Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
128.495
Cevap
303
Favori
4.609.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 63936394639563966397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelmiş geçmiş en iyi oyun firması rockstardir gerisi kendi arasında sıralanabilir NG 2 olabilir ama 1 belli RDR2 seviyesinde açık dünya olarak oyun yapan başka firma var mi hikaye örgüsü detaylar falan tamam tlou 2 detay dolu ama acik dünya değil ve yan hikayeler yok.
    En sevdiğim seri uncharted ama rockstar oyun yaptığı dönemde farklı farklı oyunlar yapıyordu la noire max payne manhunt daha niceleri bu seviyede bir stüdyo daha gelemez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Gelmiş geçmiş en çok ödül alan oyun olarak ELDEN RING olduğuna göre FromSoftware dır. Gelmiş geçmiş tanımı herkese göreceli olsa da VERİLER İLE NET OLAM BELLİDİR. Gerisi kapışsın arasında:)

• FromSoftware > Valve + CDP< ND = Rocsktar > Blizzard < Larian > SantaMonica

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Rockstar da nd de top kalite stüdyolar hocam ama aynen rockstar çok büyük çaplı projelere giriyor, ben rdr2 gibi bir kovboy oyununu uzun zaman daha göremeyeceğimize eminim misal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TGA son 10 yıl tablosu büyük Sony ve Fromsoft dominasyonu ortada ve yakında bu ikisinin birleşme durumu var...

80 milyar $ harcama, ortalama üçüncü parti oyunlar kurtarmadı seneye hangi yöntemlere başvuracak bakalım MS.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Dictattor kullanıcısına yanıt

Şuan Phil reyiz sabah akşam lütfen bizim oyunlar PlayStation da tutsun diye dua ediyor. Mutlak teslim durumu oldu zaten. Artık publisher olarak takılırlar, 2025 onların parlama yılı, baya oyun çıkartıyorlar, aday çıkartması bile başarı onlar için bakalım artık.

sony de from software alırsa hakketten bir tane daha 4 yılda bir ödül süpüren stüdyo sahibi olacak.

• Kojima: why are you gay ?

Drukman : Who says im gay

Kojima: you are gay

• Muhtemelen 350-400 milyon dolar tutar. Neil'ın da son oyunu olur ama Neil Druckmann'ın maskülen non-binary kadınlarla ilgili olan seksüel fantezilerini canlandırmak için bence fazla bir bütçe.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Microsoft'un ödül alsın diye 80 milyar dolar yatırım yaptığını düşünmüyorum ben. Sony tarafının bu konuda üstünlüğünü kabul ettikleri belli. Oyunlarını Day-One GP yapması bile bazı şeyleri açıklıyor.

Nintendo bile onca yılda tek Zelda alabilmiş ki bence oyun kaliteleri olarak daha fazla almaları lazımdı.

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt
    Nintendo’nun ödülden daha fazla kazanımları var. Oyunları kitlelere ulaşıyor zaten. Çok bir etikete ihtiyaçları yok. Sony son verileri ile ps2 satışlarına az daha takviye yapsa da switch’e devrilecektir. Tga yeterli prestije tam olarak ulaşamadı tabii. E3 boşluğuna oynuyor. Son şov ilgi çekiciydi ama az daha yolları var.

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Henüz izlemedim ama kesinlikle katılıyorum hocam. Ben şuan ND den yeni bir IP geldiğine çok sevindim, sevdiğim stüdyonun yeni bir evrende konseptte neler yapacağını hayal etmesi bile güzel benim için

2016 da uncharted 4 almalıydı goty i. Resmen yediler

• Pc kelimesi görünce çıldırıyor bazıları ama yüz sayfadır bir karakterin görünüşü konuşuluyor 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Santa monicanin yeni oyunuda uzayda gecicekti sanki ögle bir haber vardi o oyunun bas karakteride kadin olursa sasirmam hatta

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Lezbiye,siyahi,gay

bir karakterde olabilir, sony bu hersey olabilir en sonunda pembe kasali birde konsol ciakardilarmi tamamdir

• Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    Dayı iki oyundur dünyanın en erkeksi karakteri Kratos oyunu yapıyorlar. Ne anlatıyon çözemedim

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Ön siparişe açıldığı saniyede alırım , fiyat farketmez.[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Fiyat fark eder hocam

Bu konuda hiç destek çıkamicam, sony'nin türkiye oyun fiyatlarına acilen bir çözüm bulması lazım

Ayıptır şu fiyatların savunalacak tarafı yok, bence mail yağmuruna tutmalıyız ancak öyle çözüm bulabiliriz

• Gameps505 kullanıcısına yanıt

Sony Türkiye diye bişey yok artık hocam. fiyatları savunan yok. Naughty Dog ve Rockstar oyunlarını gözüm kapalı ön sipariş ederim. Türk psn den almak zorunda değisiniz, Dolar olarak Us psn den alabilirsin. Hint psn var en az 1000 tl daha ucuz vs vs. Türkiye de ne ucuz da oyun ucuz olacak?

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Tamam da ben şu an hint psn den oyun alsam mevcut hesabımda primary oynayabilecek miyim?

Şu 2016 yı gördükçe sövüyorum ya Uncharted 4 ün çatır çatır hakkını yediler

• 
Sayfa: önceki 63936394639563966397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.