PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6456. sayfa)
-
-
GTA 6 gelir mi acaba xbox'a -
Microsoft’u kararlı duruşu için tebrik etmek düşer. Eninde sonunda hizaya gelip series s e de çıkartacaklar oyunu :D bg3 de aynı şeyi diyordu ne hikmetse sonradan çıkarttılar
Microsoft kullanıcı dostu konsolunu sahipleniyor, bu bizim gibi fakir ülkelerdeki oyuncular için nimet. Neyini eleştiriyorsunuz anlamıyorum -
Gelecek tabii ki -
Pc Birçok Oyun Rog Ally Legion Go Msi Claw ve Steamdeck Üzerinden Düşük Ayarlarda Sadece APU üzerinden KEndi 16GBDDR5 Ram ile 6GB Vram 8GB Vram Atayabilirken Series S Neyi Başaramıyor Acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: longestday
Microsoft’u kararlı duruşu için tebrik etmek düşer. Eninde sonunda hizaya gelip series s e de çıkartacaklar oyunu :D bg3 de aynı şeyi diyordu ne hikmetse sonradan çıkarttılar
Microsoft kullanıcı dostu konsolunu sahipleniyor, bu bizim gibi fakir ülkelerdeki oyuncular için nimet. Neyini eleştiriyorsunuz anlamıyorumÖncelikle Xbox fanlarının Sony para verdi o yüzden oyun geç çıkıyor algısının yıkılması güzel oldu oyunun Series S vasatlığı yüzünden geç geldiği kesinleşmiş oldu.Xbox tarafında kaliteli oyun eksikliği eleştirilirken üstüne 3.parti kaliteli yapımlarında böyle geç gelmesi platform için kötü oluyor.Xbox konsolu olan biri oyunlardan mahrum kalıyor.Geçen sene Goty olan oyunu geç oynamak zorunda kaldılar bu sene goty adaylığında yarışan yapım hala konsola gelmedi.Yapımcılardan ziyade konsolda sorun olduğu açık 1 değil 2 değil sürekli şikayet geliyor konsoldan.
-
İki konsolada aynı anda gelir hocam gerekirse oyunu ertelerler ama ben konsoldaki performansını çok merak ediyorum o oyunun.
-
Ben kullanıcı tecrübesiyle yorum yapıyorum. 10 yıldır Xbox kullanıcısıyım. Şu an series s var. Ps5 ve 2060lı bir oyuncu kasası da kullanıyorum ve series s açık ara en çok kullandığım cihaz. Store fiyatları, gamepass vs dediğim gibi bizim gibi ekonomik durumdaki bir ülke için nimet.
Avrupa ya da abd de yaşasam yorumum farklı olurdu -
Avrupa ve amerika da yaşayanlar bırak series s cihazını, X'in bile yüzüne bakmıyor zaten -
10 GB Ram kararını, hangi kariyerist yönetici verdi merak ediyorum.
Adam kısa vadeli kâr hedeflerini tutturup, çoktan terfi almıştır. Şu an Xbox'ı umursamıyordur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Ocak 2025; 16:37:22 > -
tamam -
Ms'un umrunda değil bu tarz oyunlar cok fazla iplemiyor. Onların sevgisi battlepass'lı online kostümlü oyunlarda. olan kullanıcısına oluyor da ona da yapacak birşey yok, bu nesil xbox alan adam göz göre göre bunları aldı zaten. veya oyun piyasasından anlamıyor diye aldı, o da olabilir.
-
-
Yanlış anlama caped, sözüm meclisten dışarı soldaki kumarbaz , hep kaybeden bir loser, sağdaki de korenin en büyük şebekesini çökertecek reis haberin olsun diye dedim.
-
Sorun atama değil, toplam bellek miktarı (10GB). VRam için de kullanılabilen hızlı 8GB (2GB da yavaş) zaten var, yapımcı bunu istediği gibi kullanır. Yetiremiyorsa onu kendi bilecek.
Bu firma bunu yapmış yapamamış çok sorun değil. MS burada geri adım atmadı asıl konu bu. Series X'e çıkarabilirsin, series s çıkmasa da olur demedi. Bundan sonra firma ne isterse onu yapar.
-
Bu da bence günün haberi, nintendo ve özellikle nvidia yeni nesilde farklı işler yapabilir. Ortaklıklar ve teknolojiler açısından farklı bir nesil görebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanApex -- 2 Ocak 2025; 15:7:4 >
-
Satış rakamları ortada :) -
Bu arada sağda solda Half Life 3'ün geliştirildiği haberleri dolaşmaya başladı. Eğer Gabe Half Life 3'te geçmişte olduğu gibi sadece PC versiyonunu geliştirip konsolları pas geçerse konsollardan Pc'ye doğru büyük bir kavimler göçü yaşanabilir.
Evet Half Life oyunları geçmişte Xbox konsolarına gelmişti fakat onlar aşırı derecede zorlama portlardı.
Valve'ın veya Gabe'in paraya ihtiyacı yok, zaman sorunları da yok. Half Life onlar için 1i oyundan sonra tamamen prestij serisine dönüştü. Bu açılardan piyasadaki belki de en iyi Pc özel oyun yapımcısı Valve'ın çıkardığı yeni oyun geçmişte olduğu gibi piyasayı fena sallayabilir.
Açıkçası bütün sektörün böyle bir sarsıntıya ihtiyacı var gibi görünüyor.
Not: Half Life ile ilgili en büyük sorun öyküsünün artık tıkanmış olması.Seriyi öykü olarak ilgi çekici biçimde ilerletmek konusunda Valve ciddi güçlük çekiyor. Alyx her ne kadar piyasadaki en iyi VR oyun olsa da öyküsü bence insanlarda biraz kekremsi bir tat bıraktı. Keza Half Life'ın devamı olarak sızdırılan Borelais öyküsü de bence yine çok parlak değildi.
Not 2: Aslında orjinal Half Life 2 bugün bildiğimiz Half Life 2'den çok daha karanlık ve korkutucu bir oyun olacaktı. Fakat oyunun kaynak kodlarının çalınıp, orjinal öykünün sızması sonrasında ve orjinal oyunu deneyenlerin çok korkunç bulması sonucu Half Life 2 kökten değiştirilerek bugünkü haline evrildi. Ama ben açıkçası orjinal versiyopnun çıkmasını isterdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 2 Ocak 2025; 16:33:16 >
-
xbox series s ps5 digitalin yarı fiyatı falan olsa anlayacağımda. Aralarında altı üstü 100 euro(3500tl) fark var. 10gb ram 500gb ssd koymak neyin kullanıcı dostluğu anlamış değilim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X