Bildirim
Plazma Pionerr veya Panasonic
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pioneer 506xde şimdiye kadar gördüğüm en güzel plazma. ben samsung kullanıyorum ama plazmada pioneer diğerlerinden sıyrılıyor. -
kullanmadım ama magazalarda izledim pionner mukemmel otesi geldi banaquote:
Orijinalden alıntı: yildiray35
pioneer 506xde şimdiye kadar gördüğüm en güzel plazma. ben samsung kullanıyorum ama plazmada pioneer diğerlerinden sıyrılıyor. -
Bende plazmada Philips öneriyorum.quote:
Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe
kullanmadım ama magazalarda izledim pionner mukemmel otesi geldi bana
Alıntıları Göster -
philipps pf9966 Gayet memnunumquote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
Bende plazmada Philips öneriyorum.
Alıntıları Göster -
260 ekran Samsung 102’ PDP TV, dünyanın plazma teknolojisiyle üretilen en büyük televizyon cihazı. 2000:1 kontrast oranına sahip televizyon, Samsung'un DNIe (Sayısal Doğal Görüntü makinesi) teknolojisiyle donatılmış. DNIe teknolojisi 1000cd/m2 parlaklık oranında 68.7 milyar renk görüntü alınabilmesini sağlıyor. Televizyon aynı zamanda SRS TruSound XT ses sistemiyle sinema salonu kalitesinde ses veriyor.
208 ekran Samsung 82’ TFT-LCD TV, dünyanın likit kristal teknolojisiyle üretilmiş en büyük televizyonu. Likit kristal TV, plazma ekranlı TV'ye göre hem daha az elektrik harcıyor hem de çok daha hafif. 8 mikro saniyelik tepki süresine sahip Samsung 82’ TFT-LCD TV’de, likit kristal televizyonların en büyük problemi olan hızlı kayan görüntülerde netlik kaybı sorunu yaşanmıyor. TV seti 16:9 görüntü oranında 1920X1080 piksel çözünürlüğe sahip.
SAMSUNG PS63P3H
63''-160cm Ekran Boyutuyla Dünyanın En Büyük Plazma Paneli
Liste Fiyatı : 19.908,47 YTL +KDV
Havale ile : 18.514,88 YTL +KDV
KK Tek Ödeme : 18.514,88 YTL +KDV
12 Taksit : 1.957,67 YTL KDV Dahil
SAMSUNG PS 50P4A
Duvar kiti + HT/DS100 Ses Sistemi Hediyeli
Liste Fiyatı : 8.050,00 YTL +KDV
Havale ile : 7.486,50 YTL +KDV
KK Tek Ödeme : 7.486,50 YTL +KDV
12 Taksit : 791,58 YTL KDV Dahil
SONY KE-P42XS1 Plazma TV
Liste Fiyatı : 6.905,40 YTL +KDV
Havale ile : 6.422,02 YTL +KDV
KK Tek Ödeme : 6.422,02 YTL +KDV
12 Taksit : 679,03 YTL KDV Dahil
SAMSUNG PS 42S5H
HD READY
Liste Fiyatı : 5.083,90 YTL +KDV
Havale ile : 4.728,03 YTL +KDV
KK Tek Ödeme : 4.728,03 YTL +KDV
12 Taksit : 499,92 YTL KDV Dahil
SAMSUNG PS 42D5S
Dünya'da ilk kez sadece Samsung'da 549 milyar renk
Liste Fiyatı : 4.236,44 YTL +KDV
Havale ile : 3.939,89 YTL +KDV
KK Tek Ödeme : 3.939,89 YTL +KDV
12 Taksit : 416,58 YTL KDV Dahil
Üsteki açıklamaya ait plazmanın resmi.
Kaynak linki:http://www.yalcinlar.com.tr/prodtype.asp?cookiecheck=yes&PT_ID=99&strPageHistory=cat
-
Ben de Lg ye bayıldım bi yerde görmüştümquote:
Orijinalden alıntı: cylone
260 ekran Samsung 102’ PDP TV, dünyanın plazma teknolojisiyle üretilen en büyük televizyon cihazı. 2000:1 kontrast oranına sahip televizyon, Samsung'un DNIe (Sayısal Doğal Görüntü makinesi) teknolojisiyle donatılmış. DNIe teknolojisi 1000cd/m2 parlaklık oranında 68.7 milyar renk görüntü alınabilmesini sağlıyor. Televizyon aynı zamanda SRS TruSound XT ses sistemiyle sinema salonu kalitesinde ses veriyor.
