Sony oyunları, beleşçilere bile para verdirtir hocam Sonuçta, birçok ülkede oyunculuk korsan veya torrent'le başlamıştı. CDPR gibi bir firma, varlığına korsan CD satıcısı olarak başladı vb. Yine de dediğin gibi, Xbox'ta fazla potansiyel yok. Series'ler, zevksizlikte ayrı bir seviyedeler |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6416. sayfa)
-
-
Çok zevkli bir yerleri patlamak bomba atmak harika strese birebir gelicek.gibi bakalımquote:
Orijinalden alıntı: Persona_6Heldivers ı Phil reyiz çok istiyordu, rica etmişse izin verebiliriz, online oyun zaten çok önemli değil.
-
Hocam tüm ayarlar açık full diye hatırlıyorum gece bakarım
Fg dediğin frame generation mu -
Evet. -
Ok hocam bakar dönerim
Bu arada indi de atanan kartı göremiyoruz değil mi -
Ben daha alıp oynamadım Helldivers 2 yi, hikayesi olmayan online oyunlar ilgimi çekmiyor.
-
Evet ama inancın olsun füze bomba lazer açık dünya vur git, loot etmekten bir kapıyı açmak için 2 saat anahtar item toplamaktan Boss'a level yükselmeden dalamamak bıktım,suya sabuna dokunmadan mis gibi oyun,ps5 de zaten hep bunu oynuyorum ama Xbox a gelir inşallah gelicek gibide ama bakalım,bence almalısın oyunu dostum🔥quote:
Orijinalden alıntı: Persona_6Ben daha alıp oynamadım Helldivers 2 yi, hikayesi olmayan online oyunlar ilgimi çekmiyor.
-
Sony oyunları xbox a gelecek mi gerçekten, bana pek inandırıcı gelmedi ama eski oyunlarını belki getirebilir.
-
-
ben bile biliyorum hikayesini nasıl hikayesi yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZiromenSony oyunları xbox a gelecek mi gerçekten, bana pek inandırıcı gelmedi ama eski oyunlarını belki getirebilir.
Ps tarafı için bunu mantıklı kılacak hiçbir sebep yok. Orada satacağı oyunlardan %30 kesinti yiyecek. Üstüne rakip konsola gereksiz bir momentum verecek. Pc ile aynı kefeye koymamak lazım çünkü Sony tarafı pcyi rakip olarak görmüyor. Tamamen başka müşteri tipine hitap eden bir market olarak bakıyor olaya.
Sony, kararın kendisinde olduğu hiçbir oyunun rakip konsola çıkmasına izin vermez. 3. Parti özel oyunlar ise başka bir hikaye çünkü anlaşmaların nasıl yapıldığını bilemiyoruz.
Helldivers ise direk sony ipsi. Bu oyunun Xbox konsoluna gelmesi için tek olasılık Arrowhead studyosunun ip haklarını satın alması. Kojima Death Stranding durumu bu şekilde olmuştu. Zaten 1. Parti stüdyoların oyunlarını söylemeye bile gerek yok.
Tabiki hiçbir zaman olmaz olmaz dememek lazım ama mevcut koşulda bu ihtimalin sıfıra yakın olduğunu belirtmek gerekiyor. Xbox tarafı aksini düşünsede Sony onları hala rakip olarak görüyor. Kendilerinin çalışma mantığına aykırı bir durum bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwander -- 18 Aralık 2024; 21:30:12 >
-
Helldivers tarzı multi olanlar gelebilir bence online oyun odaklı bir kitle var xbox tarafında MLB ilk günden çıkıyor mesela servis oyunu yapıyorsanız her platformda olup platformlararası oynanabilir olması çok daha karlı
-
Xbox tabiki hahahaha. -
Islak rüyalarda görürsünüzden belki gelebilire -
Hikaye modu yok ki oyunun.
-
MLB sony ipsi değil hocam. Rakip konsola çıkıp çıkmamasına karar verecek durumda değiller. O anlaşmalar ip sahibi olan federasyonla yapılıyor bildiğim kadarıyla.
Helldivers üzerinde böyle bir tartışma dönmüştü ama zaten sonradan söylentiyi çıkaran kişi direk olarak bu olmayacak demişti. Shpesnal_Nick olması lazım twitter hesabının.
Helldivers Xbox konsolu için çok uygun bir içerik. O konsola sahip insanların oyun alışkanlığına uyacağına hiç şüphem yok ama ihtimalini zor görüyorum. Bana kalırsa getirmeleri iyi olur ama Sony hala tehdit olarak görüyor Xbox konsolunu. Kazanacakları paradan daha fazlasını kaybedeceklerini düşünüyorlar bence.
-
Toplanabilirlerle enerjini düşürme.Ana görev artı saha görevleri denen yan görevleri yap yeter.Zaten çok az yan görev sayısı bu sayede özenmişler.Oyun bitince salıyor seni , istersen o zaman toplarsın.
Oyun Vatikan'da Dishonored tadında , sonrasında Uncharted , Tomb Raider'a dönüyor.Hep böyle mi diye düşünme.
-
Satilik ps5 var ilgilenen mesaj atsin...
-
Bende de 😆😂😅 -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X