Ay hoşt ulan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6506. sayfa)
-
-
Şu tlou iyi ki var 😂😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tlou > all canceled games
yoo gayette başlıkla alakalı sende sıkıntı var galiba okuduğunu anlamayacak kadar. Sony diyor Fanboy diyor satış rakamı diyor daha ne desin. PC diye diye beyniniz sulanmış yazık la okuduğunu dahi anlamıyorlar.
-
olm adam diyor konuyla alakasız görsel gayette konu ile alakalı attığın görsel . Ya görmüyorlar ya okuduklarını anlamıyorlar enteresan ya. Geçende biri diyor 2021 den bu yana mı ne Sony ps oyun mu çıkarmış. Allah veriyorsa vs atacakların Yüksek IQlusunu versin bari de tartışmaya değsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 21 Ocak 2025; 18:54:38 > -
Ben ciddi mi dedim? Sen de okuduğunu anlamıyorsun galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Ocak 2025; 19:12:28 > -
Koca SONY'yi SQNY yapmışlar , yazıklar olsun!Bu Herman Hulst,Sülün Cerny'yi felan tez uzaklaştırması lazım Sony'nin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 21 Ocak 2025; 19:27:22 >
sniper elite son oyunu gamepass a mı geliyor
edit : oyun indirmeye açılmış bile 82 gb :D + atomfall da geliyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 21 Ocak 2025; 19:30:45 > -
Valla bu sefer yuh dedim farka bakar mısınız ?
Gamepasstan oynarım artık ciddi anlamda hepsine aynı fiyatta çıksa PS üzerinden alıp geçerdim.
-
PSN Türkiye neden bu kadar pahalı anlamadım gitti
Nintendo'ya pahalı derdik onu da geçiyor artık. Direkt dolar ile falan satsa bazı oyunlar daha ucuza gelir.
-
Senede 3 ay Gamepass alıp çıkan oyunları süpürmek en mantıklısı gibi artık.
-
Playstation özel oyunu dışında o tarafta birşey almanın hiç bir mantığı kalmadı zaten. Hani pro enhanced olanları alayım desen o bile değmiyor bu fiyatlarla. Xbox'ta bir gamepass al EA Play(ps plusta dahil değil) zaten geliyor, Ubisoft oyunu çıktığında da Ubisoft+(bu ps te yok) al bir ayda bitir hadi işin çıktı 2 aylık al, yine de 3 4 bin vermemiş oluyorsun, tamam işte piyasadaki hemen hemen her oyuna erişimin olmuş oluyor zaten. İlgimi çeken özel bir oyun dışında Playstation'da oyun almam ben bundan sonra.
@Shamster Valla en mantıklısı o artık oda kaç kişi tek exc için tutar bilemiyorum.
@ultralisan Ben açıkçası iptal etmiyorum şuan ki fiyatını benim için çıkarıyor sürekli olarak forza cod vs atıyorum birde ayda 1-2 oyun deniyorum sistemde idare ediyor şuanlık.
@JePinkman En ucuzu o olacak hocam yakında
@Gameps505 Valla hocam bende anlamıyorum hani savaş çıksın diye atmıyorum bunu ama artık saçmalık hepsi aynı fiyat olsa derim demek PS tarafıda yapamıyor ama diğerleri ortada.
-
Hocam şu oyunu görünce benim tansiyon düşmeye başladı. Menü müziği hariç çok ayılıp bayılmasam da ikisi de oynatmıştı kendisini. Bir kulağımızın arkası kaldı. Heykelini diktiler, legosu geldi, remastered'ı geldi remake'i geldi VR'ı geldi. Bir bu bir de Last of Us. Konsolu alanları sol yanağa Aloy damgası, sağ yanağa da firefly damgası yapsınlar olsun bitsin bu mevzu. Tamam Last of Us da Horizon da güzel oyun da tiksinti geldi çevirip çevirip aynı şeyleri gösteriyorlar oynadık bitti. Her dini günde Çağrı diye film yayınlanır ya TV lerde, oturup onu izliyormuşum hissiyatı veriyor artık. Koskoca Sony sanki başka markası yokmuş gibi bu ikisine taktı kafayı anlam veremiyorum bir türlü. Killzone, resistance falan bile yapsalar bayram edicem.
-
Herman hulstun eseri hocam bunlar
-
Ben de geçen yıla kadar fark olsa bile ps’den kütüphaneyi ilerletiyordum. Bu sene makas çok açıldı. Baldur’s Gate 3 için 1000 TL’den fazla fark görünce xbox’tan tercih ettim. Intergalactic için mecbur neyse ödeyeceğiz ama bilmediğin, sende nasıl bir etki yapacağını bilmediğin oyuna o kadar fark ödemek istememe haklı bir istek olsa gerek. 10. Jenerasyon ps’i devam ettirebilirlerse sadece exclusive için planlıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
epic games de ise 699 tl bende baya şaşırdım acaba satın alsammı almasammı diye gidip geldigim oyun caped sayesinde bir baktım gameapass a eklenmiş hemen indirdim 700 tl kurtardık sniper elite sersini severek oynarım ayın 30 da benim için baya güzel hem sniper elite hemde spiderman 2 geliyor pc ye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 21 Ocak 2025; 23:13:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X