Şimdi Ara

plazma önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 1 AY İÇERİSİNDE PLAZMA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM PANASONİC TH-37PV500E MODELİ İLE İLGİLENDİM SİZCE NASIL ÖNERİDE BULUNURMUSUNUZhttp://www.panasonic.com.tr/urun_detay.asp?proid=454 Adresinden bakabilirsiniz... model ve marka önerilerinizi bekliyorum

• YA ARKADAŞ PLAZMA NIN DONANIMLA NE İLGİSİ VAR HAYRET BİŞEYSİNİZ YA DONANIM BÖLÜMÜ BURASI DDOOOOOONNNNNNAAAAANIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
  • pioneer'dan şaşmam...
  • yazın donanımda bunlara cevap milletde buraları bu şekilde işgal etmeye devam etsin
  • Bence...
    LCD al vede PHILIPS...
    Pixel plus 2 + amblight özelliği olan bi lcd.
    plazmalar ayrıca çok aşırı elektrik harcıyor
    Senin baktığın model çok güzel, hd panel.

Philips

Bak bu yeni...
    Ambilight 2 özellikli, ayağı motorlu... fiyatına bakmadım ama biraz tuzludur

Gerçektende çok harika bi ürün bence alınabilecek tvler arasında en uygunu boyut olarakda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 SRY 86 -- 29 Eylül 2005, 14:36:42 >

• pioneer
    gerisi hava
  • pc net dergisi yaptığı araştırmada pioneer en iyi marka seçmiş ama ne kadar güvenilir bilmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Vestel televizyon önerisi
    3 yıl önce açıldı
    OLED Monitör Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saydam

yazın donanımda bunlara cevap milletde buraları bu şekilde işgal etmeye devam etsin

Ben pek göremedim Monitör kısmımı var ? Yoksa arkadaş tavsiye alacak nereye açacak.En azından gereksiz topic açmamış.Gerçekten tutumunu beğenmedim arkadaşım.
  • Plazma bir monitördür
    hatta plazma monitör olarak tanımlanır daha sonra tuner filan konup plazma tv ye dönüşmüştür
    bunu bile bilmeyen gereksiz mesaj yazan gereksiz arkadaşa duyurulur
    plazma monitör her oyuncunun her pc kullanıcısının hayalidir

ben lg öneririm
    1024 x1024 çözünürlük
    10000/1 kontrast oranı
    direkt pc bağlantısı
    tek tuner
    hdtv desteği ile bu monitör sadece ve sadece 4000 ytl
    modeli hatırlayamadım ama özellikleri bunlar ve bu fiyata bu özellikler biraz fazla kalıyor görüntü kalitesi bence çok iyi (loewe veya pioneer ya da panasonic değil ama 4000 ytl )

doğubankta alt katta soldan ilk merdivenden inince sola dönün sağdan 3. dükkan

gidince mehmetalinin selamı var diyin hiç tanımazlar ama olsun iyi bir alışveriş pazarlık giriş kısmıdır bir kaç yüz ytl indirim kopartma şansınız olur.

• arkadaşlar ilginiz için sağolun ama panasonic ve hd panel olmasının yanı sıra 8 milyar renk olması ve ses sistemi gayet güzel o yüzden yerli bişi almayı düşünmüyorum.. ve zaten almayı düşünsem bile bay x in sölemiş olduğu gibi türkiyede bulunan ve (vestel beko vsr) hepsi eski teknoloji ve hiç birinde hd panel hdmi girişi yok bunlar olmadığı zamanda zaten plazma almanın bir önemi kamlıyor iz bırakma meselesi ve geç cevap süresi yüzünden lcd almam bu konuda bilinçli arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.. model önerilerinizi bekliyorum....http://www.panasonic.com.tr/urun_detay.asp?proid=454

• quote:

Orjinalden alıntı: @Mehmetail
    Plazma bir monitördür
    hatta plazma monitör olarak tanımlanır daha sonra tuner filan konup plazma tv ye dönüşmüştür
    bunu bile bilmeyen gereksiz mesaj yazan gereksiz arkadaşa duyurulur
    plazma monitör her oyuncunun her pc kullanıcısının hayalidir

ben lg öneririm
    1024 x1024 çözünürlük
    10000/1 kontrast oranı
    direkt pc bağlantısı
    tek tuner
    hdtv desteği ile bu monitör sadece ve sadece 4000 ytl
    modeli hatırlayamadım ama özellikleri bunlar ve bu fiyata bu özellikler biraz fazla kalıyor görüntü kalitesi bence çok iyi (loewe veya pioneer ya da panasonic değil ama 4000 ytl )

doğubankta alt katta soldan ilk merdivenden inince sola dönün sağdan 3. dükkan

gidince mehmetalinin selamı var diyin hiç tanımazlar ama olsun iyi bir alışveriş pazarlık giriş kısmıdır bir kaç yüz ytl indirim kopartma şansınız olur.

quote:

YA ARKADAŞ PLAZMA NIN DONANIMLA NE İLGİSİ VAR HAYRET BİŞEYSİNİZ YA DONANIM BÖLÜMÜ BURASI DDOOOOOONNNNNNAAAAANIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 30 Eylül 2005, 20:53:40 >

• plazma nedir yazılım mı acaba çok merak ettim açıklarsan sevinirim. ekran kartı olunca donanım koskoca plazma değil ölemiiiiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepanddark -- 30 Eylül 2005, 21:03:04 >
  • tv budur

94 ekran LCD Pixel Plus 2 Flat TV (HD, Amblight 2, usb, motorlu döner ekran, 2 entegre NXT Monolith hoparlör)
    37PF9830/10

plazma önerisi
  • quote:

YA ARKADAŞ PLAZMA NIN DONANIMLA NE İLGİSİ VAR HAYRET BİŞEYSİNİZ YA DONANIM BÖLÜMÜ BURASI DDOOOOOONNNNNNAAAAANIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

neden böyle bir tepki veriliyor ki?

madem bu başlığı nereye açacağını da söyle
  • olm adam zaten pişman olduğu dediği lafa bırakın onu şimdi

birader ben sana pioneeri tavsiye ediyorum şiddetle yani artık ne diyim sakın gidip philips felan alma da ne yaparsan yap
    pioneer de 16 milyar renk var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.