Xbox kullanıcılarına sorum var, series x/s için. Oyunda klip kaydetme nasıl? pcdeki gibi video kaydetmeyi başlatıp oynayıp durduruyor musunuz yoksa atıyorum son 1 dakikayı 3 dakikayı kaydet gibi bir özellik var mı? |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6394. sayfa)
-
-
Karakterler artık monotonluktan ölürken hollywood'dan buzzcut military tipi hatun modeli çektiği için teşekkür ediyoruz Druckmann'a. IP büyük stüdyodan çıkınca etkisi daha ağır oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 14 Aralık 2024; 12:50:30 > -
Witcher 4 hakkında bilgiler geldi.
Oyun Witcher 3 den birkaç yıl sonrasını anlatacak. Ciri artık tam zamanlı Witcher olmuş. Fragmanda görülen zincir mekaniği, karakterin yeni güçlerinden biri. Bu zincire element büyüleri ekleyerek savasabilecegiz.
Fragman, oyun içindeki bir görevi temsil ediyormuş. Oyunda farklı seçimler yaparak kadını kurtarabilmek mümkün olacak diyor yapımcılar. Klasik Witcher rpgsi geliyor yani.
Geralt oyunda olacakmış ama ana karakter olmayacak tabiki. Mentor gibi takılacak. Belki birkaç bölümde kontrol edebiliriz ama kesin konuşmamak lazım.
Oyunun ne zaman çıkacağı belli değil. En erken ihtimalle 2026 sonu yada 2027 olarak tahmin ediliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwander -- 14 Aralık 2024; 12:47:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var. Son 15-30-45 saniye gibi seçenekler var. Hatta ss alma tuşuna basılı tutarsanız istediğiniz sahneden hemen sonra otomatik kayıt alır, sizde istediğiniz yeri keser, ayar yaparsınız.quote:
Orijinalden alıntı: MidCruyffXbox kullanıcılarına sorum var, series x/s için.
Oyunda klip kaydetme nasıl? pcdeki gibi video kaydetmeyi başlatıp oynayıp durduruyor musunuz yoksa atıyorum son 1 dakikayı 3 dakikayı kaydet gibi bir özellik var mı?
İyi oyunlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kişisel zevklerden ötürü kimse birşey diyemez tabiiki.quote:
Orijinalden alıntı: Bonobo643
Açmayın dedeler bölümünü hanımla izledik.İkimiz de çok sevdik mesela:)Duygu geçti bize:)Gözlerimiz doldu.
Dediğim gibi Dragon Age 'te neredeyse sıfır sevişmeye rağmen daha çok rahatsız oldum ben.Böyle didaktik,üstten ve doğalında olmadığında daha çok geriliyorum.
Ben de mozart dinlerken şarabımı yudumluyor ve van gogh tablolarını incelerken gözümden 2 damla yaş akmasına takılıyorum
Bugün iyi eğlendik, tartıştık, fikir alışverişinde bulunduk, hadsiz takipçileri haşladık.
Bir süre mola, iyi eğlenceler herkese.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hahahaha bu tip ile az dalga geçmedim ya:)
O değil de başkan şu PP'yi değiş ya:)Yine Xbox koy ama böyle kenarlarda çekip uzatılmış gibi bu,mesleki deformasyonumu tetikliyor:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bakın siz insanlara hoşlanmadığı itici, Kadın mı erkek mi olduğu belli olmayan ( kafam kadar kol kası olan kadın gibi!) koyup ardından insanlar rahatsız oldukça AAA sokakta böyle oluyor, böyle zulum görüyorlar deyip sorunu anlamak yerine sürekli bastırdığınızda bir yerden sonra savunduğunuz herneyse ona karşı anti pati doğuyor.
Oyuncular bu tarz karakterleri sevmiyor ve istemiyor. İstemek zorunda da değiller. Bu bir ticari fikr i mülk, bir eğlence aracı burayı böyle siyasileştirsiğimiz zaman inanın oyun zevkimiz uzun vadede limon sıkılıyor.
Kimsenin eşcinsel veya erkeksi kadınları yoketme istediği falan yok sadece bu tip marjinal kişilerin yani erkek gibi görünen, erkek gibi kaslı, erkeklik hormonu basılmış kadın tipi çok itici birşey ve inatla tüm oyunlarda "Çirkin ve Erkeksi" kadın yapma modası sevilmemesine rağmen yeni bir insan prototipi, cinsiyetsizleştirme çabaları kapsamında insanlara dayatılıyor.
Biz eğlence araçlarımız bunları istemiyoruz. Bu topluluklara kötü birşey olmasını da istemiyorum ancak benim hayatıma, boğazımdan içeriye zorla sokulmalarını da istemiyorum. İstediğimiz kadar itici değilmiş numarası yapalım ama bu çok itici tipler olduklarını değiştirmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Aralık 2024; 13:17:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Seni mi kırıcam. Alemin kralını koydumquote:
Orijinalden alıntı: Bonobo643
O değil de başkan şu PP'yi değiş ya:)Yine Xbox koy ama böyle kenarlarda çekip uzatılmış gibi bu,mesleki deformasyonumu tetikliyor:)
Ya hocam aşagıda da söyledim zaten.Ben bu konuda kimsenin o boyutta ayrımcılıkla işi olmayacağını biliyorum zaten.İstememeniz ile de bir sıkıntım yok.Ama bu işi oyuncuya ölüm tehditlerine kadar götüren bu delilik ile sıkıntım var.
