< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6395. sayfa)
-
-
Gelmiş geçmiş en çok ödül alan oyun olarak ELDEN RING olduğuna göre FromSoftware dır. Gelmiş geçmiş tanımı herkese göreceli olsa da VERİLER İLE NET OLAM BELLİDİR. Gerisi kapışsın arasında:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
FromSoftware > Valve + CDP< ND = Rocsktar > Blizzard < Larian > SantaMonica
Rockstar da nd de top kalite stüdyolar hocam ama aynen rockstar çok büyük çaplı projelere giriyor, ben rdr2 gibi bir kovboy oyununu uzun zaman daha göremeyeceğimize eminim misal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Şuan Phil reyiz sabah akşam lütfen bizim oyunlar PlayStation da tutsun diye dua ediyor. Mutlak teslim durumu oldu zaten. Artık publisher olarak takılırlar, 2025 onların parlama yılı, baya oyun çıkartıyorlar, aday çıkartması bile başarı onlar için bakalım artık.
sony de from software alırsa hakketten bir tane daha 4 yılda bir ödül süpüren stüdyo sahibi olacak.
Kojima: why are you gay ?
Drukman : Who says im gay
Kojima: you are gay
-
-
Microsoft'un ödül alsın diye 80 milyar dolar yatırım yaptığını düşünmüyorum ben. Sony tarafının bu konuda üstünlüğünü kabul ettikleri belli. Oyunlarını Day-One GP yapması bile bazı şeyleri açıklıyor.
Nintendo bile onca yılda tek Zelda alabilmiş ki bence oyun kaliteleri olarak daha fazla almaları lazımdı.
-
Nintendo’nun ödülden daha fazla kazanımları var. Oyunları kitlelere ulaşıyor zaten. Çok bir etikete ihtiyaçları yok. Sony son verileri ile ps2 satışlarına az daha takviye yapsa da switch’e devrilecektir. Tga yeterli prestije tam olarak ulaşamadı tabii. E3 boşluğuna oynuyor. Son şov ilgi çekiciydi ama az daha yolları var.
Henüz izlemedim ama kesinlikle katılıyorum hocam. Ben şuan ND den yeni bir IP geldiğine çok sevindim, sevdiğim stüdyonun yeni bir evrende konseptte neler yapacağını hayal etmesi bile güzel benim için
2016 da uncharted 4 almalıydı goty i. Resmen yediler
Pc kelimesi görünce çıldırıyor bazıları ama yüz sayfadır bir karakterin görünüşü konuşuluyor 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Santa monicanin yeni oyunuda uzayda gecicekti sanki ögle bir haber vardi o oyunun bas karakteride kadin olursa sasirmam hatta
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Lezbiye,siyahi,gay bir karakterde olabilir, sony bu hersey olabilir en sonunda pembe kasali birde konsol ciakardilarmi tamamdir
-
Dayı iki oyundur dünyanın en erkeksi karakteri Kratos oyunu yapıyorlar. Ne anlatıyon çözemedim
Ön siparişe açıldığı saniyede alırım , fiyat farketmez.
Fiyat fark eder hocam
Bu konuda hiç destek çıkamicam, sony'nin türkiye oyun fiyatlarına acilen bir çözüm bulması lazım
Ayıptır şu fiyatların savunalacak tarafı yok, bence mail yağmuruna tutmalıyız ancak öyle çözüm bulabiliriz
Sony Türkiye diye bişey yok artık hocam. fiyatları savunan yok. Naughty Dog ve Rockstar oyunlarını gözüm kapalı ön sipariş ederim. Türk psn den almak zorunda değisiniz, Dolar olarak Us psn den alabilirsin. Hint psn var en az 1000 tl daha ucuz vs vs. Türkiye de ne ucuz da oyun ucuz olacak?
Tamam da ben şu an hint psn den oyun alsam mevcut hesabımda primary oynayabilecek miyim?
Şu 2016 yı gördükçe sövüyorum ya Uncharted 4 ün çatır çatır hakkını yediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X