Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
130.609
Cevap
309
Favori
4.689.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 65256526652765286529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kısacası elimizdeki Xbox platformu satmıyor oyunlar ufak bir kitlede sıkışıp kalıyor bu yüzden oyunları tüm platformlara seve seve getiricez demiş.Hala oyunlar Ps’ye gelmeyecek diye dolaşan fanlar temsili

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SolidRock kullanıcısına yanıt
    Vs konusunun ayrı bir gerçekçiliği ayrı bir dünyası var hocam.Burdaki Xbox fanlarına kalsa Sony çoktan batmış Ps kapanmış tüm oyunlar Xbox exc olacaktı

• Periah kullanıcısına yanıt

Antika mı? 

Bu düşünce tarzı ile tartışmak cidden imkansız, size xbox konsolunuz ve gamepass'inizle eğlenceler dilerim...

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Şaka gibi ama kabul edelim, belki biraz düzgün bilgi paylaşım, fikri olarak tartışma yapabileceğimiz birileri olur dedim ama olamayacağını gördük. Bu nasıl bir gerçeklikse benim kafam basmadı, bırakalım arkadaşlar eğlencesine devam etsin...

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Üçüncü çok iyi [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

Konu açılırken;

Konu kapanırken;

Yıllara yayılan tüm loserlıklar adamı strese sokmuş [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Bu konunun pek anlamı kalmadı zaten. Xbox deseniz, 3. parti yayıncılar artık konsolu ikinci plana atmış durumda. PlayStation deseniz, o da yavaş yavaş 3. parti tüm live servis oyunlarını aynı anda diğer platformlara getiriyor. Yakında muhtemelen Xbox değil ama Switch 2 için de bu yayınlar olacak. Online oyunlarının ve LEGO tarzı oyunlarının hepsi hemen başta çıkacak gibi görünüyor. Süreler de gittikçe azalıyor; PC portlarında daha agresif olacaklarını söylüyorlar. Bir seneye düşer bu süre, ama en azından bir sene de olsa özel oyunu olan taraf hâlâ PlayStation. Bu yüzden kazanan PlayStation. Aynı şekilde Xbox da yapsa, bir sene özel oyun stratejisi izlese, ciddi anlamda şu an 50 milyonu geçmişti satış olarak. Ama muhtemelen kar odaklı bakıyorlar artık, “PC’den de ne koparırsak” kafasındalar.

Bu nesil itibarıyla gözümde tek konsol Nintendo kaldı. Onun bozması imkânsız gibi çünkü kitlesi ve amacı çok farklı bir platform. Ancak çok da emin olmamak lazım. Şu an çıkacak cihaz, en azından diğer konsol nesline kadar 3. parti oyunları rahat çalıştırır ve oradan da bu ikiliye darbe vurabilir Nintendo.

Hocam, arkadaş biraz yanlış ifade etmiş ama genelde oyunlar eskidikten sonra geliyor. Mesela God of War geldi, şu an illa ki oynamayan vardır ve gelmesi çok iyi oldu. Ama zaten bizim gibi PlayStation delileri ilk gün canını verir alır oynar   

Ben zaten PS tarafının oyunlarını ilk günden getirmesini beklemiyorum, ama çok nadiren de olsa 1. günden 3. parti sürprizleri yapmalı. Mesela Sega resmen Xbox ile kardeş oldu, Persona 3 ilk günden geldi. Ne bileyim, bakın 3 ay sonra çıkacak 2 büyük oyunla anlaşma yapabilir. Bundan yılda sadece 2-3 tane yapacak mali gücü çok rahat var Sony’nin. Ancak ne yazık ki bu nesil hiç kullanıcı dostu gitmiyor. Umarım düzelir ama bu da zor görünüyor, çünkü Xbox satış olarak rakip olamayacağı için rahatlamış durumdalar.

