Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
24 Misafir (1 Mobil) - 23 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130.571
Cevap
309
Favori
4.687.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 64386439644064416442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan Sony Microsofttan daha amerikancıdır milli özelliklerini kaybetmiş firma çizgisinden kopmayan Nintendo kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Wukong, ne Astro. Metaphor almalıydı diyeyim ben de [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Mit40 kullanıcısına yanıt

30.yili kutlarken sonyi üzemezlerdi 😅🤣

• Mit40 kullanıcısına yanıt

Paralel evrende Xbox GOTY ödülü alırkene... Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı...

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • 3 ay exc lemmm

sek erkek oyununun ps5'de ne işi var diyememişler

x (formerly twitter)
    Hunter 🎮 (@NextGenPlayer) on X
    https://x.com/nextgenplayer/status/1872056799186366963?s=46

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Yav arkadaş nasıl bir müritsin ben kendimi bir kalıba sokmam xbox cı ps ci vs değilim sizler gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

3 ay exc lemmm

sek erkek oyununun ps5'de ne işi var diyememişler

https://x.com/nextgenplayer/status/1872056799186366963?s=46
    73 lük sek erkek oyunun senin olsun , zortalker a ihtiyacımız yok. Ayrıca 3 ay daha dolmadı, adam yapıyorsa bile yapıyorum diyemez.

• oliwander O kullanıcısına yanıt

"her çıkan oyuna "woke" damgası vurmak bize ne kazandırıyor ki?"

Goty ödüllerinde varlığın bile konuşulmuyorsa sevdiğin firmanın, rakip firma da tüm ödülleri topladıysa sen de konuyu dağıtmak istiyorsan, 2-3 yıl sonra cıkacak, hakkında 0 a yakın bilgi veirlen oyunun karakterini gömme işine abanırsın, onu kazandırıyor.

• Persona_6 kullanıcısına yanıt

Sanki Oyun Görmedik Metrolar Falloutlar var Daha Öncesinde Ve Onun Öncesindede Bir Çok Örnek Var Arkadaş HellBlade2'den sonra İlk defa Böyle birşey Görüyor sanırsam

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Xbox Edgeden izlersin Artık :D

• MrChame kullanıcısına yanıt

Her sene GOTY adaylarının yarısını ordan izliyorlar zaten, alışık onlar [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Hocam mesele Sony, Xbox, Naughty Dog yada CDPR olmaktan çıktı artık. Yeni çıkacak her oyuna aynısını yapıyorlar.

Üstelik bu linc kültürünü başlatan ve her oyuna saldıran insanların çoğu oyuncu bile değil. Adama soruyorsun" tamam bunu beğenmedinde neyi beğendin" diye, Stellar Blade diyor. Oyunu oynadın mı? Yok. Madem beğendiğin tasarıma sahip oyunu satın alıp oynamadın, ne diye konuşuyorsun ki? Market alışkanlığına, talebe en ufak katkıları yok ama internetten istedikleri gibi hakaret edip, ırkçılığa varacak şekilde yazılar yazıyorlar. Dakikalarca video çekip yayınlayan adamların kanallarında bir tane oyun videosu göremezsin.

• oliwander O kullanıcısına yanıt

Dostum ben eleştirilmesine karşı değilim, herkes fikrini belirtsin, tabiki bu sesler rahatsız edici ama ilgimi çekmeyen ufak, sesi gür bir topluluk. Dediğin gibi oyuncu bile değiller. Ama bu bizim forumdaki eleştiren arkadaşların derdi bu konu değil, bu konu umurlarında bile değil, onların derdi, game awards etkinliğindeki rezaletlerini dağıtmaktı, başka birşey değil.

Bir sene daha game awards'ın galibi Playstation unutulanı Xbox oldu.

• Periah kullanıcısına yanıt
    Son paragraf dışında hiçbirine katılmıyorum hocam maalesef.

İşten çıkarılmaların sair sebebleri olabilir.Bunu bu meseleye mal edecek bir veri yok

Oyun hobisini bir erkek hobisi olarak tanımlamış ve sanat filmlerini de az izleyicisi olmak ile küçümsemişsininz.İşte biz buna çoğunluk despotizmi diyoruz.Sanat, kreatif işler yaratıcısının özgürlüğü ve kitlesini kendi belirlemesi ile güzel.O zaman genel kitle böyle diye gaas oyunlar ile dolsun ortalık,jazz,metal müzik olmasın herkes R&B yapsın..Nasıl olur?

Ben Woke işini seven biri değilim ama eleştirirken woke'un sebebine dönüşmek de çok itici.Ucubeler,Hilkat garibeleri havada uçuşuyor.Kadının tanımlaması yapılıyor..İşte bu yüzden asla bitmeyecek bu durum.Ben dahi tetikleniyorsam Woke 'cu inadına daha fazla Woke ile gelecektir bu ayarsız tepkiler devam ettikçe

Bir de bir sürü dert varken bu konunun günlerce konuşulması da mahalle/tarak/saç ilişkisini hatırlatıyor.Yahu ne güzel dertlerimiz var di mi?:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 26 Aralık 2024; 11:59:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Her sene aynısını yaşıyoruz hocam alıştık artık.Oyun incelemeleri açıklanır salya sümük doluşurlar buraya,ödül töreni olur yine aynı şekilde.İşin özü uçup kaçıyor dedikleri Xbox yine yokları oynarken,öldü bitti dedikleri Sony en kötü senelerinden birinde yine ezdi geçti.En kudurtucu olanıda Helldivers 2'nin aldığı ödül az ağlamadılar [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• 7ender kullanıcısına yanıt

üstteki karakter zorunlu değil fable'da özelleştirilebilir karakterle oynanabilecekmiş

alttaki karakteri oynayan oyuncunun realitede hoş bir görüntüsü varken kasıtlı olarak oyun için çirkinleştirmişler benim tepkim buna, druckman denen ruh hastasının video oyunları sektöründen silinip gitmesi gerekirken tati gabrielle çıkıp druckman oyun sektörünün tanrısıdır diyor [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Ya hala last of us 2 10 milyon sattı diye oyunu küçümsemeye çalışanlar var.Tek bir konsola özel çıkan oyunun 10 milyon satması azmı.Hem veriler 2022 bahar ayında açıklanmış.Son veriler nedir belli değil.Last of part 2 oyun dünyasındaki en iyi yapımlardan biridir.Hele teknik anlamda daha iyisi yoktur bana göre.Gelelim intergalactice,oyunla ilgil daha bir tane trailer gösterildi maşallah yine klasik tayfa çıkmadan öldürdü oyunu.Hem bu ana karakter meselesine neden bu kadar taktiniz anlamıyorum.Bende daha önceki yorumumda kadının tipini beğenmediğimi belirttim ama kadının tipinden dolayı oyunu yerden yere vurmak niyetin farklı olduğunu apaçık belli ediyor.Herkes aynı oyunların devamı yapılıyor diye şikayet ederken adamlar farklı bir seriye geçiş yapıyorlar.Daha ne istiyorsunuz.Oyunu yapan naugty dog adamlar sektöre yön veriyor.Oyun bi çıksın kötü olursa zaten hakettiğini bulur.Zaten ben baya bi güncelden geri kalmışım millet bi tutturmuş woke woke bu kelimeyi bile ilk defa burda duydum.Sürekli yeni kavramlar çıkıyor.Demekki birileri bir şey söylüyor arkasından giden gidene büyüdükçe büyüyor

• 
Sayfa: önceki 64386439644064416442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.