Şimdi Ara

Plazma Pionerr veya Panasonic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de dünyanın en iyi plazması seçilmişti... pdp 506xde, tabi 436 da onun bi küçüğü... aslında marantz türkiyede olsa keşke. en iyisi o çok düşük pixel aralıklarına sahip birtek marantz var...gerçi onunda fiyatları uçuk...
    quote:

Orjinalden alıntı: cheesypoofs

nolcak abi bilgisayarinda mesela anakart asussa ekran kartin dvd romun flndamı asus olcak
  • home cinema choice ve EISA tarafından best buy seçilmiş 506xde

"birde pioneerda şöyle bir durum var; diğer firmalar daha henüz hdtv uyumlu modelleri çıkarıyorlarken pioneer 6. nesile geçti bile. yani pioneerdan daha iyi bir ürün üretmeleri beklenemez zaten, sony ilk hdtv uyumlu modeli bu sene üretti" home cinema choice dergisinden alıntı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sauron®

home cinema choice ve EISA tarafından best buy seçilmiş 506xde

"birde pioneerda şöyle bir durum var; diğer firmalar daha henüz hdtv uyumlu modelleri çıkarıyorlarken pioneer 6. nesile geçti bile. yani pioneerdan daha iyi bir ürün üretmeleri beklenemez zaten, sony ilk hdtv uyumlu modeli bu sene üretti" home cinema choice dergisinden alıntı.

pıonner iyi güzel marka ve ürettiği kaliteli ürünlerle kendini dünyaca kendini kanıtlamış bir marka buna bir diyeceğim yok ama sen demişsinki diğer markaların pıonner'den iyi ve kaliteli ürünler yapması beklenemez zaten demişsin nedenki pıoneer bütün teknolojilerin ana yerimi sadece yeni ve var olan teknolojileri geliştirebilen tek firmaymış gibi klasik bir türk önyargısı belirtmişsin mesajında bence çok saçma

• quote:

Bir de dünyanın en iyi plazması seçilmişti... pdp 506xde, tabi 436 da onun bi küçüğü... aslında marantz türkiyede olsa keşke. en iyisi o çok düşük pixel aralıklarına sahip birtek marantz var...gerçi onunda fiyatları uçuk...
    quote:

nolcak abi bilgisayarinda mesela anakart asussa ekran kartin dvd romun flndamı asus olcak

marantz hımm bu markayı daha yeni duyuyorum neden en iyisi artı ve eksileri nelerdir marka hakkında bilgi veyahut çıkardığı plazma televizyonlarından birini tanıtıp özelliklerini yazarsan sevinirim dostum

• marantz lcd ve plazmada henüz çok yeni bir firma.Onun için Tr de olsa bile almak için henüz erken olduğunu düşünüyorum.
  • Düzgün okuyalım mesajları lütfen
    quote:

Orjinalden alıntı: nasreddin_hoca

quote:

home cinema choice ve EISA tarafından best buy seçilmiş 506xde

pıonner iyi güzel marka ve ürettiği kaliteli ürünlerle kendini dünyaca kendini kanıtlamış bir marka buna bir diyeceğim yok ama sen demişsinki diğer markaların pıonner'den iyi ve kaliteli ürünler yapması beklenemez zaten demişsin nedenki pıoneer bütün teknolojilerin ana yerimi sadece yeni ve var olan teknolojileri geliştirebilen tek firmaymış gibi klasik bir türk önyargısı belirtmişsin mesajında bence çok saçma

• Marantz'ın türkiyede populer olduğu alan aslında ev sineması hi-fi sistemleri ama bence plasma ekranlarındada düşünülmesi gereken bir marka gerçi o fiyatlarla Türkiye'ye girse.. kim alır? bilemem...
    http://www.hometheatermag.com//directviewandplasmatvs/82/index.html
    www.marantz.com
    quote:

quote:

Bir de dünyanın en iyi plazması seçilmişti... pdp 506xde, tabi 436 da onun bi küçüğü... aslında marantz türkiyede olsa keşke. en iyisi o çok düşük pixel aralıklarına sahip birtek marantz var...gerçi onunda fiyatları uçuk...
    quote:

marantz hımm bu markayı daha yeni duyuyorum neden en iyisi artı ve eksileri nelerdir marka hakkında bilgi veyahut çıkardığı plazma televizyonlarından birini tanıtıp özelliklerini yazarsan sevinirim dostum

• quote:

Marantz'ın türkiyede populer olduğu alan aslında ev sineması hi-fi sistemleri ama bence plasma ekranlarındada düşünülmesi gereken bir marka gerçi o fiyatlarla Türkiye'ye girse.. kim alır? bilemem...
    http://www.hometheatermag.com//directviewandplasmatvs/82/index.html
    www.marantz.com
    quote:

quote:

quote:

fiyatları ne kadar plzama televizyonlarının fiyatları marantzın

• plasma alacaksanız dlp plasmalardan alın tavsiyemdir
  • loewede iyi marka bakın adamlar piyasada henüz çok yeni olmalarına rağmen televizyonların teknik özelliklerini ufak bir incelemesini yaptım adamlar diyorki kumanda ve kablo yok diyo kafayı sıyırcam ya sese yada dokunmayamı duyarlı bu televizyonlar yaww bilmeyenler için loewe alman firması
  • http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=11143&taxonomy_id=62-63

sakın gidipte yerli bir marka alma
    bi de dikkat et
    bu teknolojiye sahip 7 marka var

