Şimdi Ara

PlayStation4 Pro'nun Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçenlerde hesap yaptım.son model pc toplamak 2500TL.ps4 almaksa 1300TL.bu pc'nin 2 yıl sonra performansı düşmeye başlicak.ps4'te ise 5-6 sene son çıkan oyunları oynama imkanı var.hem de sessiz sedasız çalışan, virüssüz, 100% stabil bir sistemin oluyor.

oyun fiyatları da artık pc'yle 30-40TL farkla satılıyor.hem ps4'te eskiyen oyunu satışa koy ertesi gün satıyorsun.ps'lerin 2inci el oyun pisasası çok kuvvetli.böylece maliyeti iyice düşürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 3 Kasım 2016; 12:7:53 >
  • PS4 PRO'da Destiny yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 3 Kasım 2016; 20:44:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

geçenlerde hesap yaptım.son model pc toplamak 2500TL.ps4 almaksa 1300TL.bu pc'nin 2 yıl sonra performansı düşmeye başlicak.ps4'te ise 5-6 sene son çıkan oyunları oynama imkanı var.hem de sessiz sedasız çalışan, virüssüz, 100% stabil bir sistemin oluyor.

oyun fiyatları da artık pc'yle 30-40TL farkla satılıyor.hem ps4'te eskiyen oyunu satışa koy ertesi gün satıyorsun.ps'lerin 2inci el oyun pisasası çok kuvvetli.böylece maliyeti iyice düşürüyor.

Son model toplamana gerek yok. PS4 sadece bir kasa.

Sadece kasa toplaman gerekiyor. 1500TL lik bir PC ile gayet te rahat PS4 ten daha iyi grafikler alabilirsin. Ayrıca 1-2 yıl sonra PC nin performansı düşmeyecek. Yeni oyunların grafikleri artacak. Ayarları kısarak oynayabilirsin. Zira PS4 te de bir şey değişmeyecek 5 senelik cihaz hala takır takır oynatıyor diye düşünüyorsun ama aslında oyunların grafikleri kısılıyor.

En güzel örneğini Crysis in konsola gelmesi ile gördük. PC de grafik sınırlaması olmayan bir oyun ile PS4 ün arasındaki kalite farkını gördük.

Kimse de gelip burada PS4 şöyle performanslı demesin. İşi bilen herkes aksini söyeleyecektir. Amacın performans ve kalite ise PC toplayacaksın. Konsol ilk çıktığında PC ye göre hafif bir avantajı vardır. Ama 1 yıl sonra PC bunu egale eder. Kaldı ki PS4 ilk çıktığında bile PC ye göre F/P olarak geride çıkmıştı.

PS4 keyif adamı içindir. Param bol kalite o kadar önemli değil. Ben keyif alsam yeter diyen adamın yeri konsollar. Oyun fiyatlarının PC ye oranla ciddi miktarda pahallı olduğunu saymama bile gerke yok. Yani PC konsola göre çok daha ekonomiktir.

Bu bakımdan yaptığın hesap hatalı. Bazılar yok oradan kardeşlik vb onu alıp trade ediyorum vs vs bir sürü alengirli şey sayabilir ama o da konsolun doğasına aykırı. O kadar uğraşmayı seviyorsan PC al. Steam indirimleri. Gittigidiyor daki Steam cüzdan kodları vb ile oyunları nerede ise bedavaya bile alabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

geçenlerde hesap yaptım.son model pc toplamak 2500TL.ps4 almaksa 1300TL.bu pc'nin 2 yıl sonra performansı düşmeye başlicak.ps4'te ise 5-6 sene son çıkan oyunları oynama imkanı var.hem de sessiz sedasız çalışan, virüssüz, 100% stabil bir sistemin oluyor.

Son model toplamana gerek yok. PS4 sadece bir kasa.

Sadece kasa toplaman gerekiyor. 1500TL lik bir PC ile gayet te rahat PS4 ten daha iyi grafikler alabilirsin. Ayrıca 1-2 yıl sonra PC nin performansı düşmeyecek. Yeni oyunların grafikleri artacak. Ayarları kısarak oynayabilirsin. Zira PS4 te de bir şey değişmeyecek 5 senelik cihaz hala takır takır oynatıyor diye düşünüyorsun ama aslında oyunların grafikleri kısılıyor.

En güzel örneğini Crysis in konsola gelmesi ile gördük. PC de grafik sınırlaması olmayan bir oyun ile PS4 ün arasındaki kalite farkını gördük.

Kimse de gelip burada PS4 şöyle performanslı demesin. İşi bilen herkes aksini söyeleyecektir. Amacın performans ve kalite ise PC toplayacaksın. Konsol ilk çıktığında PC ye göre hafif bir avantajı vardır. Ama 1 yıl sonra PC bunu egale eder. Kaldı ki PS4 ilk çıktığında bile PC ye göre F/P olarak geride çıkmıştı.

PS4 keyif adamı içindir. Param bol kalite o kadar önemli değil. Ben keyif alsam yeter diyen adamın yeri konsollar. Oyun fiyatlarının PC ye oranla ciddi miktarda pahallı olduğunu saymama bile gerke yok. Yani PC konsola göre çok daha ekonomiktir.

Bu bakımdan yaptığın hesap hatalı. Bazılar yok oradan kardeşlik vb onu alıp trade ediyorum vs vs bir sürü alengirli şey sayabilir ama o da konsolun doğasına aykırı. O kadar uğraşmayı seviyorsan PC al. Steam indirimleri. Gittigidiyor daki Steam cüzdan kodları vb ile oyunları nerede ise bedavaya bile alabiliyorsun.

1500tl'lik pc 1 yil icinde grafik kismaya baslar.2inci yilda ise upgrade sinyalleri verir.2500tl'lik pc ise buna 1 yil ekler.grafikler konsolda da zamanla artiyor ve evet bir noktada duruyor.ama 3-5 yasindaki iki sistemde ps'in goruntusu guncel oyunlarda daha cekicidir.

Ps'in performansi soyle fark gosteriyor.virus yemez,kitlenmez,hata vermez,tost makinasi gibi power butonuna basip 1dk'da oyuna baslarsin,1istedigin anda 10sn'de aleti kapatirsin,sesi cikmaz kafa sisirmez.yillar gecer bu oyunu kaldiracak mi diye sorun etmezsin.bir de kazulet gibi yer kaplamadigindan kibar,estetik durur.

Iki platformda da 10 sene kadar tecrubem varhatta pc'de 15 sene.pc'de kasanin orasini burasini oynamak,zevkine gore arastirip ozel bilesenleri secmek insanlara cazip geliyor hepsi bu aslinda.oyunlarda fiyat farki 30-40tl civari,o da takas edince tersine donuyor zaten.2inci el ugrastirmiyor,satisa koy 2-3 gune gidiyor.ya da takas yapan magazalar var.eskisine fark verip yenisini aliyorsun hemen.anlik indirimler psn store'da da var.oyunu 70% indirmle falan alabiliyorsun ama onu kiyaslamaya sokmadan yazmadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 4 Kasım 2016; 0:46:17 >

• Aynı PS4 pro şuan 6.000TL olmuş durumda. Diyecek söz bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: agabeyts

Bana uygun gibi geldi fiyat. Acaba kazıklanmaya alıştık ondan mı?
    Umarım satın almışsındır , fiyatlar uçtu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.