"Zorlama şekilde çirkinleştirilmek" ne demek hocam, söylediğinizi siz anladınız mı Allah aşkına? Erkek karakterlere benzer standartlar uyguluyor musunuz, Kratos saçları kazıyıp sakalı uzatınca "zorlama şekilde çirkinleştirilmiş" diyor musunuz mesela? Olay oyunu savunmak da değil, ki TLOU 2'deki hikaye tercihinden nefret eden biriyim, daha doğru düzgün hiçbir şey bilmediğiz bir oyunun ana karakterinin tipine bakıp gömmek bana çok sığ geliyor. Aynı karakter erkek olsa bu yorumu yapmayacağınıza adım kadar eminim. Bu noktada sorum şu: oyunda avatarınızın nasıl gözüktüğü bu kadar önemli mi gerçekten? |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6528. sayfa)
-
-
ana karakterini benimseyemediğim bir oyunu neden oynayayım, ana karakterin tipine bakıp gömebilirim çünkü nd'nin önceki işlerinde dönen rezillikleri cümle alem biliyor
-
-
Söylediğiniz şeyler bağlamdan kopuk olarak düşündüğümüzde son derece mantıklı. Ancak içinde bulunduğumuz durumda bu konunun oyuncuları irrite etmesinin nedeni "sinyal etkisi" dediğimiz olgudur. Yani eserde gördüğünüz bazı özelliklerin o eserin ait olduğu akım hakkında çıkarımda bulunmamızı sağlamasıdır. Eğer bu akım oyuncu kitlesinin geçmiş deneyimlerinde olumsuz bir yer edindiyse bu akımla ilişkilendirilen sanatsal tercihleri gördüğümüz anda olumsuz bir önyargıya sahip oluruz.
Fakat bu önyargı zaman içerisinde hakedilmiş birşey olduğu için işler değiştiğinde değişmesi zaman alır.
-
Wolverine 2025'te gelirse güzel olacak. Spiderman serisine çok bayılmıyorum öyle seri çok kaliteli de örümcek adamı çok fazla sevmiyorum ama bu sene Wolverine gelirse ilk günden alınır. Yotei, DS2, Wolverine yapsalar 2025 ortalamanın üzeri geçer playstation için. 2024 çok sönüktü ps tarafı. Bir tane birinci parti oyun çıkarıp goty aldılar o da başarıdır ama fazlasını beklerdim. Concord, lego horizon filan rezalet zaten saymıyorum bile helldivers ta direkt 1. parti değil bildiğim kadarıyla 2. parti şeklinde geçiyor. Sony 2. 3. partilerle ayakta kaldı 2024 yılında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Harbi diyorum Xbox biter, resmen markayı öldürüyor Microsoft
-
Bu sene ne kadar xbox oyunu varsa playstation tarafında göreceğiz, halo sadece başlangıç
Xboxın bu politikası açıkcası çok normal çünkü kendi pazar payı çok düşük bu şekilde tüm oyunculara ulaşmaya çalışıyorlar
PlayStation ise oyun dünyasının apple'ı gibi oldu resmen hiç bir şey yapmasa bile oturduğu yerden 1.oluyor satışlarda, tekellik hiç iyi bir şey değil aslında biz kullanıcılar için, bakalım zaman ne göstericek
Platinium Games ve Team Ninja'yı ne zaman aldı MS? 1. parti oyunlar olabilmesi için MS'un kendi bünyesinde olması lazım. Zaten oyun diğer platformlara da geliyor, bildiğin 3. parti stüdyo, bildiğin multiplatform oyun...
-
-
İyi oyunlar forumdaş, pc ye gelmesine bir lafım olmadı ki benim, sadece merakla beklediğim oyunlar bunlar
Özellikle venomu çok merak ediyorum
1.parti değil geliştirmeye destek ve onaylamayı yapmış galiba Xbox zaten 1 ve 2 de öyleydi.
Ninja Gaiden 4 is an upcoming action-adventure game co-developed by Team Ninja and PlatinumGames and published by Xbox Game Studios.
Böyle olması güzel 1.parti oyunlar gibi sınırsız süre kalabilir kendi sistemlerinde ayrıca diğer platformlarada geliyor muhtemelen switch 2 içinde çıkacaktır.
Bu onu birinci parti oyun yapmaz hocam, oyunun dağıtımcısı yapar.
1.parti değil hocam zaten ama beklenmedik derecede iyi oldu eski bir seriyi diriltmeleri böyle stüdyolara destek vermeli iki tarafta.
Starfield exc. kalacak mı sorusuna ''hayır'' yapıştırmış Phil. Şimdilik şöyle dursun...
-
Zaten tanımı da burada, hatta ayrıca buraya alalım, okunsun, anlaşılsın tam olarak...
Alıntı
metni:In the video game industry, a first-party developer is part of a company that manufactures a video game console and develops mainly for it. en.wikipedia.orgVideo game developer - Wikipediahttps://en.wikipedia.org/wiki/Video_game_developer#First-party_developers
-
StarWCfield gelse ne olur, gelmese ne olur...
-
Onun PS5 v1.0 sürümünden de hayır gelmez.
Yine de Gamepass exclusive kalmasından iyidir. Sonuçta, Series S'te beleşpass hesabını 100 kişiyle paylaşanların elinde harcanacak kadar kötü bir oyun değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Castle BravoOnun PS5 v1.0 sürümünden de hayır gelmez.
Yine de Gamepass exclusive kalmasından iyidir. Sonuçta, Series S'te beleşpass hesabını 100 kişiyle paylaşanların elinde harcanacak kadar kötü bir oyun değil
Oyunların durumundan öte daha dört, beş ay evvel ''hiç bir oyun PS'e çıkmayacak'' yazan kolpa takımına inat tüm oyunları bir, bir duyuruyor MS ve buna rağmen hala utanmadan konuya yorum yazıyorlar...
Multiplatformlar exc. sayılmaya başladı şimdi de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 26 Ocak 2025; 1:6:43 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X