Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6393. sayfa)

7 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (3 Mobil) - 25 Masaüstü3 Mobil
5 sn
128.373
Cevap
303
Favori
4.605.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 63916392639363946395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bonobo643

Ya beyler.."Beyler" diyorum çünkü muhtemelen kadın yok aramızda,varsa da inşallah aşağılarda yazılanları okumuyordur.

Neredeyse bütün oyunlarda kafa patlatıyor,uzuv koparıyor,her türlü şiddeti uyguluyoruz...Yani burada bi problem yok da ekranda kadın olması mı problem?

Bi de bi zahmet bu dusuncenizi evde bi hanıma söyleverin.Evde hanıma laf geçiremeyen adamlar,gelip burada kadınların arkasından tatava yapıyor
    Bonobocum sen mevzuyu anlamıyorsun ama ben en açık şekilde anlatayım. Umarım kimse alınmaz. Herkes kadınları çok seviyor.

PENİSLİ kadın görüntüsünden hoşlanmıyoruz ya da o havayı verenlerden.

Lara Croft ile, Jill valentine ile kimsenin sorunu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 14 Aralık 2024; 11:40:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

abi sen o ucubeye kadın mı diyorsun sahiden [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Aga tamam anlıyorum."Kimse bayılsın" demiyorum zaten.Ama işte reelde "dezavantaj" durumu devam ettikçe de olacak bunlar üzgünüm.

Bizim ülkeden örnek vereyim.Daha üzerinden çok geçmedi.Ülkede bir trans kadın sokak ortasında diri diri yakıldı.Kadın cinayetleri,çocuk tacizleri malesef gırla.Din,mezhep,millet,ten rengi üzerinden ayrım, şiddet tüm dünyada hızla devam ediyor.Hal böyleyken bu etkinin tepkisi de olacaktır onu diyorum.Sizler evet bilinçli bu sebebler sebebiyle kimseye ayrımcılık yapmayacak insanlarsınız buna inanıyorum tabi.Ama bak kızılacak asıl odak yukarıda bahsettiğim erkek egemen toplumun şımarttığı linç grupları.Sorunun kaynağı bunlar.

Bu işlerin önü kesilmeden Woke işi de bitmeyecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Ya bir de şu açıdan bakmanı isterim.Allah korusun bi sevdiğinin kemoterapi görüp saçsız kaldığını düşün.Kadın hem hastalık ile hem de toplumun standart "kısa saçlı kadın mı olur?" yargısı ile uğraşıyor.Dışarı çıkamıyor, kendisine gülüncek diye düşünüyor... Erkeklerde bu sıkıntı yok.Hatta kel erkek ile ilgili birçok şehir efsanesi çekicilik hikayeleri var:)

• quote:

Aga tamam anlıyorum."Kimse bayılsın" demiyorum zaten.Ama işte reelde "dezavantaj" durumu devam ettikçe de olacak bunlar üzgünüm.

Bizim ülkeden örnek vereyim.Daha üzerinden çok geçmedi.Ülkede bir trans kadın sokak ortasında diri diri yakıldı.Kadın cinayetleri,çocuk tacizleri malesef gırla.Din,mezhep,millet,ten rengi üzerinden ayrım, şiddet tüm dünyada hızla devam ediyor.Hal böyleyken bu etkinin tepkisi de olacaktır onu diyorum.Sizler evet bilinçli bu sebebler sebebiyle kimseye ayrımcılık yapmayacak insanlarsınız buna inanıyorum tabi.Ama bak kızılacak asıl odak yukarıda bahsettiğim erkek egemen toplumun şımarttığı linç grupları.Sorunun kaynağı bunlar.

Bu işlerin önü kesilmeden Woke işi de bitmeyecek
    Çok güzel anlatmışsın, biran yeni zelanda da yaşasaydık olabilirdi dedim , eminim orada da %100 değildir. Bizim kumaş belli. Profil belli. Bu tarz hareketler ters tepiyor, yok yere bilinçli insanlarla ters düşecek hale geliyorsun.

Bu ülkede kız mıdır kadın mıdır muhabbeti dönmüş, kime ne anlatıcaz?

Önce eğitim. oyun, müzik değil bunun yeri.

Eskiden hayat bilgisi, milli güvenlik dersleri vardı. Şimdi bu dersler yok. O yaştaki bebe den başlayacaksın sevgiyi aşılamaya.

35-40 yaşındaki adamlara bu yöntem işlemez. Mevzu fazla uzadı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 14 Aralık 2024; 11:59:11 >

Benim kütük Wellington.. Unutuyorsun bunu ahhaha.

