Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hortlak Fuat , MisterX06 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
128.398
Cevap
303
Favori
4.606.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 63876388638963906391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bıraksın ödül törenlerinde gezip tozmayı da ekibi toplasın , İndy'e DLC çalışmalarına başlasın bir an önce.Bu bitiyor az kaldı , doyamadım :)

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    PC'ci bu işler ile uğraşmaz.Aha PC'me PS çıkışından bir yıl sonra başyapıt geliyor der geçer.Yeşillerin işidir bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Derdim, elin amerikalisinin geçmişte kötü davrandığı zenciye, body shaming yaptığı kadına şirin gözükmek için uydurduğu "sjw" ile, bu tip davranışlara devam etmekten zevk alan kişinin uydurduğu "woke" kavramlarının neden oyun dünyasında gündem olduğudur hocam. Laf lafı açtı ve buralara kadar geldik maalesef. Bu tip tartışmaların oyun dünyasında yerinin olmaması gerektiğine inanıyorum. Yani bir oyunu beğenmemek veya eleştirmek için ana karakterin çirkin yada maskülen olmasından çok daha güzel sebepler bulabiliriz. Yanlış anlaşılmasın, her karakteri gay yada lezbien yapsınlar demiyorum. Benim görüşüme göre oyun bu konularda ölçüsünü kaçırdığı zaman zaten cezalandırıyor oyuncu. Sadece hemen nefret trenine binmemek lazım. Önce malı görmek lazım diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Yemişim Woke'unuzu..120 saat sonunda Pripiyat 'a giriş yapıldı.İkonik atlıkarınca ve dönme dolabı görmek için sabırsızlanıyorum.Toz,toprak, çamur işleri ile acemi Stalkerlar ugraşsın bundan sonra medeniyet

• wither kullanıcısına yanıt
    Valla mı ya..Ya arada combat stealth videolarına denk geliyorum hiç çekmiyor o kısım ama bulmaca falan işlerini severim gibi görünüyor

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt

Klasik her halta woke diyen ergenuslar, last of us 2 haterları ve xbox fanboyları birleşti dislike atıyorlar. Atsınlar bakalım, oyun çıktığında 10 lar havada uçuştuğunda bunların kudurmaları izlemek şahane olacak her zamanki gibi [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] .

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Hayır anti-woke yapayım derken öyle sözcükler ile ayrımcılık yapılıyor ki,ben bile woke'a mesafeli biri olarak triggerlanıyorum.Alayınıza Woke diyesim geliyor

Kardeşim işte sen o kelimeleri kullanıyon diye Woke var ya..Woke senden ötürü:)

Görüşümüz aynı hocam, lakin naugty dog bu videoyu yorumları kapalı bir şekilde paylaştı bilginiz olsun. Yani ne halt yediklerinin farkındalar, gerçekten de woke ürünü oyun yani. Sonradan falan da kapatmadılar yorumları.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Aynen öyle , bunda şu elon musk denen twitter katilinin de payı büyük, dağıttı parayla mavi tikleri, bir de üstüne etkileşim kasanlara para verdi. Herkes başımıza kanaat önderi kesildi, bakıyorlar her halta woke sjw derse etkileşim alıyo, linçci kitle peşinden geliyor, başladılar nerede saçı kısa ,siyahi kadın gördüklerinde linçlemeye.

• nier kullanıcısına yanıt

Adamlar last of us part 2 de de kapatmışlardı, sürekli saldırı altındalar senelerdir ,normal kapatmaları. Playstation resmi sitesinde yorumlar açık, 12k yorum var, bunlar manyak insan değil ki, tehditinden küfürüne hepsi psikopat.

