetle yani kusursuza yakın bir deneyim Yaşadım Ne bir gecikme ne bir lak hiçbir şey hissetmedim oyun sorunu deniyor ama ben hiçbir sorun da görmedim bir iki kere seste bir saniyelik kaymalar oldu o da Normaldir yani Evimdeki internet çok iyi değil ama bir oyunu en Ultra ayarları alıp oynamak gerçekten güzel bir durum 😁
  • keşke zamanı ileri alabilsek de şu iki çöpün patladığını görebilseydik

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Aynı gün horizon ve days gone a birde PC de bakayım dedim uzun zaman olmuştu ps de oynadığımdan beri. Şahsi fikrim Horizon aşırı overrated sıkıcı bir oyun, kalitesiz demiyorum, sıkıcı bana göre, days gone da tam tersi hakkettiğinin altında puanlar almış underrated bir oyun. Sony'nin bu horizona bu kadar kasma sebebi garip geliyor bana insanlar seviyor demekki.
  • Shamster kullanıcısına yanıt
    Sevme falan yok hocam playstation şu an ki ceolarından birisi herman hulst ve kendisi aynı zaman da horizonın yapımcısı o yüzden sürekli bu oyuna kasıyor eleman, jim ryandan kurtulduk bu bela oldu başımıza
  • Shamster kullanıcısına yanıt
    %100 katılıyorum. Horizon sıkıcı bayık bir oyun. Hevesle başlıyorum bayıyor sonra. Bir şeyler eksik ya neyse. Aksine dediğin gibi Days Gone kat kat güzel adrenalin heyecanlı, daha coşkulu, keyifli, keşif hissi iyi bir oyun. Yazık ettiler bu oyuna. Devamını hakeden bir yapım. 1 bunun aldığı meta puanı, 2 Re Village 3 de Indy. Kesinlikle basından mevcuttan daha yukarıda puan hakediyorlar. Silent Hill 2 yi de aynı kefeye koyarım.
  • Gameps505 kullanıcısına yanıt
    Hahahahah:) noktayı koydu. Ben bilmiyordum. Sen böyle deyince mantıklı geldi şu an:)
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt
    Gram akıl yok hocam bu herman hulst denen herif de ps + pc 10 milyondan fazla satılan days gone'ı başarısız bulmuşlar. Daya gone 2.bir oyunu hak ediyordu. Bir de utanmadan horizon online yapıyor eleman şu an :) ne desek boş
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    sony ceosu çıkıp yeni platformlara açılacağız dedi müritler inanmıyor
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt
    Ben horizonu şimdi bitirebildim anca oyun aslında güzelmiş hikaye ve evren ilgi çekici oldukça ama bir hantallik var en azından iki oyun yaptıktan sonra bir killzone falan yapıp sonra seriye devam etselerdi keşke
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun kısmı yani artık Ultra'nin da ötesinde iyice fantastik şeyler yapınca çıkıyor:) Mesela benim gibi 4K High 'da 100 FPS alırken,ulen bi Path Tracing (Gelecek neslin teknolojisi) acim mi diyorsun 55-60 FPS 'de takılıyorsun ama VRAM yüzünden crash yiyorsun.Sorun şımarınca oluyor.Baya iyi performansı yoksa:)

Ya da 4K iken ulen bi 5k ya da 7k deneyeyim mi deyince ahahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 18 Aralık 2024; 18:46:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

sony ceosu çıkıp yeni platformlara açılacağız dedi müritler inanmıyor
    Mürit olmak pişmanlıktır 😂😂
  • 
Sayfa: önceki 64116412641364146415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.