|
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6420. sayfa)
-
-
hocam zaten horizon forbidden grafikten başka birşey sunmuyorki insanlara saçma sapan bir oyun
-
gelmez hocam horizon yaparlar bunlar sony üç dört senedir başka bir kimliğe büründü sony'den artık hayır gelmez
-
PCde olmayan Sadece PS5 Konsol sattıracak kaç adet oyunu kaldı Sonynin?
Benm aklıma gelenler demons souls Gran tourismo 7 last of us part 2?
Astro bot 2 de varda sırf astro bot için ps5 alınmaz heralde.
-
Xbox kullanıcılarına fakir, gariban vs diyenlerin şirketi olan sony kadokawa'yı alamıyor parası yetmediği için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 19 Aralık 2024; 15:18:31 > -
Bu oyunlar ilk günden pc ye gelmiyor. Yani ben mesela 1 sene yada 1,5 sene beklemem pc ye gelmesini. Birde şu atlanıyor, konsolda oyun oynama zevki. Ben ilk günden pc ye çıksa bile ayaklarımı uzatıp gene konsolda oynamak isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 19 Aralık 2024; 15:22:56 > -
gereksiz oyunları karaladım
-
nerede çöp var balıklama atlamışsın
-
-
Kısacası artık From Software oyunlarını, çıktıktan en erken 2 sene sonra PC'de göreceğiz. O da şanslıysak. Hiç görmeyebiliriz de. İşin özeti bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 19 Aralık 2024; 16:13:44 > -
kadokawa isi gosterip de vermemek gibi oldu, sony daha bungie’nin taksitlerini bitirmedi be abi -
bütün müritler sessiz moda geçtiler -
Özeti nerenle okudum arkadaşım. Birde “hiç görmeyebiliriz de “demiş -
Bunu hiç zannetmiyorum hocam. Pc konusunda bir değişiklik yapmazlar. Burada tartışma konusu olacak tek yer Xbox konsolları olur. Ben o taraf içinde bir değişiklik yapacaklarını sanmıyorum ama sonuçta karar verici ekipte en ağır söz hakkına sahip şirket oldular. Belki Xbox versiyonlarını keserler ama bununda oyundandan oyuna değişeceğini düşünüyorum.
-
Tam tersi From Software neden hala inatla oyunlarını ilk gün pcye çıkartıyor diye firmayı karalarlar:D
Ayrıca Rockstars GTA VI ilk defa PC/XBOX/PS5 3 flatforma aynı anda cıkacak:D GTA 5 den ders alınmıştır heralde konsoldan daha fazla sattılar gta 5'i pcde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 19 Aralık 2024; 17:15:12 > -
Bu satın alım tamamen gerçekleşseydi, sadece From Software kısmı çok küçük bir olay kalıyordu yanında. Biz oyun severler olarak son dönem artan souls/borne külliyatına aklımız kaldı. Ama iş özünde daha farklı. Neticede bir şey değişmedi özünde. Oynamak isteyen istediği platformda From Software oyunlarını oynamaya devam edecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X