Ya linç de normalleştirmeyelim ya.Tabi ki tercih begenilmeyebilir,uygun yolla eleştirilir, satın alınmayarak tepki konabilir ama insanları tehdit, küfür falan olumlanacak sağlıklı haraketler değil.Zamanında sert bi film yaptı diye Passaloni adlı bir yönetmen öldürüldü.Yani bu nedir arkadaş.Altı üstü beğeniye sunulan fikrimülk bunlar ya

Grounded 2 belgeseli ve commentary’de part 2 sürecinden çok yıprandıklarından bahsediyorlardı. Konsept çok belli olmamasına rağmen şimdiden konuşulmaya başlandı. Açıkçası Naugty Dog 20 yıllık geleneğini burada bozacaklarını sanmıyorum çok büyük bir oyun bizi bekliyor. Senelerce konuşulacak bir deneyim kapıda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Abby yi canlandıran Laura Bailey i öldürmekle tehdit ettiler ya, Grounded 2 belgeselinde ağlayarak anlattı kadın, bir sürü psikopat bunların lincini yesinler.

• Valla TLOU2'yi 4 kere bitirmiş ve platinlemiş biri olarak ben de dislike attım. Drunkman'ın iyice dağıtmasını önlememiz lazım[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Mesela TLOU2'de Abby'nin bir çekiciliği vardı. Lev de, kel olsa da suratı iyiydi. Intergalactic'tekinin ise, erkek olmaması dışında, olumlu bir yönü yok gibi. Dislike'ları görünce biraz değiştirebilirler.

(Şaka tabi Neil bildiğini okur[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] )

• oliwander O kullanıcısına yanıt

Her şey gibi oyunlar da woke veya anti-woke olabilir. Eskiden böyle bir jargon yoktu ve bu jargondan hazzetmiyorum. Eskiden "woke" bir materyali ifade etmek için böyle terim kullanılmazdı. Sosyal medya ile ele ayağa düşünce asırlık sosyal ilerlemeci, eşitlikçi, anti-ayrımcı görüş, akım ve kuramlar "woke" şeklinde damgalanır oldu; gene bir o kadar ele ayağa düşmüş karşıtları da o kadar çok söylendiler ki, onlar da "anti-woke" diye damgalandılar. Karşılıklı bir histeri şeklinde büyüdü bu. Oyun dünyasına da zarar verdi. LGBT+ her türlü hakkını, fırsatı ve sosyal alanını kazansın. Kimin kiminle ne yaptığı kimseyi bağlamaz. Ama insanların boğazından sürekli zorla aşağı dökmek de, LGBT olmayı karakterlerin tek veya en belirgin özellikleri yapmak da antipatik ve saçma. Heteroseksüel bireylerin tek niteliğini karşı cinse ilgi duymak, onlarla flörtleşmek ve seks yapmak olarak göstermek ve diğer özelliklerini silmek / baskılamak gibi. Benim sözünü ettiğim esasında bunu da kapsayan daha genel bir güzellik ve çirkinlik algıları ve kategorileri üzerine ama özellikle fiziksel görünüm ve karakter bazında güzellik ve çirkinlik idi. Bu algılar esasında birçok insanda bu saçma polarize çağdaş kategorilerle çalışmıyor. İnsanlar bir takım ölçüt ve oranlarla güzel veya çirkin buluyor. Beğeni veya beğenmeme düzeyi geliştiriyor. İnsanlar bir yapıtın sadece tek bir yönüne bakmazlar; ilgileri kapsamına giren her yönüne bakarlar. Sohbet de böyledir. İlgilere göre şekillenir. İçgüdüsel gittiğinden kendiliğinden serpilir. Sohbetin veya eleştirilerin biraz açılmasından zarar gelmez; merak etmeyin. Varyasyon stres konusu değildir; olmamalıdır. 😄

Nefret etmek istiyorlarsa da, etsinler; beni bağlamıyor. 😄

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• pet shop boys gibi ikonik bir muzik grubunu ilk defa duyanların oyun zevkinden ne beklenir ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 14 Aralık 2024; 1:10:49 >
  • DİSKET KUTUSU

Ya işte bak..Kadın mesleğini icra ediyor.Şimdi bu Intergalactic 'teki kadın okumuyor mu yorumları?Aileleri var bu insanların bir de...İnsan biraz empati yapmalı ya.. Aynısı kızkardeşime , eşime yapılsa diye düşünmeli

• 
Sayfa: önceki 63876388638963906391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.