Beni karakterin tipi değil oyunun kalitesi ilgilendiriyor, kaliteli oyun denince de akla gelen ilk stüdyoların başında Naughty Dog geliyor. Sonuçta karakteri nikahımıza almıyacaz. Bakıyorum millet Witcher 4 ü de kötülüyor, Ciri çirkinleşmiş diyorlar, napacaksınız abi tipini karakterin? Ellie de dünya güzeli kız, Nathan Drake da yakışıklı adam, sanki Naughty Dog sürekli çirkin karakter yapıyormuş gibi algı oluşturdular, bu Abby nin trans muhabbetini çıkaran art niyetlilerin işi tabi. Her şeye woke sjw diye diye kendileri itici hale geldiler haberleri yok. Oyunu oynayanlar bilir Abby nin vücut geliştirmesinin nedenini, bu oyunu oynayınca da anlayacaz neden saçını sıfıra vurduğunu. Charlize Theron sıfıra vurunca owww badass , çekik gözlü vurunca woke var kanka , israilli Neil’in fantezisi böyle kanka vs vs. Tam bir ikiyüzlülük. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 14 Aralık 2024; 21:22:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6398. sayfa)
-
-
Dış güçler diyorsun yani 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Boş verin beyler. Drunkman nasılsa bildiğini okuyacak O karakter de, oyun içinde daha iyi olacaktır. Sürekli kel olmaz, tipini iyileştirirler vb. Fragmanları bilerek abartıyorlar.
---------------
Konuyu fabrika ayarına döndüreyim. Geçen PS5 Pro'da TLOU2 oynarken, şunu görünce iyi gülmüştüm:
Xbox'çıların hayal edemeyeceği bir oyunu, yağ gibi kayarak oynarken, böyle bir şey görmek değişik hissettirdi. SX diye bir konsolun var olduğunu hatırladım. PS2 jenerasyonunda bile böyle bir fark olmamıştı.
MS, Series X'in tasarımına, ND'nin bir çöp kutusuna özendiği kadar özenseydi, bence konsol daha çok satardı. İnsanlar konsolları salona koyuyor. Tasarıma önem veriyor. Salonda, geri dönüşümden imal çöp kovasına benzeyen bir alet görmek istememişlerdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Xbox exc oyun olayını tamamen rafa kaldırıyor. Büyük ihtimal Indiana Jones'ın finansal başarısızlığı bardağı taşıran son damla oldu. Xboxçular oyun almadığı için artık bütün oyunlar day one PS5'e de gelecek
-
Bunlarında ne beklediği biraz tuhaf ilk günden getirirsen tabii satışlar düşer ben normalde alacaktım indianayı sistemde var diye almadım 6 ay sonra falan getirseler satışlar anca artar onun haricinde her platfromda yayınlamaları gerekir
-
Gamepass'in mantıksız olduğunu sürekli söylüyorum. Bu sistemin ayakta kalması için insanların devamlı şekilde üye kalması lazım, Netflix gibi. Ama pratikte öyle olmuyor.
Sisteme iyi oyun gelince insanlar 1 ay abone olup oynayıp sonra iptal ediyorlar. Adam 70 dolar harcayacağı oyunu çok ucuza oynayıp bitiriyor, sen bu adamı devamlı üye olarak elinde de tutamıyorsun.
Ya senin de dediğin gibi oyunlar sisteme geç gelecek. 6 - 9 - 12 ay gibi sürelerle. Oyunun popülerliğine ve satış sayısına bağlı. Ya da her ay sisteme büyük çaplı yeni oyun gelecek ki insanlar üye kalmaya devam etsin ama bu dediğim imkansız.
Kısacası Gamepass mevcut haliyle Microsoft'a zarar, bu kesin. Multiplatform olup zararı PS5 oyuncularından kapatmaya çalışacaklar gibi.
-
Bizde çok mantıklı cod ve diablo oynasanız bile ayda 300 deseniz birinin fiyatına geliyor ama yurtdışı için pahalı ya daha daha bağımlılık yapıcı oyunları koyacaklar yada oyun bütçeleri küçülecek ki 2.seçenek çok daha olası çünkü indiana cidden harika bir oyun olmuş bu tarz oyunların hakkı yenecek bu gidişle.
