Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Periah , _nick falan yok_ , DGT , Periah , SYLAS Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (3 Mobil) - 18 Masaüstü4 Mobil
5 sn
128.666
Cevap
303
Favori
4.615.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 63886389639063916392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapay zekayı bilinçli olarak zayıf yapmışlar bence.Elinde gizlilikte kullanacağın araç yok , karakter düşmanı arkadan yakalayıp sessizce öldürebilecek bir karakter değil.Pekmezini akıtırken bir dünya ses çıkıyor.Bu noktada yapay zeka çok iyi işlese oyun oynanamazdı.Tempo çok düşerdi.Günümüz sabırsız oyuncusu bir saatte bırakırdı oyunu.Disney'e çuvalla lisans parası ödemişken böyle bir riske girememişler.

Arada kötü görünen sahneler oluyor evet.Zaten Vatikan'da başlarda rahatsız ediyor sonra alışıyorsun.Diğer haritalarda etkisi daha az.

Sen bir başla , başından kalkamayacaksın.

• wither kullanıcısına yanıt
    Yok yapay zeka değil derdim.Eğlenceli gelmedi bana.Tabi oynayınca iş değişebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi diyorsun hoş diyorsun da.. Tümevarım yapıyorsun.Yani bir kısım insanlar sevmedi ve bir kısım insanlar böyle olsun istemiyor.Ama genele vurabileceğin birşey değil bu.Yani kimse istemiyor gibi bir durum söz konusu değil.Örneğin ben TLOU2 'den yüzde yüz razıyım.Sıfır rahatsız olduğum gibi ilk oyunun DLC'si ile başlayan Ellie 'nin cinsel yoneliminin ikinci oyunda tutarlı şekilde yansıtıldığı kanısındayım.Aksi tutarsız olurdu.Ben PS kullanıcıları arasında da rahatsız olan ve sevmeyenlerin olduğunu bilmekle beraber nedense rahatsızlığın çoğunun Xbox kullanıcıları arasında olduğunu görüyorum.Yani anti-woke ve Woke işi de platforma göre değişiklik gösteriyor gibi:)Ha TLOU Xbox oyunu olsa bu sefer Woke duyarlılığının renginin mavi olacağını da kestirebiliyorum.

Özetle "bütün kadınlar güzeldir" deyip konuyu toparlıyorum:)

• Periah kullanıcısına yanıt
    Star Wars 'ta da sorun casting'ten ziyade doğru düzgün Villian olmaması,daha ilk filimden tesisatçı geçmişli zenci arkadaş tarafından her ne kadar daha öğrenci olsa da bir sith 'e dayak atılması gibi saçma sapan evrenle bağdaşmayacak senaryo sorunlarıdır.

Protagonist kadın diye bir film başarısız olmaz.Ona bakarsan yine Star Wars Sinematik evreninden Rouge One 'da da kadın ana karakter vardı ve sevilip sayıldı film.

Yani aman Woke olmasın diye kadın ana karakter olmasın mı?Tomb Raider 'ı napçaz o zaman?Mesela 2011'den beri ve ilk günden zenci ve LGBT olarak çizgi romanlarda yer alan Miles Morales 'i Anglosakson mu yapsınlar Woke olmamak için.

Bu arada Truva 'nın Netflix versiyonundaki zenci Achill gibi,Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Elflerin tüm o ihtişamlı havaların alınıp dümdüz insan gibi aktarılması gibi,En günceli Prof.Snape rolünün zenci bir arkadaşa verilmesi gibi sırf şirin görünmek için yapılan ticari ve tarihsel gerçeklikle ya da eserin özü ve evreni ile bağdaşmayan zorlama işlere ben de karşıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 14 Aralık 2024; 3:39:56 >

• Valla PC gamer larda iyi sabır var, Bugün PC ve PS5 te erken erişimde olan bir oyunu(Tower of Aghasba) PC'den deneyim dedim.Steam den 2 kez indirmek zorunda kaldım. Dosya bozuk dedi önce, sonra yeniledim bir kısmını tekrar indirdi, bittikten sonra da diske yazma hatası filan dedi. Komple silip yükleyince düzeldi. Asus Rog'un 4080'li ve 13650HX'li laptopu var. 1 saat uğraştıktan sonra girip bi yarım saat oynayabildim. Yok arkadaş, zamanın kısıtlıysa PC gamingten uzak duracaksın, iade ettim gider biraz daha verip konsolda tak çalıştır oynarım bu nedir ya. Çözünürlüğü varsın daha düşük olsun. İki konsolu da iyiki almışım dedirtti yine. PC genel anlamda gayet sorunsuz bu arada. Konsol konforunu hiç bir zaman yakalayamacağı için bir kez daha tövbe ettirdi ve şaşırtmadı.

