Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Castle Bravo , Shamster Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 20 Misafir (3 Mobil) - 18 Masaüstü4 Mobil
5 sn
128.417
Cevap
303
Favori
4.607.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 63996400640164026403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Remastered Pro'ya oyunda çıkmıyor, çeri çöpü getiriyorlar servisine. Mağazası ekstra pahalı. Donanımın esprisi yok, servisi geride.
  • Dostlar konu aktif olduğu için buraya yazacağım. Yıllara önce aldığım Xbox One S ile gelen oyun kolunu tablete bağladım ve sanırım drift problemi mevcut. Oyunda sürekli ileriye doğru gidiyor karakter bırakınca. Sanırım drift sorunu ama size de sormak istiyorum.

Yıllardır bu tip kollar kullanırım, golü dualsense'den beklerken bundan yedim açıkçası. Durduk yere böyle hale gelmiş, epeydir kullanmıyorum neden oldu anlayamadım. Tamir edilebilir mi, kendim uğraşsam yapabilir miyim? Ankara'da tavsiyeler edebileceğiniz tamirci mevcut mudur?

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

Ben bu kadın olsam Sony beni o oyundaki şeye çevirse firmayı dava ederim.

Nitekim kadın gercekte oyundakinin 10da 1i kadar bile çirkin değil. Zaten bu ilk örnekte değil oyunlarda kadın karakterler dayandiklari aktrislerin çirkinleştirilmesi ile elde edilir oldu bu neyin modası anlamıyorum gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 15 Aralık 2024; 13:38:3 >
  • Portföyünde bırak kötü oyunu ortalama oyunu bile olmayan Naughty Dog'un yine şahane bir oyun yapacağından şüphem yok. Zaten Akira ve Cowboy Bebop dediler bende akan sular durdu.

Ancak TLOU 2 ile woke tartışmalarının odağı haline gelmiş bir firmanın bu konunun 4-5 sene önceye göre gündemde daha fazla olduğu bir dönemde böyle bir ana karakter tasarımı yapması inatlaşmadır. Zaten Youtube videosundaki yorumları kapatmalarından bunun bir inatlaşma olduğunu ve tepki geleceğini bildiklerini görüyoruz.

Çok üzüldüğüm kısım ise oynanış, animasyon kalitesi, level tasarımı, grafik, seslendirme vs olarak mükemmel olacak bir oyunun sırf Neil Druckman'ın politik doğruculuk sevdası ve ego tatmini uğruna hakettiğinin yarısı kadar falan satacak olması. Adam kendini öyle bir konuma yerleştirmiş ki ben istediğimi yaparım şirkete milyon dolarlar kaybettiririm Sony yine de karışamaz diye meydan okuyor. Tüm oyuncuların sevip saydığı Naughty Dog firması bir adam yüzünden itibarını yitiriyor. Yazık gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 15 Aralık 2024; 14:26:44 >

• bu çöp xbox'a geliyormuş, devamı da gelecek [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Yap bi ön sipariş:)

Game Pass’a getirseler de bir işe yarasa bari. Yoksa para verilmez.

• Bakalım ne geliyor, her şey bir yana sony yeni iplerini arttırıyor farklı evrenler, hikayeler yaratma peşindeler anlaşılan
  • Microsoft'un Gamepass'i PS5'e getirmesi lazım para kazanmak için [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Cheryl Mason kullanıcısına yanıt
    Xbox ve pc de ki abone sayısından daha fazla abone kazanır buna eminim

Şaka bir yana beklemiyor değilim böyle bir şey
  • Ağzına kadar çöp oyunlarla dolu gamepass umarım Ps5'e gelmez.Ondan kat kat iyi plus var zaten.

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

PC'ye özel ışıklandırma eklemişler oyuna.Hepsi PS5 oyuncuları sayesinde ❤️

Gönüllü Beta Tester olduğunuz için teşekkürü borç biliriz 😘

Sony nin MLB 21 den sonra xbox a getirdiği 2 inci oyun. 3 üncü parti hayırlı olsun diyebilir miyiz?

Bu oyun bolluğu döneminde bu çöpe zamam ayırır mıyım? Zor.

• Gameps505 kullanıcısına yanıt
    Housemarque 'ın yeni oyunu olabilir.
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

4070'le eş değerdi ne değişti ya

Bi kısmını sonraki nesile ayırmışlar.Mark Cerny Effect
  • 
Sayfa: önceki 63996400640164026403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.