Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6457. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
129.370
Cevap
309
Favori
4.641.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64556456645764586459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an piyasadaki satış fiyatlarında minimum 7 8k fark var
  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Anlaşma işini microsoft yetkilisi söyledi. Nefense bu sorun bi bu oyunda var. Yahu en kötü alan wake 2 gibi düşük grafikle çıkar sonra yükselt. Ayrica baska haber sitelerinde tsm metin cevirisine göre kendileri tecrübe ve deneyim eksigimiz buna da sebeb demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 2 Ocak 2025; 21:40:3 >
  • Gameps505 kullanıcısına yanıt

Rockstar büyük firma 7 sene olacak çalışıyor illaki gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 2 Ocak 2025; 21:44:42 >
  • indiana jones egypt bölümü > çöpcharted serisi

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Uncharted 4'ün sadece introsu > Xbox tarihi
  • Indiana jones sinematik arasahne kalitesi anlamında Uncharted ile kapışabilir hakkını yiyemem ama komple pakete baktığında Uncharted rahat alır. Yine de bu senenin en iyi oyunu bana göre indiana.
  • Yıllardır şu oyunu oynarım adamlar oyunu düzeltmek yerine her sene daha leş hale getirip üstüne her sene para konusunda daha fazla saçmalıyorlar.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • tuebche kullanıcısına yanıt
    HAHAHAHAHHA LOGOSU HATTA
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt
    O da mümkündür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

indiana jones egypt bölümü > çöpcharted serisi

Aynen kanzi

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

KArşılaştırma Birebir aynı gibi :)

• tuebche kullanıcısına yanıt

Çok Dedin Uncharted 1 kadar olsa Yeterdi :)

Arkadaş Bu Seriyi Hiç ( İzlememiş) Belli :)

Bu Arada Ben Uncharted 2 kadar Epic bir oyun daha görmedim bence serinin ve oyun dünyasının en Dolu oyunu diyebilirim Görsel olarak 4 kadar olmasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 3 Ocak 2025; 9:55:0 >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Xboxun çıkardığı hiçbir oyın playstation oyunları ile kıyaslanamaz bilr arada bariz kaliteli farkı var xbox oyunları 2010 oyunu gibi ne oynanış var ne hikaye var sadece grafiklerle olmaz bu iş

Aynen öyle black ops serisi kadar boktan leş bir oyun olamaz bir çok yayıncı bile balcak ops oynamayı bıraktı hatalar ve saçmalıklari dayanılmaz hal aldı mw serisi haricinde bu seriye para verilmez artık.

Deli gibi kazanıyorlar neden uğraşsınlar her sene en çok satan oyun rakip lazım adam akıllı bf bile kalmadı piyasada aslında oyun çok güzel ama hatası çok çözseler sorunu kalmayacak
  • @mg3 Valla hocam MW2 yine güzeldi ama MW3 dlc olacak şeyi tam oyun diye itelediler millete Mw serisininde eski tadı kalmadı bence.

@Bati-Wan_Kenobi Oyunda çok sorun var hocam dlc gibi sürekli kendini tekrar etmesini geçtim ama bu sorunları inatla çözmemeleri ilginç geliyor.Oyun her sene dahada kötüye gidiyor.Hileye karşı çözüm bulamamaları çok kötü ve bunun üstüne dereceli oyunda cross play zorunlu tutmaları büyük rezillik.Bunlar dışında oyunun optimizasyonuda iyi değil kesinlikle yıllardır Cod oynarım bu seneki oyun optimizasyon konusunda en kötüsü.İlk defa bu kadar çok anlık donma ve fps düşüşlerini yaşadım.İyi bir rakip gelse bu kadar rahat davranamazlar ama piyasada rakip yok zaten.Bf2042 ile beraber bitti yenisi gelecek deniyor ama ne kadar başarılı olur bilinmez.Başka rekabetçi oyunda yok piyasada.Rainbow var desem o zaten Cod kitlesine ağır gelir üstüne o oyunda çok eskidi başkada oyun aklıma gelmiyor valla.

Ben zombiye giriyorum bu sene o kısmı daha aşırı bozmadılar ama online kısım için normal bu yeni yetme bebeler kafayı yemiş benim oyunuma geliyorlar arada oyun umurlarinda değil hangi skin paketi çıksa taak diye 20-30 dolara yapıştırıyorlar ben yapımcı olsam açıkçası bende sadece skin basarım oyunlara böyle kâr getiren bir iş olamaz
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

Adamlar 30 dolara skin satıyor insanlar sürekli alıyor hocam şaka gibi oyun parasını bir karaktere veriyorlar.

Benim oğlan zamanında Fortnite a az para gömmedi, kuzeni alıyor ben de almak zorunda kalıyorum. Ben alıyorum benim birader almak zorunda kalıyor. Bir de brawl pass, özellikle çocuklardan çok para kaldırıyor bu oyunlar genelde.

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    AB her şeye elini atıyor buna da atması lazım mobil oyunlar hele hele bildiğimiz kumar küçük çocuklar bağımlısı olmuş durumda su duruma az bir kısıtlama gelse oyun piyasası acayip canlanır eski tarzda yapımlar gelir şuna bakın Sony bile odak noktasını live service yaptı şaka gibi
  • 
Sayfa: önceki 64556456645764586459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.