The Last of us Part 2’nin Microsoft tarafından yapılan incelemesi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6441. sayfa)
-
-
Woke muhabbeti kendimce bariz bir kötü işi sadece azınlığı temsil edilmesinden dolayı takdir beklenmesi, hatta kötü işe kötü dendiği için bu azınlığa karşı ayrımcılıkla suçlanacak tepkisi oldukça toksik bir durum olarak yorumluyorum. Tam tersi durum da bence aynı oranda toksik durum. Hafif farklı fonetikte insan görünce kapı pencere kıracak bir durum olmamalı. Ama genel anlamda bu davalar bizim kültürüme ait davalar değil. Bizi alakadar eden bizi tetikleyecek bir durum söz konusu yok. Hatırlıyorum mahallede hetero erkekler olarak film geceleri yapardık. Favori filmlerimizden biri de James Cameron’un Aliens’ıydı. Filmi izleyen bilir. Filmde ağlayan sızlayanlar erkekler. Yaratık teröründe soğuk kanlılığını koruyanlar küçük kız çocuğu dahil kadınlar. Vasquez gibi badass bir karakter içeriyordu. Annelerin final kapışması. Açıkçası o gözle bakmıyorduk o dönem filme. Sanki filmi beraber izlemişiz gibi saatler üstüne konuşurduk. Bu dönem bizi nasıl değiştirmiş hayret ediyorum. Şimdi bu filmi yapmış olsalar tartışmaları hayal bile edemiyorum. Bence bu konulara buradan tetiklenmek anlamsız. Biz ülke ve kültür olarak başka dertlere muzdaribiz. Farklı fonetikte insan görmekten korkmayın. İçerik kalitesine odaklanın. Size hitap etmiyorsa keyif aldığınız içeriklerden devam edin. Bırakın bu kavgayı batı insanları yapsın. Bizim kavgamız daha başka.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Başladım ben gayet güzel gidiyor bakalım. Persona ambiansı var oyunda zaten:) Personayı seven bunu da rahat sever….
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Playstation'ın dış stüdyoaya yaptırdığı helldivers 2 ipsi ms'un en büyük ürününü ezdi geçti, bunlar da burada ağlıyor naughty dog'un oyunu kötü olacak diye. Yaw he he kötü olacak, beklersin.
-
Indy bitti Spacemarine 2 başladım.Awoved çıkana kadar Spacemarine 2+Path of Exile 2 yaparım.Bi de Nobody Wants To Die diye Cyberpunk detektiflik hikayesi oyunu aldım.Çok iyi görünüyor.Noir Cyberpunk deneyimino
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 26 Aralık 2024; 14:43:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hero shooter+marvel seviyorsan ,marvel rivals öneririm, 50 saati devirdim.
-
Yok sevmiyorum öyle şeyler ya.Multiplayer olarak BF ve Apex ile haşır neşir oldum sadece,online a bulasinca single 'lar kalıyor benim.O yüzden bulaşmamaya çalışıyorum
Astro Bot sapladı geçti hala xbox ya da pc fanboycuklar ağlıyor üühühühüh diye. "benimde bir goty alan bir oyunum olsa bizim niye bir gotymiz yok" diye aynı aşağıdaki şekilde izlersiniz
hobjektifyoutubeEvinizde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar. Karşınızda reklamlara çıkan çocukların elinde çukulatalar, püskevitler. Birbirlerine ikram ediyorlar, birbirleriyle yiyorlar, şakalaşıyorlar. O çocuk aklından geçiriyor "Benim de bir çukulatam olsa, benim de bir püskevitim olsa" diyor. "Anne bana niye almıyorsunuz" diyor! "Bizde niye yok!" diyor.https://www.youtube.com/watch?si=m_fFGGvJyxFVzuPj&v=Ej0b1LYz3wk&feature=youtu.be -
DS3, Uncharted 4 gibi oyunlar Overwatch karşısında GOTY alamadı. Arada hype oyunlara marjinal kararlar veriyorlar. Geçmişe dönük bakıldığında şimdi herkes Miyazaki hastası oldu. Şuan Overwatch'ı oynayan kaç oyuncu var acaba?
-
Haterlar düşünsün onu. Haterlar için üzücü bir durum. Astro Bot’un GOTY olması planlarını bozdu. GOTY’ye vurdu geçti Paralel evrende Xbox’um GOTY alırkene….
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Series X ve gampass ulti ile haftada maks 5-8 saat halo inf. , star wars , diablo ve nfs oyunlarim ile mutlu mesut devam. Varsin goty miz olmasin 😉
-
Nası lan
god of war 23milyon satmış
astro bot 2 1.5 milyon kopya sattı şeklinde çıkıyor googleda. Çok düşük :S
20 milyonu bulur heralde ilerde? Goty oyun sonuçta.
Misal Witcher 3 goty almış 50milyon satmış
Baldurs gate 3 mesela çok Niş kitleye hitap edicek combatı birçok insanı sarmayacak oyun bile 15milyon satmış neden çünkü GOTY boru degil iyi oyun demek.
Eee astro bot 2 neden satmıyor:S
Yada ters köşe yapıp 3-4 ay içinde 15milyon kopyayı geçermi astro bot 2?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 26 Aralık 2024; 17:40:20 > -
-
-
Xbox neden satmıyorsa o yüzden bence 👍🏽
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Gamerlar kılıbıktır bir kere
instagramDEEPAK aka Cheekyyy ♦️ Gaming Content Creator & Influencer on Instagram: "When she said cleaning is the 'teamwork,' I took it to the next level! 🎮💍...#gamer #gaming #gamerhusband #relatable #funny #gamerlife #viral #husbandwifecomedy #husbandwifejokes #wife #instagamer #gamingreels #viral #playstation5 #ps5 #gamingforlife #trending #reels"https://www.instagram.com/reel/DD02oqSIeVU/?igsh=MXVwa2pzcG9kem9sMQ==
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu switch hala mı satılıyor ne zaman duracak bu cihazın satışı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X