• Xbox showcase ı yeni izledim Expedition 33 e çok ilgimi çekti hikayesi sunumu görselleri
    Çok emek de verilmiş tutku da var
    Sıra tabanlı olmasına takılmazsam muazzam bir deneyim olarak gibi
    Ah bir de TR gelse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Psn abonelik sistemlerini sony zaten game pass’e alternatif için gönülsüz oluşturdu. Dediğimiz gibi ilk kez konsolla tanışacaklar için çok iyi kütüphane. Arada kütüphaneden çıkan birinci parti oyunları anlamamakta beraber. İlk uygulamada stray, day one gelmişti. Daha sonra bende merak uyandıran day one oyun görmedim açıkçası. Game pass bu konuda daha ilgi çekici. Tabi kendi adıma kalan 1-2 yıl içinde ilgimi daha çekemezlerse, üyeliğim bittiği andan itibaren iki aboneliğimi de sürdürmeyi düşünmüyorum.

• Ninja Gaiden 2 Black harika olmuş. Adamlar o kadar beklentiyi büyüttü ki böyle bir oyun sürpriz olarak çıkış yapıp gamepass ile veriliyor.

Çok başarılı bir yenileme olmuş. UE5 ile hiç fena görünmüyor. Ardı ardına oyunlar yağıyor resmen.

Seneye 1-0 önde başladı xbox kullanıcıları. Ps sahibi arkadaşlar muhtemelen ps ede geldi diyecek. Şu konuya girenlerin %90 ı satın almamıştır. Pc ya da xbox gamepass den oynarlar. Doğrusu da budur. Her ne kadar bu yöntemi ben desteklemesemde alternatif olmadığı için xbox ile şuan devam.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Arkadaş bakırköyden yazıyor.O yüzden ciddiye almamak akıllıca olur.[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Karakterin seksi gözüküp gözükmemesi oyunun kalitesine ilişkin nasıl bir veri sunuyor?

• southpaw16 kullanıcısına yanıt
    Seksi olup olmaması değil zorlama şekilde çirkinleştirilmesinde anormallik var.

Paylaştığınız resimlerde ben sadece bir tane 1. parti oyun görüyorum, iş 3. parti oyunlar üzerinden yürüyecekse sadece Playstation'a çıkan 3. parti oyunlarda huri gibi bir dünya hatun var. Sizin verdiğiniz örnekteki oyun Playstation 5'e de geldi...

Edit: Hatta şöyle diyeyim o gösterideki oyunlardan 1. parti studyonun yaptığı kadın karakterle kıyaslayalım isterseniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 25 Ocak 2025; 19:13:28 >

zorlama yorum olmuş, south of midnight oyunun geçtiği yer, konu olarak zaten buna yönelik bir oyun farklı olsa anormal dururdu.

ps tarafı ucube karakter tasarımı konusunda kendini geçmişte ve bugün yeterince kanıtlamış bir markadır.

• Woke arayan store’una baksın 😂😂😂

Ninja Gaiden oyunu 1. parti oyun mu hocam, o yönde bir resim paylaşmışsınız? O verdiğiniz resimlerdeki tek 1. parti oyun Intergalactic, onun da karakterini beğenmemişsiniz. South of Midnight kendi yeri, konusu buna uygun diyorsunuz ama bilim-kurgu temelli bir oyunda karakter dizaynının döneme ve yere uygun olmadığını ima ediyorsunuz. Intergalactic dönem ve yeri hakkında bilgi verirseniz, düşünce tarzınızı anlayabileceğiz?

Edit: Zorlama yorum sanki sizin gibi olmuş, 3. parti bir oyunu, 1. parti oyun gibi lanse etmeniz ki, bu oyun aynı gün Playstation'a da çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 25 Ocak 2025; 20:5:59 >
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  bu destin denen fanboy’un morarması [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

ninja gaiden 4 publisher xgs 1. parti oluyor, 2. oyunu bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 65256526652765286529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.