tartışma kapanalı çok oldu da, işte kahvehane niyetine kullanıyoruz. |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6754. sayfa)

-
-
Xbox un konuya dahil olacağı bişey kalmadı,elinde sadece game pass var onun dışında konuşulacak durumu yok,çoğu kullanıcı pc topluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rise of the Ronin geldi PC'ye geldi var mı alıp oynayanlarınız ? Shogun dizisini izledikten sonra radarıma girmeye başladı samuray ve ninja temalı oyunlar.
-
Baya vasat oyun hocam, Shadows çıkacakken oynanmaz. Hatta Thushima Sekiro varken bence gerek yok o kadar vasat grafikli ve kötü optimize oyuna.
-
Harcadığım elektrik + internete değmez diye bulaşmadım ben. Rezalet görünüyor oyun. Nioh serisini keyifle oynamıştım ama onu da iki kere yarıda bırakmıştım çünkü oyun çok tekrara düşüyordu. Ronin’in ise açık dünya dizaynı bana bir gram hitap etmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirimde alınacak bir oyuna benziyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cok saglam bir satis yakalayabilir. Bundle yaninda ayri ayri satarsa kullanicilar once handheld cihazi, ileride de isterlerse tv ile kullanim icin dock uniteyi farkli zamanlarda alabilir. Malum boyle bir dock pahali olacaktir.
Steam kendi yazilimini gelistirmese bir ortaklik beklerdim ama tahminim kendi tv konsolunu gelistirecekse steam bu cihazda olmayabilir. Sonucta farkli marka el cihazlarinda da calisiyor ama onlarin tamami Windows ile calistiklari icin kucuk PC sinifindalar.
-
Allah Allah.PC oyuncuları olarak beklemekten helak olduğumuz oyun değil miydi bu ya?..Torentten bile çekmem o derece...
Steam yorumları da karışık kimisi iyi kimisi kötü diyor ama PS5 performansı da çok kötüydü zaten yine aynı haltı yemiş geliştiriciler anlaşılan.
Bu arada AC Shadows geliyor benim aklımdan çıkmış. Bayat ubisoft formülünden bıktım artık ama bu kez iyi bir oyun geleceği söyleniyor geri dönüşler epey olumlu. 1 aylık Ubisoft+ aboneliği alıp şans vereceğim bu kez.
-
Sistemin güçlü ise oynanır ama görüntüsü ile sunduğu performans tutmuyor. Her yerde yetersiz olan bir oyun daha.
quote:
Orijinalden alıntı: JePinkman
Sistemin güçlü ise oynanır ama görüntüsü ile sunduğu performans tutmuyor. Her yerde yetersiz olan bir oyun daha.Dövüş stilleri, rol yapma unsurları, kanca ile tırmanış havadan saldırılar falan Nioh ve ghost of tsushima karşımı olması hoşuma gitmişti ama acelesi yok bekleyebilir o halde. AC Shadows'un çıkışına bir hafta kalmış zaten.
-
Ubisoft'tan bir şey beklemiyorum ben. Yine bunun da patlayacağını düşünüyorum ama bakalım.
Ben en son odyssey'i oynamıştım Valhalla'yı atladım. Bu oyunla ilgili benim de bir beklentim yoktu Ubisoft'dan ötürü ama oyunu deneyim edenler öve öve bitiremiyor. Son on yılın en iyi AC oyunu geliyor diyenler var. Ubi+ ile alıp deneyeceğim hiç olmazsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 12 Mart 2025; 15:16:5 > -
AC Shadows’tan da benim hiç ümidim yok. Yani, belki ortalama puanları yüksek bir oyun olabilir. Ancak, diğer oyunlara eleştiri olarak “Ubisoft oyunu gibi olmuş” diyorken gidip de Ubisoft oyununun jenerik, markerlarla dolu yan aktivitelerinde boğulmak bu ara bana göre değil. Ben KCD2’den devam :)
Hakikaten ben de bu içerik muhabbeti ve üretiminin devam etmesini dilerim. Bu canlanmaya kendim de bir katı sunayım diye ara ara konuya yazıyorum.
Dün Rise of the Ronin çıkmış Steam üzerinden alıp biraz oynadım. Muhtemelen iade ederim 1 1.5 saatlik kısmını oynadım pek beğenmedim. Oyun sonradan açılıyordur belki bilmiyorum ama playstation tarafındada almamıştım zaten çıktığı zaman, yanlış hatırlamıyorsam incelemeleri de ortalamaydı. Şans vereyim dedim ama iade edeceğim muhtemelen. Ayrıca performans bayağı kötü. Yorumlarda birçok insan belirtmiş zaten. PC tarafınında bu problemi var. Düzgün optimize oyun çıkarmıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamster -- 12 Mart 2025; 15:44:11 >
Ac fanı biri olarak bende Valhallayı es geçtim. Origin ve Odyssey'i 100 saate yakın oynamışımdır ama Valhalla 10 saatte baydı beni. Shadow'a bir şans vermek istiyorum ama ona da karar vermiş değilim. Ghost of tsushima ve Ronin yüzünden bu tarz bir oyunda Valhalla etkisi yapabilir mi acaba? Ubi+ ile 1 aylık alıp denemek istiyorum. Kötü çıkarsa en fazla 300 tl'den olurum.
-
Aşırı satmaz nis bir kitle olur bence deck bilea harika olmasına rağmen zorla 5 milyonu gördü marka olarak konsollarda 1-2 isim var kolay kolay onlar dışında yüksek satış rakamı yakalanmaz artık Apple bile bu yuzden girmiyor kanaatimce.
Doğal hocam iceworld ile çoğu kişi o tarafa geçmişti ayrıca kooperatif modu olan oyunlarda PC tarafı yükselmeye devam ediyor muhtemelen tüm satışlarda yüzde 50 PC 45 PS 5-6 Xbox tarafi olacaktır piyasa iyice PS PC olacak bundan sonra.
Kesinlikle eskiden 10 sayfa yorum gelmiş bir bakayım derdim ve sadece hakaret içerikli düşük iq capsler ve benim konsolum seninkini döver tarzı yazışmalardan başka bir şey yoktu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X