Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
129.507
Cevap
309
Favori
4.646.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 64576458645964606461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir şeyi seviyor diye insan bu kadar düşürmemeli kendini. Edebiyat ve romantizm yapılmış bir de 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Ocak 2025; 11:1:59 >
  • Caped 117 Crusader C kullanıcısına yanıt
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Ben anlamıyorum hocam bu gençleri
    bak genç diyorum değilse durum daha vahim
    aynen sony lobisinden 😂😂
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Bir de 5 kişi like atmış buna. Akıl alır gibi değil.
  • Bu arada arkadaşlar Konu Dışı biliyorum ama PlayStation 5'i Mete Quest 3 ile takas etmek istiyorum elinde olup düşünen varsa bana dönsün
    Onu zaten anlamıyorum Yani böyle nefret kokan İrite edici mesajları Bir de beğeni yapıyorlar işte Körler sağırlar birbirlerini ağırlar abi
    Milletin parasına falan getiriyorlar olayı bir de. Bir iki mesaj sonra da "sen fakirsin" diyorlar tepki gelince. Cihazı öv, insanlara niye seviyesiz yorumlar yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Ocak 2025; 11:6:29 >
    Işte hayatında bir yerlere gelememiş hiç kimse tarafından saygı görmemiş bir şeylere sahip olamamış insanlar bu tip sahiplenmeler yaparak bir şekilde kendilerine önemli hissediyorlar bir çeşit psikolojik sorun yani
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ben nedense ultra wide ile oyun oynamayı bir türlü sevemedim.
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    Olayın özeti budur
    Başka söze Gerek yok 😎
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Seviye iyice yerlere düştü. Adam çıkıp tanımadığı insanlara ithamda bulunup seviyesi yerlerde ergen üslubu yazdığı yetmiyormuş gibi üstüne milletin annesini bile yazdığına dahil ediyor ve buna 6 kişi like atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 4 Ocak 2025; 11:44:21 >
  • Biz böyle mesaj atsak saniyesinde silinir üzerine ceza verirler bir de ps müritleri adminler ps'a karşı ühühü diye burada zırlıyorlar

o mesajı beğenen 6 kişi adam olsun da kendini belli etsin fake'i ciddiye almaya değmez

sizler zıvanadan çıkmışsınız gerçi daha düne kadar twitterda millete ana avrat sövenlere de alkış tutuyordunuz bir hareketiniz de şaşırtsa iki gram delikanlı olsanız keşke
    Ya geç Ps'i, Xbox'ı şu başlıkta anneyi bile dahil edecek kadar düşmüş adam.
  • 
Sayfa: önceki 64576458645964606461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.