Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: GALDER , Ay2telli , Ay2telli Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
128.357
Cevap
303
Favori
4.605.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 63946395639663976398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet, oyunu aç tr hesabından oyna , trophyler de tr hesabına yazılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Songbird0 kullanıcısına yanıt

Yorumları kapatmış Naughty Dog. Sosyal medyada da pek iyi geri dönüş almamış. Gösterdikleri karakter tam bir sjw ıslak rüyası olmuş. Tipe bakarak bir Neil Druckman oyunu olduğunu anlamak çok kolay. Zaten ESG/DEI ideolojik içeriklerine yapılan yatırımların zirve yaptığı dönemde geliştirilmeye başlanmış.

Artık "oynamadan karar verme" demeye bile gerek kalmıyor böyle oyunlar sayesinde.

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    En ucuz kalan ülke hangisi hocam peki? Hindistan mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gameps505 kullanıcısına yanıt

Evet hocam ama kredi kartıyla alamıyorsun, hint psn gift card alıcaksın mtc vs gibi yerlerden, kodu girip alıcan. Forumda konusu var nasıl alacağına dair.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 14 Aralık 2024; 18:37:52 >
    Konuyu atabilir misiniz?

• Periah kullanıcısına yanıt
    Hocam çok yanlış anlamışsın ya.Ben sevmek zorundasınız demedim.Dedim ki benim sizin gibi hoşnut olmayanlar ile değil bu işin bokunu çıkarıp işi tehdite ,küfüre, haysiyet cellatlığına kadar götüren ile sorunum var.Sen ne ara kendini bu grubun içine aldın:)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 14 Aralık 2024; 18:44:4 >
  • Şu kadına çirkin , ucube diyen de gitsin bir göz doktoruna görünsün. 😍

Teşekkürler hocam

Abi şu hali güzel de, kel olunca maskülen olmuş, testosteron fışkırıyordu.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• You dizisindeki siyahi kadının intergalactic oyunundaki kadın olduğunu ilk ben söyledim persona bey 😃

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Mesele kadın olması değil ki resident evil serisindeki kadınları kim şikayet ediyor hepsi birbirinden afet, stellar blade de öyle ama nd nin yaptığı kadına hakaret bir kere bildiğin ucube oraya çıkarmış

• Mit40 kullanıcısına yanıt
    Ya düz insan da olabilir mesela.Manken olmak zorunda değil ya.Senarist öyle istemiş.Erkek için de geçerli dediğim.Leon Kenedy görmek istiyor herkes Alan Wake görünce zayıf bu deniyor.Piyasadaki 100 oyunun 95 inde zaten süper hero yönlendiriliyor.5'inde olmayınca yangına gerek yok yani.

Hepimiz sanki yakışıklılık abidesiyiz de kendimize hatun bakıyoruz sanki.Oynayın geçin abim.Çok takılıyorsunuz bu işlere

Bugün cumartesi.Bira açtım keyif yapacam.Bozmayın adamın kafasını:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 14 Aralık 2024; 19:26:41 >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Hocam illa süper güzel olsun yakışıklı olsun gibi derdim de yok benim düz karakterlerden hatta çirkinler 😀 nico bellici, cj i de sevdik sorun düz karakter yapmamak için diretmeleri illa abidik gubidik itici olacak şöyle normal insan tipli zenci veya beyaz kadın veya erkek ortalama bir karakter koysa şu oyuna müthiş hype alırdı kendileri bilir, afiyetler olsun bu arada

Gerçekten de haklısın. O fragmanda Kel lezita bir şahıs görünce direkt mide bulantısı hissettim. Hayatımda bu kadar çirkin çok az şey görmüşümdür.Tepki çekerek prim kasıyor o jewish lavuk.

Kel shaming yapmayın...Ben de kelim
    Keller vardır.Keller ile ilgili şehir efsanelerini anlatmayayım burda ajsshjs

Eyvallah bu arada.Cumartesi önemli

Mevzu da şu.Sen mesela duyarlısın bu konuda farkındayım.Gecen birinle konuşurken iş direkt yahudi düşmanlığına gelince "hocam o kadar değil" noktasına geldin...

Yani işin sonu yok.Yani kel erkeksi olmasa,cinsiyete girecekler,o bitse ırkına dalacaklar.Beriki hızını alamayıp tehdite götürecek işi.

Woke çok iyi Woke sevelim diyen yok bu arada.Woke bir neden değil sonuç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 14 Aralık 2024; 20:2:17 >
  • Oyun karakteri niye bu kadar mevzu oldu bilmiyorum , gerçek hayatta bile mücadeleci , zorluklar karşısında olan kadınlar daha erkeksi olur , güzel olan narin , kırılgan olur , sonuçta oyunun hikayesi gereği bu daha erkeksi olması gereken bir kadındır çok takılmaya gerek yok diye düşünüyorum

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 63946395639663976398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.