Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6600. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: southpaw16 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132.627
Cevap
308
Favori
4.755.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 65986599660066016602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS5 Tavsiye Edilen Satış Fiyatı:Ben 30 bine aldım banane qanzi TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 9 Şubat 2025; 21:13:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dante06 kullanıcısına yanıt

Çok düşük hocam, belirli oyunlar hariç. Mesela FIFA her sene çıkıyor, harika satıyor. Ancak diğer oyunların çok ciddi indirim yemesi lazım ki anca satsınlar.

Misal, spotçulara giderseniz ve az konuşursanız, yakınıyorlar zaten: “Hep eski oyunlar dönüyor.” diye. Mediamarkt gibi yerlere zaten 1-2 oyun gelecek duruma geldi neredeyse. Muhtemelen Sony o yüzden çıktı bölgeden.

Diğer nesil böyle devam ederse, desteği iyice kesmesinden korkuyorum. Şu an yine bir şekilde altyazı veriyor ama ne kadar devam edecek, PS6 zamanı kestirmek zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonobo643

PS5 Tavsiye Edilen Satış Fiyatı:Ben 30 bine aldım banane qanzi TL

Sony çekilince sevinenler vardı çok daha kötü oldu bilkom hem çok daha pahalı satıyor hemde garanti konusu sorun oldu yakında xboxta tamamen çekilir muhtemelen konuyu Spotçular vs Resmi satıcılar yaparız [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• oliwander O kullanıcısına yanıt

Sorunun köküne inmek gerekirse Xbox ve Ps oyunlarını Pc'ye çıkarmaya karar verdiğinden beri üstü örtülü olarak Pc'de konuya dahil oldu.

Çünkü oyun uzayı kapsamında Pc ile Xbox veya Ps'i birbirinden ayıran hiçbirşey yok.

Sonuçta Pc'ciler buraya gelip Counter Strike anlatmıyor. Sözde Sony ve Microsoft özel oyunları konusundaki deneyimlerini anlatıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 9 Şubat 2025; 21:25:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Neye sevindilerse artık:)

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]Barış Müzikyoutube
    Barış Müzik Azer Bülbül - Zoruna Mı Gitti (Barış Müzik) Söz & Müzik : Fikret Sebas Azer Bülbül (Kalemin Kırıldı) Satın Al: https://www.turktelekommuzik.com/#/arama-azer%20b%C3%BClb%C3%BCl http://fizy.com/#!/sanatci/--/azer-bulbul/8974/--/sarkilar/karisik http://geni.us/kalemimkirildi Satın Al: https://itunes.apple.com/tr/album/kalemin-k-r-ld/id663912570 https://www.turktelekommuzik.com/artist/Azer_Bulbul/39531/albumler http://fizy.com/#!/album/--/zoruna-mi-gitti-_-kalemin-kirildi/UytaQm1NOXZ1TWpNcy9jcW5jcE5QQT09
    https://www.youtube.com/watch?si=ypKTSlhskQ_8bmOL&v=m2lYHzMdkcc&feature=youtu.be
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    Yav ne zoruma gidecek.Ben hiç almadım,bana sıfır lira qanzi.

bende almadım [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] ama bu 30 bin lira olduğu gerçeğini değiştirmiyor

• Bundan sonra yurtdışında konsol kullanan kesim zaten PS5 ve Switch 2 alıp yollarına devam eder. Her oyunu oynarlar, sevmeyenler de PC ve Switch 2 alırlar. Xbox artık isteğe bağlı bir konsol; çok isteyen alır, istemeyen almaz. O yüzden cidden konu başlığı PS - PC olabilir. Burada da en büyük sorumlu, konsolda aşırı şey bekleyen oyuncu kesimi.

Bundan önceki nesillerde PS4 Uncharted gameplay yazar, izlerdik. Şimdi PS5 gameplay yazıyoruz, yok. DF test, yok VRR açınca şöyle, yok performans, upscale... Bildiğimiz PC oldu. Bence burada en büyük hata Sony’de.

Bakın, Switch alan adamlar hiç umursuyor mu? O eski cihazı görün, daha 2-3 sene kullanır çoğu kişi. Az çok bilenler DLSS ve yeni oyunlar için geçer ama ana akım konsollar iyice performans istemine girdiği için karşılaştırmalar artık çok doğal. Bunda bir yanlış görmüyorum.

Yav zhsbsbs.30 bin'e merdiven altı bulunabiliyor ayrı şey garantilisi 50k ayrı şey.Alma zaten verme o parayı,bana ver sana aslan gibi PC toplarım o paraya

al 2 yıl garantili kanzi :D

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Dostum son 1 yıldır oyun yapan tek kesim Microsoft hepsini de Gamepass üzerinden ilk gün sundular. Niye gömüyoruz Xbox'ı bu kadar :)

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 9 Şubat 2025; 21:30:48 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Ben severek kullanıyorum Game Pass’i, ama diğer konsollara geldiği sürece almak bazı insanlar için anlamını kaybedebilir.

Mesela benim neredeyse her oyun ilgimi çekiyor, Avowed’e de ilk günden gireceğim, Doom falan da öyle. Ama bir adam sadece 2 oyun için alıyorsa, diğerlerini ise sadece deniyorsa, artık almasına gerek kalmaz. O 2 oyun zaten rakibinde de var. Buna en büyük örnek forza mesela bunun için konsol tutan insanlar eğer ki bu şekil devam ederse ve aynı günden 6 iki cihazada gelirse neden xbox alma gereği duysunlar ki ?

30k 'n varsa benim 4070 sistemi satim sana:)

ps6 ya saklıyoruz kanzi :D

Bu da olumlu birşey.Pro alma yeter bana

Nasıl bir memleket bu yav [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Spotçu fiyatı bile 850 euro, resmi fiyat zaten 1300 euro civarında. Vallahi çıldırmamak elde değil. Cihazda sorun olsa, deli gibi para ödemek gerekiyor yine. Store deseniz uçmuş, vallahi delirmemek elde değil.

PS3 zamanı öğrenciyken daha kolay oyun alıyordum, bakmadan. PS4 zamanı da yine bir nebze iyiydi. Last Guardian çıkışında direkt koleksiyoncu sürümü olarak gelmişti. Şimdi ise konsolu buldun, oyun mu arıyorsun diye yüzüme bakıyorlar gidip koleksiyon sürümü sorduğum zaman [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Gpu'ları küçültmeyi başarır, Apple 'ın mini pc'leri gibi gpu'lu Asus, MSI vs. gibi hazır mini kasalar piyasaya girerse konsollar gg..Ne f/p'likleri kaldı ne küçüklükleri kaldı...Bulut gelişirse zaten güle güle

Konsolcuların yuzde 80'i sadece Fifa ve Cod oynuyor. Buradaki kitle konsol oyuncuları içerisinde azınlık bile olabilir.

• 
Sayfa: önceki 65986599660066016602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.