-
Umuyorum ki Bethesda ve alt stüdyolarına ellemezler. Doom muhteşem gözüküyor. Sağlam bütçe olmayınca böyle oyun asla çıkmaz. Daha Wolfenstein, Dishonored, Elder Scrolls, Fallout gibi serilerin devam oyunları gelecek. Düşük bütçeye zorlarlarsa bu serilerin hepsi dibi görür maalesef.
En mantıklı seçenek sisteme oyunları geç getirmek. İsteyen çıktığı gibi tam parası neyse alır, beklemek isteyense sisteme eklenince ucuza oynar
-
gs'li gibi yazıyorsun
-
Biraz şirket kafasıyla düşünmüşsünüz. Biz oyuncuları bağlamaz bunlar. Oyunların geç eklenmesi oyuncuların yararına olmaz. Sony ya da Microsoft yönetim kurulundan değilseniz sizi de bağlamaz bu mesele. MS Sony gibi küçük değil hani bazı şeyleri yapmaya muhtaç değil. Adamlarda para bitmez ki. Zararına satıyor evet ama her yere yayılmak asıl amacı. Sadece konsol satmak olarak düşünmeyin. Sony ise maliyetleri karşılamak zorunda. Zararına iş yapamaz.
Tespitleriniz doğru değil çünkü birçok insan önceden yıllık aldı. Ben şu an aylık alıyorum çünkü cod oynuyorum. İptal de etmiyorum. Birçok kişi de bu şekilde kullanıyor emin olun. Birkaç ölücünün yaptığına bakıp da genelleme yapmak anlamsız olur.
Ps plus üyeliğim de var adam daha Ragnarök getirecek, Spider-Man 2 yok. Var olanları da çıkarıyor. Herhalde bu şekilde muamele görmek daha çok hoşunuza gidiyor. Şirketin kazancını kendi keyfinizin önüne koymuş oluyorsunuz. Ben kesinlikle karşıyım buna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 14 Aralık 2024; 22:17:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
aynen
-
Plus'un halihazırda eklediği Exc 'leri kaldırmaması lazım.Doğru değil bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam şahsen ben bu durumdan çok rahatsız oldum. Son dönemde oyunculara karşı takındıkları tavır hiç hoş değil. Naughty Dog gibi bir efsane de sapkın bir şahıs tarafından yok ediliyor resmen. Üzücü. Sony'nin tümörlerinden arınması gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alıntı yaptığın adam fanboyluktan kör olmuş durumda. Sabaha kadar yaz anlamazlar. PC ye çıkan ex lerine 3000₺ bayılmaya devam etsinler bizde day 1 akarız miss
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşi linç boyutuna vardırmaları doğru değil elbette. Ama Theron iyi bir örnek değil. Heykel gibi kadın. Bu karakterle Theron'u bir tutmak Theron'a hakaret gibi. 😄 Sakil bir tasarımı var. İncelik hissettirmiyor. İsteyen beğenmeyebilir ve bu kimseyi iki yüzlü yapmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki %10'luk fanatik Xbox'çılar dışında Xbox oyuncuları hiç olmadıkları kadar iyi durumdalar.Geçiş süreci tamamlandı , stüdyoların çoğu entegre oldu.Ellerinde dev ip'ler var ve projeler tamamlanmaya yaklaştı.
Üzerimize exc oyun yağıyor.2024 son 4 ayında 4 exc aldık.2025 , 2026 hatta 2027 dolu.Her yıl ortalama 6 exc oyun gelecek.Üstelik oyunların kaliteleri artmaya başladı.Cod hikaye modunun , Indiana Jones'un durumu ortada.
Arada day one eklenen Persona 3 Reload , Stalker 2 gibi 3. parti oyunları saymıyorum bile.
Gelecek nesil konsol gelmesi garanti.Yani 10 yıl daha Xbox burada.Sonrasına o zaman bakarız.Benim sudan ucuza oynadığım exc oyunları kendi konsolunda birileri 2500-3000 TL vererek oynuyor diye üzülecek değilim.Hatta oynasınlar ki gamepass'e gelen oyunların bütçesi artsın.
Microsoft yıllık oyun bölümü gelirleri ortada.Sadece bu kadar yatırım karşılığında daha çok kazanmak istiyorlar.Hiç bir şey yapmasalar , mobil ve online oyun gelirleri bile ayakta tutar oyun tarafını.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X