Yine bak Netflix tipi LGBT bireyleri derdi sadece sevişmek olan stereotype insanlar gibi gösteren yapmacık işler ile de sorunum var.
Benim hem sektörden hem de beraber siyasi mücadele verdiğim LGBT dostlarım var.Sıkıntılarını biliyorum ve Woke işine onların da tepki gösterdiğini biliyorum.Çünkü bu tip ticari yaklaşımlar asıl dertlerini yansıtmadığı gibi konuyu sulandırıyor ve antipatik yapıyor dediğin gibi.Burada hemfikiriz.
Ama yani Woke eleştirelim derken de "hilkat garibesi" deyip de cinsiyetçilik sınırlarına girmemek de lazım.Yani tepkiyi ayrımcılık yapana ve bu insanların sorunlarını sömüren sermaye ile derdimiz olmalı.Bireylere, mesleğini icra eden oyuncuya hakaret ederek çözülecek bişey değil bu ve ayıp aynı zamanda.
İnsanın sadece şu soruyu sorması lazım."Benim kız kardeşim rol gereği kel ve erkeksi bir karaktere can verdiğinde,ona hilkat garibesi denirse ben nasıl hissederim?"
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Xbox series x beyaz modeli 19 bine aldım. Ps5 de 450 euroydu 50 euro daha ucuzdu. Xbox için avantajlı fiyattı türkiyeye göre ama ps5 burada da nerdeyse 20 bine satılıyor neden?
-
daha fragmandaki tek görevden duygusallaştırdı oyun. Eğer o öndeki "canavar" olan köylüyü indirebilirsek efsane olur. Zaten witcher'ın en kendine özel olayı yan görevlerin kaliteli olmasıydı. Buna daha da odaklanacaklar 4. oyunda.
-
Güzel Sanatlar camiası kardeşim.Her türlü insan var.Vegan'ından , LGBT 'ye ,Şaman 'ından,Satanistine...Ne ararsan var?Yapacak bişey yok:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hocam bakın bu tutum yanlış.
Yani kel, kaslı, erkeksi kadın dediğimiz prototip sevilen bir prototip değil. Fakat insanlar bu tarz karakterleri sevmediklerini söylediğinde siz diyorsunuz ki sokakta zulum görüyorlar, kız kardeşin böyle bir rol alsaydı vb vb deyip bizim sevmesek bile seviyormuş numarası yapmamız gerektiğini söylüyorsun.
Ancak işte tam olarak bu düşünce şekli gelişimi baltalar.
Burası tam olarak hoşgörü ile ilgili bir yanlış anlaşılmasın kaynaklanıyor.
Hoşgörü bir fikre, bir düşünceye veya bir kişiye saygı duymak vb değildir. Bir kişi, bir düşünce, bir yeni insan fikri sonuna kadar eleştirilebilir ve eleştirilmelidir. Hoşgörü kapsamında saygı duymanız gereken tekşey o düşünceyi savunan kişinin varolma hakkıdır düşüncesi değildir.
Bu ikisinin ayrımını çok iyi yapmazsak işte orada sanatsal - bilimsel - kültürel bir tıkanma ile karşılaşırız.
Örneğin kimse İslama saygı duymak zorunda değildir ancak Müslüman bir insanın yasam hakkına saygı duymak zorundadır. Kimse Woke catısı altında toplanan düşüncelere ve uygulamalarına saygı duymak zorunda değildir ancak bu düşünceyi benimsemiş insanların varolma hakkına saygı duymak zorundadır.
Ancak ürettikleri eserler sanat tercihleri, yarattıkları karakterler kesinlikle ahlaki nedenlerle eleştiriden muafmış gibi gösterilmeye calışılmamalıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Aralık 2024; 13:50:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zaten çok birsey yapmalarına gerek yok hocam. 3. Oyundaki kaliteyi korusalar yeter. Gerisini yeni teknolojiler ve oyun motorları hallediyor. Witcher 3 gerçekten çok güzel bir oyundu. Yan görevleri falan gerçekten günümüzde bile eşine az rastlanır kaliteye sahipti.
Yazım kalitesi olarak zaten CDPR kendini kanıtlamış bir studyo. Tek sarsıldıkları nokta tamamlanmamış bir oyun çıkarmak oldu ve bedelini ödediler. Ders aldıklarına inanıyorum. Üstelik Türkçe dil desteği ve yerel fiyatlandırma yapan bir şirket. Bu oyununda başarılı olacağına inanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu oyunu bir an önce yayınlasınlar user score 1.5 bekliyorum
-
Tipe bak İneği sütten keser.
-
Geçen dlc indirip tekrardan yeni basladım oynayuna , oyun cidden bugsız ve pro da yağ gibi akıyor. Hikayeyi de biraz unutmuşum iyi oldu, marvel rivalsdan vakit kalırsa cyberpunk oynuyorum bir de goty hatrına astrobot indirdim tekrardan.
Kesinlikle ders aldılar ve ne olursa olsun, bence rockstar'dan sonra en güvenilir ve tutarlı firmalardan biri olacaklar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X