1-Pioneer
    2-Hitachi
    3-Nec
    4-Panasonic
    5-Fujitsu
    6-LG
    7-Samsung

ilk 5 marka japon meşeyli
    son 2 marka kore menşeyli

ayrıca sony ilk HD Ready plasma modellerini görücüye çıkarırken
    Pioneer 3. nesil HD Ready ve toplamda da 6. nesil plsama Tv sini satışa sundu
    hem de EİSA ödüllü

yeterli sanırım
    eğer bu da yetmezse
    uğra en yakın bi pioneer showrooma
    HD yayında bi izle karşılaştır
    ona göre karar ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resulcaliskan -- 26 Aralık 2005 17:36:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: resulcaliskan

http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=11143&taxonomy_id=62-63

sakın gidipte yerli bir marka alma
    bi de dikkat et
    bu teknolojiye sahip 7 marka var

1-Pioneer
    2-Hitachi
    3-Nec
    4-Panasonic
    5-Fujitsu
    6-LG
    7-Samsung

ilk 5 marka japon meşeyli
    son 2 marka kore menşeyli

ayrıca sony ilk HD Ready plasma modellerini görücüye çıkarırken
    Pioneer 3. nesil HD Ready ve toplamda da 6. nesil plsama Tv sini satışa sundu
    hem de EİSA ödüllü

yeterli sanırım
    eğer bu da yetmezse
    uğra en yakın bi pioneer showrooma
    HD yayında bi izle karşılaştır
    ona göre karar ver

arkadaşım tamam pioneer son bir atakla panasoniğin yeni vierra plazma tvsini,phlipsin ambight ve pixel pls 2 teknolojisiyle piyasaya sürmüş olduğu plazma televizyonu vede samsungun 5,5 milyar renk destekli piyasaya sürmüş olduğu plazmasını geride bırakıp 7milyar renk destekli 3. nesil televizyon çağını başlatmış olabilir ama sanki SONY çok yeni bir firma gibiymiş gibi yorum yapma gereği duymuşsun bence bu senin daha doğrusu türk milletinin ne kadar ön yargılı olduğununda bir kanıtı olduğunu düşünüyorum hemen bir firmayı daha doğrusu bir konuyu bu kadar büyütmekte ve dalga geçmemizde üstümüze yok doğrusu haksızmıyım?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• haha şu 19 milyarlık 160cm plazmaya demir home da baktım. yok böle bişi.... 19milyarı plazmaya vereblicek birisi olsam 1 dakika durmam burda....
  • quote:

Plazmayı bulan firma Philips'dir.Onun için Philips.

Bazı kaynaklara göre ve benim bildiğim kadarıyla "Plazma TV"yi Fujitsu bulmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rancor -- 2 Ocak 2006 17:13:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: amd77

plasma alacaksanız dlp plasmalardan alın tavsiyemdir

DLP TV demek istedin heralde çünkü DLP plazma yoktur.

BU KONULARDA ÇOK DAHA BİLİMSEL VE AÇIKLAYICI BİLGİLERİ ALTTAKİ TOPİCLERDE BULABİLİRSİNİZ

HDTV-HD YAYIN

Plazma - LCD - DLP - 3LCD tüm TV'ler

• Panasonic viera 42" modelini tavsiye ederim samsung, lg, philips,panasonic test etme fırsatım oldu birebir, EN İYİ SONUCU PANASONIC VIERA 42" modeli ile aldık...Pıoneer hakkında hiçbir fikrim yok ama en iyisi olduğunu biliyorum bu artık kabul edilmiş bişey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rancor

quote:

Plazmayı bulan firma Philips'dir.Onun için Philips.

Bazı kaynaklara göre ve benim bildiğim kadarıyla "Plazma TV"yi Fujitsu bulmuştur.

o bazı kaynaklar neler merak ettim bizi biraz bilgilendirirsen sevinirim hem fujitsuda plazma yapacak kadar teknoloji varmı buda tartışılır.
  • plazmada en iyi pioneer ama panasonicte güzel bana kalırsa ama pioneer tabi philips arkadaşta var berbat görüntüsü sonylerde iii
  • arkadaşlar 42'' plazma alacak arkadaşlara iki modelde yoğunlaşmalarını öneririm...

1-Panasonic TH-42pv500
    2-Pioneer 436 XDE

Bu iki modeli yanlarında Philips PF 9966 ile yaklaşık 2-3 saat kadar karşılaştırdım..Sonunda benim kanaatim pioneer'in renkleri az daha canlı olsa da karnlık alan detaylarında (ki çoğu dvd filmde bu detay çok önemli) ve genel netlikte panasonic pv500 'ün daha performansını iyi gözlemledim..Bu benim göz zevkimin bir sonucu tabii ki..ama yaklaşık 2-3 aydır tüm dünyadaki forumlarda bu iki modelin arasında herkesin tartıştığı bu iki model cidi anlamda diğer rakiplerinden sıyrılıyor..Haa bir de bunların içinde pioneer'den gelen ekran yanma şikayetlerinin panasonic'e göre biraz daha fazla olduğunu eklemek isterim..Fakat her iki ürün de son teknoloji ürünü olup bu logo yanmaları başka kanallara geçince düzeliyor...42'' lazma arayan arkadaşlara duyurulur..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.