Adamlar day-one demeye takmışlar. Bundan sonra yayıncıyız desinler tam olsun bence. Day-one GP yaparsan oyunların satılmaz, day-one PS5 dersen konsolun satılmaz. Bu kadar basit. |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6399. sayfa)
-
-
İkisi de satmıyor zaten. Benim anlayamadığım bu forumda ve birçok yerde bir çok insanın yıllar önce öngördüğü durumu, bu adamlar nasıl öngöremedi? Gerçi burada hala olmuş bir durumu bile göremeyenleri de düşününce normal geliyor bir yandan da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox ölmüş zaten ağlayanı yok. Yakında oyunları da ilk günden Playstation'a gelir. Gamepass ne kadar süre daha devam eder o da muammaquote:
Orijinalden alıntı: Cheryl MasonGamepass'in mantıksız olduğunu sürekli söylüyorum. Bu sistemin ayakta kalması için insanların devamlı şekilde üye kalması lazım, Netflix gibi. Ama pratikte öyle olmuyor.
Sisteme iyi oyun gelince insanlar 1 ay abone olup oynayıp sonra iptal ediyorlar. Adam 70 dolar harcayacağı oyunu çok ucuza oynayıp bitiriyor, sen bu adamı devamlı üye olarak elinde de tutamıyorsun.
Ya senin de dediğin gibi oyunlar sisteme geç gelecek. 6 - 9 - 12 ay gibi sürelerle. Oyunun popülerliğine ve satış sayısına bağlı. Ya da her ay sisteme büyük çaplı yeni oyun gelecek ki insanlar üye kalmaya devam etsin ama bu dediğim imkansız.
Kısacası Gamepass mevcut haliyle Microsoft'a zarar, bu kesin. Multiplatform olup zararı PS5 oyuncularından kapatmaya çalışacaklar gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İşin kötü yanı diğer her olayı o kadar kötü ki, tasarımı öne çıkan iyi özelliği gibi duruyor
Sen de artık Yotutube'dan Astro Bot gibi ödüllü oyunları izlersin
-
Sen de herseyi bedavaya oynayayım hem güzel olsun hem cebimden az para çıksın, gibi düşünmüşsün yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Olunca da soya sosunu yiyiyorsun işte gamepassta olduğu gibi.
Yoo öyle olsa Gran Turismo 7 satın almamam lazımdı. Veya RDR2'yi neredeyse her platformda satın alıp oynamam. İyi oyun satar. Bu kadar basit. İyi oyunlar da gelmeye başladı bkz. Indiana Jones. Adamlar yapmış işte. Gir oyna.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle Xbox hiç olmadığı kadar iyi katılıyorum.Ama o kadar kötüydü ki,acaba bu iyilik yeterince iyi mi kestiremiyorum ama iyi gibi.Sony Intergalactic ile vites yükseltti o da güzel.
Bir PC'ciye de bu oyunların keyfini sürmek düşer:) (Ne zamandır PC muhabbeti açmıyorum.Şetyan dürttü üzgünüm)
Hocam kolay mı Ps1 ile 100 milyon , Ps2 ile 160 milyon satmış , efsane ip'ler yaratmış bir markaya kafa tutmak.Üstelik Japonlar oyun dünyası için yaratılmış bir ırk , o hayal güçleriyle.Çabalıyorlar işte , daha yeni yeni oturuyor bazı şeyler.
Ben Pc'de oyun oynamam.Ama bu nesil 3 konsol exc'lerine bir şekilde ulaşma avantajı ile en cazip taraf kesinlikle.
Şu an Ps tarafında beni heyecanlandıran sadece Naughty Dog ve Santa Monica yeni ip'leri.Ana karaktere alışırız bir şekilde , yeter ki Neil saçma fantezileriyle senaryonun içine etmesin.
-
Bir tane iyi örnek koca rezaletleri kapatmıyor. Gamepass a day one gelip rezalet şekilde kötü olan oyunlarla dolu, bu konuda hem fikir değilsek zaten konuşmayı uzatmayalım, day one çıkan oyun ya in game satış derdine düşer, ya online derdine düşer ya da kötü çıkar. Indiana bir istisna, ama inan onda da stüdyonun özverisi vardır.
Yok aslında o konuda sana katılıyorum. Çok kötü örnekler de var. Şu an için gidilen yol olumlu. Onu söylemek istedim. İşte bu! dediğim bir oyun oldu Xbox tarafından gelen. Bu şekilde giderlerse iyi oyunlar oynarız. Satış matış beni bağlamaz hocam bunun peşine düşmem. İyi oyun görürsem oynarım. Platformun önemi yok benim için. Hepsi bu.
Death Stranding beklemiyor olman beni üzer:)
-
jez corden'a göre playstation'a hiç oyun çıkmayacaktı eleman kolpa makinesi
-
bir görsel sıfır adam
-
İlk oyunu 3-4 ay önce bitirdim.Haliyle atmosferi ve hikayesi için oynadım.Ama hikayede dağ fare doğurdu biraz benim için.Ama gelsin oynarız tabi.Benim Ps4'te bitirmediğim tek single ip Knack 2.Her şeyi oynarım ben :)
-
Yav shshsbs.O değil de ifşan düşmüş:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 14 Aralık 2024; 23:54:22 >
Bence de bağlamamalı dostum, ama malesef o firmalar o kararları bu şekilde alıyorlar, ms gamepasstan daha çok kar etse daha iyi oyunlar getirir, bunun gibi. Üye sayısı düşerse de kârlılığı arttırmak için oyun kaliteisni düşürecekler , ha bu benim meselem değil diyorsan doğru sen de haklısın, tamamen mikrosoftun sorunu. İnşallah gelir valla ben de Indiana oyunu iyi cıkınca sevindim, vaktim yoktu şimdi download ediyorum yarın oynayacağım. İnş devamı gelir
ps kullananlar 5. boyutta yaşadıkları için beni böyle görüyor olabilirler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X