Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bonobo643 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128.328
Cevap
304
Favori
4.604.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 64006401640264036404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

anca legomuzla oynarsınız diyor Sony [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Şu konu ilk açıldığında exclusive oyunlarımız asla pc'ye gelmez gidip playstation 5 alacaksınız diyorlardı şimdi oyunlarımız asla xbox'a gelmez diyorlar.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Aynısı Xbox içinde geçerli önce PC ye geldi sonra play stationa

• Xbox a gelmesi için mantıklı bir neden söyleyin, oyun satın aldığınız yok, 4 senede anca 30 milyon satabilmişsiniz. Bu küçük topluluğa neden oyun çıkarsınlar. Kendinizi Playstation gibi bir devle aynı cümlede geçirdiğimize dua edin
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

Aktif kullanıcı sayısı daha fazla listelerde kimin oyun alıp almadığı gözüküyor goty astro bot satmadı, diğer exclerde öyle.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Candy crush oyuncusunu aktif oyuncu sayıyorsunuz [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Square Enix portlarda iyi olmamasına rağmen FF oyunları Pc'de daha iyi deneyim sunuyor. Zaten artık aynı anda diğer platformlara da çıkaracaklarını söylediler. FF tarafında Ps exc. dönemi bitti.

Ayrıca oyun Ps'te 2800 lira, Steam'de 1350. Hem güçlü bir Pc hem Pro sahibiyim. Pc'de yarı fiyatına çok daha iyi teknik kalite ile oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 15 Aralık 2024; 21:1:47 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Steamden silent hill 2 aldım 900 liraya. Ps store pardon elit store’da 2500 lira.

• LinkX kullanıcısına yanıt

Hem fiyat, hem teknik olarak en iyisi neredeyse orada olurum oyuna göre. Neredeyse hep cevap Pc oluyor. Aynı anda gelen oyun hem fps kilitli genelde, hem görsel kalitesi daha düşük, hem fiyatı x2 genelde Ps'te. Ps'te şu an Shadow Of The Colossus vs. exc. oyunları oynuyorum Plus ile. İşimi neresi görüyorsa oradan devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 15 Aralık 2024; 21:25:18 >
  • 😁😁😁
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    Konsol savaşı bitti.Kazanan belli.Bundan sonra yeni bir xbox konsolu beklemiyorum.
    Valla hocam PC'ye alışan insan anca bazı izometrik BG3 ve Diablo gibi oyunlar ya da PC/Konsol farkı minimum olan bağımsız işler ya da platformerlar dışında konsol açmaz.Ben 14 aydır açmıyorum.En son BG3'ü yata yata mı oynim diye açtım.Onda bile PC tercih ettim

BG3 esas tam Pc oyunu ya. Adı üstünde CRPG oyun [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Konsolda çok zor tam mouse klavye oyunu. Ben elimdeki exc. oyunları oynar ileride de artık gelecek exc. oyunlara göre bakarım. Onun dışında Pc devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 15 Aralık 2024; 22:15:29 >
    Valla Exc 'ler bile bu hızda çıkacaksa,ben daha da kısalacağını düşünüyorum,beklenilebilir bile..

Benim için TLOU2 Remastared PC versiyonu bi gösterge olacak.İlkini çok kötü portaladılar.Düzgün bir şekilde ve Path Tracing ile falan portlarlarsa,her oyunu beklerim 1 sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 15 Aralık 2024; 22:22:30 >

İçinde shooting olan oyun gamepad ile aynı keyfi vermiyor zaten.

Ben çıkıcak diye haberler görmüştüm ama son durum ne bilemiyorum
  • Gameps505 kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam ya ,belki ama belki ara nesil konsol çıkar ya da el konsolu.Ben gelecek nesil Xbox 'un tamamen buluta yonelecegini düşünüyorum.Rekabeti oraya çekmek istecektir ki o konuda çok avantajlı şu an

Xbox yönetimi ps de oyunları satıyor diye oh be diyor, yeşil gözler hala xbox konsolu var zannediyorlar, bitti o dönem artık developersınız siz o kadar🥲

Sadece bir el konsolu gelirse şaşırmam.

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Adamlar sonunda her şeye This is xbox deyip çıktılar işin içinden. Playstation da artık bir xbox onlara göre [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• 
Sayfa: önceki 64006401640264036404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.