Reddit özellikle twitter en sevdiği aktivite nefret treni , bunlar da aslında azınlık ama sesi gür azınlık, buradaki çakma woke dğsmanları gibi bana iyice komik gelmeye başladı. Bizim Türkiye de kimse zencilerin durumunu umursamıyor, mağduriyet var mı yok mu, diye. Ama batı umursuyor diye yalandan umursayan tayfa var. Şimdi de woke umursayan tayfa çıktı ben hayatımda bir eşcinsel insanla bildiğim kadarıyla ikili diyaloga girmedim, basıl bunlara gıcık gidebilirim ki? Banane abi umrumda olan birşey değil. Buradaki yeşil gözlülerinde değil de maksat nd ye dislike atmak olsun, hamside kılçık ayıklayan dayıya dönüveriyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6391. sayfa)
-
-
Çap olarak bakılırsa dediğin doğru, Rockstar artık devasa şirket, altında bir sürü stüdyo var. Naughty Dog tek bir stüdyo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2025 is loading...
-
Bu woke tayfa anca zayıf oyunları hedef alabiliyor. Bu oyunların berbat olması da zaten direk oyunların kötü yapılmış olması, azınlıklar olsa da olmasa da bu oyunlar zaten kötü satacaktı. Mesela lgbt+ karakterleri içeren Baldurs Gate 3, GTA 5 gibi oyunlara ses çıkartamıyorlar. Hatta bana göre kötü ama satış olarak iyi performans göstermiş Starfield falan da var.
-
-
24 saati geçip 1 milyon anca izlenen ve downvote yağmuruna tutulunca oyun damage control ekibi sahaya inmiş.
Aylardır amma üzüldün ya. Alt tarafı biraz dalga geçtim seninle. Nasıl kızdıysan aylardır mesajlarımı alıntılamadan takip ediyorsun.
Üzülme, sana fakir de dememiştm, sen öyle anlamışsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 14 Aralık 2024; 9:39:45 >
Adamlar çizgisini hiç bozmadı helal olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Intergalactic’te Hideo Kojima da yer alacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
GotY alacak bir sonraki Sony oyunu
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamı Abdulhamit yalnızlığına terk etmişler
-
Adam en önden Sony oyunlarını, ödüllerini izleyip üstüne Outer Worlds 2 yi Ps5 e getiriyor. Koca yürekli reyizim 💚
En büyük PS fanı, kesin PS5 Pro'yu ilk o almıştır
-
Sony önden yollamıştır emekleri için , belki de 30.yıl özel sürümü bile gitmiş olabilir
Tlou 2 kendisi ile aynı dönemde çıkmış Ghost of tsushima dan az satmış beyler.
Bence burada bizi ikna etmek yerine önce ps sahiplerini ikna edip oyunun satış rakamlarını arttırmanız lazım.
Efsane 1 inci oyundan sonra GOW gibi lokomotif görevi görmek varken kötü hikayesi ve kötü karakterler tercihi sebebi ile oyunu geri götüren neil abinize kızın. Kendisinden 3 sene sonra çıkmış gow ragnarök15 milyon satış rakamı ile tlou 2 yi geçmiş.
Ellie 1 inci oyunun dlc sinde de lezbiyen olduğu belli idi ama kimse kullanıcı puanları ile 1 inci oyunu ya da remastered sürümünü gömmedi. 2 inci oyun ise bu kültüre tamamen teslim olmuş şekilde geldiği için ve rezalet bir hikayesi olduğu için insanlar biraz abartarak hakettiğini verdiler.
Efsaneden kestaneliğe doğru koşar adım gidiyor adamlar. Şu çapta oyunun 1 milyon izlenmesi de 24 saat içerisinde ben niş bir oyun olacağımın göstergesi.
Çanlar ND için çalıyor.
Woke mevzusu uzadı, biz kimsenin tercihleri ile ilgilenmiyoruz, bize dayatılmasından rahatsızız, olay belli. Bu konuda son mesajım olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 14 Aralık 2024; 10:14:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Sana göre kötü hikaye, kötü karakterler. Bana göre mükemmel bir hikaye, harika karakterler, teknik anlamda hala üstüne koyan oyun yok. Oyun az falan da satmadı, oyun çıktığı ilk hafta Playstation tarihinin en hızlı satan exclusive oyunu oldu. İlk oyundan az satmasının bariz nedenleri var, oyunun hikayesinin sızması, bazı malların uydurduğu abby transmış linci, sevilen bir karakterin ölmesinin sızması vs vs etkiledi haliyle. Naughty Dog Playstation ın hala lokomotifidir, birinci stüdyosudur. Bu tartışmaları yürüten internette max 10-15k insan, milyonların haberi yok bu tartışmadan, kimsenin de umrunda değil, karakter kelmiş, zenciymiş yok bilmem ne diye.
Çoğunluğa göre kötü hikaye kötü karakter user score kanıtıdır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alakası bile yok, milyonlar diyorum sen bana ordaki linçci tayfayı diyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X