Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bonobo643 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
128.355
Cevap
304
Favori
4.605.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 63986399640064016402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Last of us 2 yi zaten sahne sahne biliyor, izleye izleye ezberlemiş [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Son bir haftaya bakınca Xbox IP'leri ve konsolu tamamen sek erkek ürünü

Gears

Halo

Indiana Jones

Stalker 2

Call of Duty

Doom

...

böyle liste uzar gider.

Gelecek ip'lerde karakter ucube olacak mı sjw fest olacak mı derdi olmadan oyun bekleyip day one oynamanın keyfi bambaşka.

O kadar algıya rağmen insanlar vazgeçmeden oynamaya devam ediyor.

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

4 tanesi Ps5’e ya çıktı ya çıkacak, bu nasıl exclusive diye sorman lazım [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Outer Worlds 2 yi de ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 15 Aralık 2024; 0:22:55 >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

IP sahibi Xbox olduğu sürece her yere çıkartabilirler beni bağlamıyor.

• Intergalactic oynuyorlar

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Allah bize şu lafı söyletmeyi nasip etmesin, Sony xbox a her oyununu çıkarsa ben playstation ı balkondan aşağı atarım. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Pc'ye istedikleri kadar oyun getirsinler ama xbox'a sakın :)
    Valla ben bile bazı yerleri hatırlamıyorum.Nisan'da PC'ye çıkınca bi hafıza mı tazelesem yoksa Caped 'e mi sorsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 15 Aralık 2024; 3:18:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Biz sizden razıyız be.. Yalnız Sam Lake abimin çağırılmamış olması skandal:)

Woke'cu Neil Capon tercih etmiş diye yorumladım bu durumu... Yazıklar olsun!

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

son 1 dakika, 3 dakika seçenekleri var mı? bunlar pc'de yok. ps5'te var. xboxta da varsa xbox series s veya x düşünüyorum aslında.

• konuda ciddi ciddi 400 dolarlık iki konsol için kapışıyor millet. alt tarafı 800 dolara ikisine de sahip olabiliyorsunuz beyler, bu neyin şovu tartışması ya :D alın ikisini de kullanın. bende pc de var xbox vardı sattım tekrar almayı düşünüyorum, ps5 pro var. en çok ps5 pro'da oynamayı seviyorum ama xbox da akar yani. mis gibi cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MidCruyff -- 15 Aralık 2024; 3:54:37 >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Starbuck karakteri sert kadin asker imajiydi tam ama cok seksi idi. Katee Sackhoff`a yakisiyor o roller.

Mesela dizide Boomer vardi asker o da, Grace Park oynuyor, sert degildi Starbuck gibi.

Stalker 2 timed exclusive 3.parti oyun Xbox ıpsi ne alaka
  • MidCruyff kullanıcısına yanıt

Son 15-30-45 saniye ve son 1 dakika seçenekleri var.

kayıt kendin başlatırsan 4 dakikaya kadar olacakları kaydedebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 15 Aralık 2024; 10:40:37 >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • 
Sayfa: önceki 63986399640064016402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.