Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
128.666
Cevap
303
Favori
4.615.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 64176418641964206421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sony ile Kadokawa anlaşmış. Umarım oyuncular için hayırlı olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Oldu olacak xbox series x ,Ps5 pro dan daha güçlüde de bari [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackaliso kullanıcısına yanıt

%10 hissesini alıp en büyük pay sahibi olmuş Sony. Oyun ve anime dağıtımını Sony yapacak.

• Sony-Kadokawa anlaşması komple satın almak yerine hisselerin çoğunluğunu almak olarak düzenlenmiş. Böylece şirket kendi kimliğini korurken "hostile takeover" tehlikesinden de korunmuş oldu. Bundan sonra Kadokawa'nın elinde bulunan anime,manga ve oyunların dağıtımı Sony tarafından yapılacakmış. Şirket Ceosu Hiroki Totoki " şimdilik daha fazla hisse satın almayı düşünmüyoruz" diye belirtmiş. Zaman ne gösterir bilinmez ama mevcut durumu değiştirecek birsey yok gibi duruyor. Tabiki bu %10luk hisselerin belirli sektorlerde ağırlığı olabilir yani şirket yapısını tam bilmiyoruz.
    Bizi ilgilendiren kısmı ise oyunlar olduğu için, Kadokawa'nın elindeki stüdyoların bir politika değişikliğine gideceğini sanmıyorum. Fromsoftware studyosunun Bungie gibi devam etmesi ihtimali yüksek. Tabiki Artık dağıtımcı Sony olduğu için özellikle Xbox versiyonlarını kesebilir ama buna ihtimal vermiyorum.

Alımın kötü yanı ise şu; Sony bu studyoya ilk gün pcye çıkış izni verirse, kendi single player politikasını gevşetmiş olacak. Izin vermezse bu sefer pc pazarında kitlesi olan bir markaya zarar vermiş olacak.
    Daha detaylı bilgiler geldiğinde duruma bakmak lazım

• oliwander O kullanıcısına yanıt

From software oyunları ilk günden pc tarafına gelir bence. Xbox kısmı belli olmaz.

• Fs oyunları exc olacak lem diyenler nerede

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LinkX kullanıcısına yanıt

Bende bu şekilde düşünüyorum. Halihazırda başarılı yürüyen bir operasyonu değiştirmeleri mantıksız olur. Xbox tarafındaki satış rakamları tatmin ediciyse oraya da çıkarmaya devam ederler.

Tabiki sadece kendilerine özel içerik sunacaklardir ama geçmişteki durumlardan farklı olmaz. Hatta belkide Sony'nin elinde bulunan Demons Souls ve BloodBorne gibi ipler yeniden FromSoftware bünyesine katılıp devam içerikleri gelebilir. Bu içerikler süreli exclusive klasmanında olur ve böylece daha fazla fikri mülkiyet hakkına sahip olabilir FromSoftware.

Benim öngörüm ise FromSoftware bizzat kendisi dağıtımcı olarak -Bungie gibi- sadece finansal açıdan bağlı kalabilir. Bu durumda zaten şu an ne yaşanıyorsa aynısı devam eder. En mantıklısı bu gibi duruyor.

• Fromsoftware açısında bir şey değişmeyecektir.

1 hafta boyunca geceleri ard yangınından Sony Fs yi alırsa ne yaparız korkusundan zor uyudun:) Kabul et herkes bilsin. Kabul etmek erdemliktir:)

Fs nin büyük patronu Sony oldu yalnız, önce zaten %14 ü Sony nin di sadece Fs nin, şimdi çatı firmasının % 10 ununu aldı, isterse xbox a çıkarmaz. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• şu güzeel oldu. fromsoft bloodbone 2 yi yapmama sebeplerindne birisi exc oyun yapmak istememeesiydi. Ama şimdi işle değişirr işte.Sony en büyük hissedar ve fimayı zor bir durumdan kurtardı( yabancı bi firmanın kodovakyı alması gibi) artık hayır diyemez kimsee sony e.valla bloodborrne 2 gelsinde ne olursa olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 19 Aralık 2024; 13:43:50 >
  • Fromsoft'un en ana akım oyunu Elden Ring toplam satışlarının %41 Playstation konsollarında %29 PC de %30 da Xbox konsollarında satmış. Kısacası oyunların çoğu gelmeye devam eder. Bloodborne gibi önceden de exc olanlar muhtemelen gelmez yine.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Series s den dolayı xbox a oyun çıkmıyor bundan büyük faciamı var

• Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

fs oyunlarını oynamıyorum ki neden korkayım

Senin oynaman önemli değil. Sağlam kitleler var peşlerinde ve her oyunları 90 üstü ve her daim goty adayı:) Korkulması normal zortboxcılar tarafından:) hahaha

• P3rF3cT55 kullanıcısına yanıt
    Series S den ötürü bg3 wukong filan hep BELEŞ TIME EXC oldular:)

• 2024 te oynadığınız oyunlara bi tik atın bakalım neler oynadınız?
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Bunlar benimkiler 1-2 saat oynayıp sildiklerime ve daha önce ps e çıkıp bu sene pc ye çıkanlara da tik attım.

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Tiklilerin hepsini denedim. Hepsini bitirdim diyemem ama hala oynadıklarım da mevcuttur. :)

• Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

Horizon forbidden westi zorlayarak oynadım bende Keşif hissi özgürlük hissi pek alamadım daha çok ARK SURVİVAL oyunu gibi sürekli Craft malzemesi toplamaya çalışırkne buldum kendimi

Robot dinozorlarlada kapışmak eğlenceli degil g.tüne başına Ok atıyorsun patlıyor öyle değişik item falanda düşmüyor onlarda Craft malzemesi düşüyor.

Sanki Hikayeli oyun değilde Toplayıcılık Ve Crafting yaptıgım ARK survival oynuyormuşum gibiydi horizon:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 19 Aralık 2024; 15:1:49 >
  • 
Sayfa: önceki 64176418641964206421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.