Baskan tek maksat tga da çoşmuş PlayStation ın nasırına basmak 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    Ya şey garip hadi Intergalactic 'teki kadın erkeksi diyebiliriz.Witcher'a bile triggerlanan var.Yahu ana karakterin oyuncunun bağ kurduğu, çocukluğunu bildiği Ciri olmasından doğal ne vardı.Zaten mevzunun ona döneceği de çok belliydi.Bırak maskulen kadını, dümdüz kadın görünce bile rahatsız olan var.Ben anlamıyorum arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 14 Aralık 2024; 12:5:2 >

sony oyunu olunca ucube, microsoft oyunu olunca ses yok.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

tepki çekince bu karakteri değiştirdiler ayrıca ana karakteri değiştirebiliyoruz oyunda argümanlar boşa çıkıyor

intergalactic'deki keltoşu da değiştirebiliyorsak o zaman yorumlar değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 14 Aralık 2024; 12:18:10 >

tek laf ettin mi peki tanıtıldığında? Etmedin. Intergalactic teki karakter gerçek bir insan. Hayatını böyle yaşıyor, kimseyi ilgilendirmez, ister kel yaşar ister rapunzel gibi saçla dolaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 14 Aralık 2024; 12:20:31 >
  • Siz şu cinsiyetçi muhabbetleri bırakın da 2025 game awards da ghost of yotei den az ödül alacak oyunların listesini paylaşın. Awoved , Indiana jones falan atıyorsunuz ya arada

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Halo 'nun dizisi de maşallah United Colors of Benetton reklamı gibiydi.Kimse çıkıp laf etmedi

Onlara laf yok, varsa yoksa Sony oyunlarında gözleri. Eşcinsel karakterli özel oyun yaptılar bir gün woke sjw dediklerini duymadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 14 Aralık 2024; 12:24:47 >
  • Ya karakterin tipini bende pek sevmedim ama yani şimdi bu bir devam oyunu değil, sıfırdan yapılmaya başlanmış yeni bir ip.Oyunu yapan firma oyun dünyasındaki en tepe bir kaç stüdyodan biri.Bir kaç gün önceki etkinliktede Sony ölü döneminde bile sildi süpürdü ödülleri.Resmen oyun dünyasını ayakta tutuyorlar.2001 dmc ilk çıktığında lisede arkadaşlar bana Dante derlerdi.Dante ile o denli bi bağ kurmuştum günümüze kadar gelen.Sonra 2013 te bir reboot denemesi yapıldı.Dante nin tipi değişti aşırı tepki göstermiştik o zaman,ama insanların karakter ile bir bağı vardı.Burda dediğim gibi yeni bir ip yeni bir karakter,tepki olabilir ama ps haterlar cidden kıskançlık ve haterlık kusuyorlar.

• İntergalactic çıktığında yeni bir ND efsanesi oynuyor olacağız ve herkes bunun farkında. Farkında olup kabullenemeyenler de karaktere laf ediyor ancak

• SOLID SNAKE kullanıcısına yanıt
    Aşağılarda bi yerlerde Disket Kutusu Stalker 2 incelemesi attım.İzledin mi bilmiyorum.Adamların yüzündeki heyecanı gördün mü bilmiyorum.İşte bizim kuşak.Ben 1981 doğumluyum.Aslında bizlerde oturmuş muhafazakarlık ve önyargı olması gerekirken, gençlerde daha baskın olması enteresan.Ben hâlâ Sinan Abi gibi büyük mutluluk ile oyun oynuyorum.En sevdiğim stüdyolardan biri yeni oyunu ile geliyor,benim ilgilendiğim konu bu.Aha Stalker 'ı bozuk bozuk oynuyorum,oyun çok güzel çünkü.Ya biz biyerde takıldığımızda günlerce takılıyorduk, internet yoktu çünkü.Olduğu dönemde de gidip internet cafe'ye ordan bakıyorduk çözüme.Bozuk oyun bize vız gelir.Şimdi bakıyorum bu kadar önyargı ile içerikten keyif almak çok zor.Mik mik mik sırf şikayet.Azcık keyif alın şu aktiviteden

• quote:

Halo 'nun dizisi de maşallah United Colors of Benetton reklamı gibiydi.Kimse çıkıp laf etmedi
    Kendi adıma konuşayım. Diziyi bitirmedim bile, bıraktım halo dizisini, Çöp.

En iyi oyun dizileri

1 fallout
    2 tlou

Onlarda da çelik kardeşliğindeki siyahi arkadaşın kötü oyunculuğu ve karaktere gitmemesinden dolayı giydirmiştik

Tlou da da açmayın dedeler bölümü yüzünden giydirmiştik.

2 side çok kalite dizi olduğu için bunlar eleştiri olarak kaldı. %100 tarafsız olan adamın bu konuda işi yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 14 Aralık 2024; 12:37:51 >
  • Şu adamı bu forumda kaynak gösterenler vardı, herifin twitterına bi girin, baştan aşağı yalan dolan, utanmada yok bunlarda.
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 14 Aralık 2024; 12:39:51 >
    Açmayın dedeler bölümünü hanımla izledik.İkimiz de çok sevdik mesela:)Duygu geçti bize:)Gözlerimiz doldu.

Dediğim gibi Dragon Age 'te neredeyse sıfır sevişmeye rağmen daha çok rahatsız oldum ben.Böyle didaktik,üstten ve doğalında olmadığında daha çok geriliyorum.

• 
Sayfa: önceki 63916392639363946395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.