• Shamster kullanıcısına yanıt
    Pc asla konsol kadar stabil olamaz ama fark bayağı kapandı muhtemelen erken erişim diyedir hata ben geceli pc tarafına bayağı oldu şuana kadar bir iki sorun yaşadım ki oda umrumda olmuyor aile özelliği geldiğinden beri steama oyunlar üçe bölündüğü için cok takmam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kapitalizmin en güzel yanı insanların birtakım ideolojileri sırf birileri doğru görüyor diye kabul ermek , desteklemek zorunda olmaması.

Neil Druckmann'in ve onun gibi düşünenlerin sanat tercihlerinde bikildiysa satışlar gitgide düşer firmalarda zorunlu olarak farklı yöntemler denemek zorunda kalırlar.

Kimse sanat , ilericilik, emek edebiyati yapmasın eğer eğlence sektörü bugünkü gibi devam etsin isteniyorsa. Güçlü kadın, escinsellik , aşırı kaslı kadınlar, çirkinlik vb vb cüzdanının açık tutarak bu akımın devam etmesini sağlayabilirsiniz.

Yok bundan artık yavaştan sıkılmaya başladıysanız sektörün yeni bir yöne gitmesi gerektiğini düşünüyorsanız bunu alım tercihlerinizde gösterip, kısacası cüzdanının kapalı tutup firmaların daha farklı oyunlar yapmasını sağlayabilirsiniz.

Galactic Prophet Last of Us 2'de olduğu gibi teknik yönden harika görünüyor fakat hikaye ve karakterler konusunda yine tartışmalı bir oyun olacaktır.

Not: Abd'de iktidarın değişmesi artık belli bir ideolojiye dayalı oyun yapılması için fon ayrılmayacaktir. Buda umuyorum ki eğlence sektörünün daha doğal işler yapmaya dönmesini sağlayacak.

Bildiğim kadarıyla Abd'de Microsoft game stüdyosu dahil pekcok firma ESG birimlerini kapattı veya kapatmayı düşünüyor. Fakat oyunların uzun yapım süreçleri düşünüldüğünde bu değişimin sanatsal seçimler üzerindeki etkisini görmemiz en az 2 - 3 yılı bulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Aralık 2024; 6:4:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşanan değişim sonucunda önümüzdeki yıllarda oyun firmalarının oyuncuların isteklerine daha duyarlı hale geleceklerini düşünüyorum. Bize istediklerimizi vermeye daha yatkın olacaklardır.

Zaten belli bir ideolojik tutum takinan oyunlara ucuz kredi sağlanmasının uzun vadede verimsizlik ve sanatsal kısırlık yarattığını halbuki oyun firmalarının oyunlarının ideolojik tutumundan ote oyunlarının başarılarından dolayı kaynak bulmalarını uzun vadede daha kaliteli ve güzel oyunlar oynamamız için olumlu olacağını düşünüyorum.

Bu noktadan geri dönüp baktığımızda ESG fonlarının eğlence sektöründe kısa vadede çok sayıda işi fonlarının ancak uzun vadede use üst üste başarısızlıklar sonucu pekcok firmaya ve stüdyoya zarar verdiğini düşünüyorum.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

+1 aynen katılıyorum yazdıklarınıza elinize sağlık

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    oyun ps5'de yok diye kahrolmuşlar

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    bu oyun cidden beş para etmez özgün bir şey yok yine oradan buradan bir şeyler tırtıklamışlar
    karakter özelleştirmesine izin verilirse bir nevi tepkiler değişir ama vermezlerse sıkıntı, fortnite sonrası da galiba oyunlarda ayakkabıdır cart curt vs göreceğiz hatta bunları satarlar.
    kısa saçlı ucube varlık aşırı itici gözüküyor abby bile she hulk olmasına rağmen daha sempatik düşün artık

kimse birleşmedi ps fanları aslında dislike atanlar özellikle ps youtube videosundaki yorumlara bakınca bu ner anlaşılıyor biz bunu mu istiyorduk benzeri çok yorum gördüm

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Görecez kaç para olacağını[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] , sana şöyle söyleyeyim bütün microzort stüdyoları birleşse ortaya Naughty Dog oyunu kalitesinde oyun çıkaramaz. Bu kadar net. Rockstar seviyesinde stüdyodur Naughty Dog. Sana gelecekte olacağı söyleyeyim ss alın , çıktığı senenin goty sidir bu oyun, Neil Druckman goty ödülünü kabul ederken, aynen böyle izleyecek Phil yine [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 14 Aralık 2024; 7:44:31 >

• Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Naughty Dog zaten dünyanın en iyi oyun stüdyosu. Rockstar'la da kıyaslanamaz, Rockstar 500 stüdyoyla 100 yılda ancak oyun yapıyor. Naughty Dog böyle değil. Dolayısıyla Naughty Dog'un daha yetenekli olduklarını söyleyebiliriz.

Rockstar dev şirket, Naughty Dog sadece stüdyo. Eğer ikisi yer değişmiş olsaydı, bugün Rockstar tavuk simülatör oyunu zor yapardı.

• 
Sayfa: önceki 63886389639063916392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.