208 ekran Samsung 82’ TFT-LCD TV, dünyanın likit kristal teknolojisiyle üretilmiş en büyük televizyonu. Likit kristal TV, plazma ekranlı TV'ye göre hem daha az elektrik harcıyor hem de çok daha hafif. 8 mikro saniyelik tepki süresine sahip Samsung 82’ TFT-LCD TV’de, likit kristal televizyonların en büyük problemi olan hızlı kayan görüntülerde netlik kaybı sorunu yaşanmıyor. TV seti 16:9 görüntü oranında 1920X1080 piksel çözünürlüğe sahip.
SAMSUNG PS63P3H
63''-160cm Ekran Boyutuyla Dünyanın En Büyük Plazma Paneli
Liste Fiyatı : 19.908,47 YTL +KDV
Havale ile : 18.514,88 YTL +KDV
KK Tek Ödeme : 18.514,88 YTL +KDV
12 Taksit : 1.957,67 YTL KDV Dahil
SAMSUNG PS 50P4A
Duvar kiti + HT/DS100 Ses Sistemi Hediyeli
Liste Fiyatı : 8.050,00 YTL +KDV
Havale ile : 7.486,50 YTL +KDV
KK Tek Ödeme : 7.486,50 YTL +KDV
12 Taksit : 791,58 YTL KDV Dahil
SONY KE-P42XS1 Plazma TV
Liste Fiyatı : 6.905,40 YTL +KDV
Havale ile : 6.422,02 YTL +KDV
KK Tek Ödeme : 6.422,02 YTL +KDV
12 Taksit : 679,03 YTL KDV Dahil
SAMSUNG PS 42S5H
HD READY
Liste Fiyatı : 5.083,90 YTL +KDV
Havale ile : 4.728,03 YTL +KDV
KK Tek Ödeme : 4.728,03 YTL +KDV
12 Taksit : 499,92 YTL KDV Dahil
SAMSUNG PS 42D5S
Dünya'da ilk kez sadece Samsung'da 549 milyar renk
Liste Fiyatı : 4.236,44 YTL +KDV
Havale ile : 3.939,89 YTL +KDV
KK Tek Ödeme : 3.939,89 YTL +KDV
12 Taksit : 416,58 YTL KDV Dahil
Üsteki açıklamaya ait plazmanın resmi.
Kaynak linki:http://www.yalcinlar.com.tr/prodtype.asp?cookiecheck=yes&PT_ID=99&strPageHistory=cat
-
muhammeda sen naptın sattınmı megayı? birileri arıyodu valla. satacaksan forumu takip et.alıcılar dolanıyorquote:
Orijinalden alıntı: muhammedda
Ben de Lg ye bayıldım bi yerde görmüştüm
Alıntıları Göster -
LG'nin görüntüsüne aldanmayın, bazı yerlerde teşhirde hd tv demosu oynatılıyor o yüzden diğer tvlerden daha güzel görüntü gsteriyorlar gibi ama aslında öyle değil arıca şu kanalın logosunun ekranda kalması da ayrı bi husus... Panasonicin şu an sehpa hediyeli 4500ytl civarı bir ürünü var onu tavsiye ederim, teknosalarda görebilirsiniz...quote:
Orijinalden alıntı: tibi
muhammeda sen naptın sattınmı megayı? birileri arıyodu valla. satacaksan forumu takip et.alıcılar dolanıyor
Alıntıları Göster -
bence philipsin gerek plazmada olsun gerek normal televizyonlarda olsun en iyisi olduğuna inanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl
LG'nin görüntüsüne aldanmayın, bazı yerlerde teşhirde hd tv demosu oynatılıyor o yüzden diğer tvlerden daha güzel görüntü gsteriyorlar gibi ama aslında öyle değil arıca şu kanalın logosunun ekranda kalması da ayrı bi husus... Panasonicin şu an sehpa hediyeli 4500ytl civarı bir ürünü var onu tavsiye ederim, teknosalarda görebilirsiniz...
Alıntıları Göster
işte bu model varya bu model bunun üzerine plazma tanımam bu pixel plus2 teknolojisi hiçbir firmada yok
Özellikler
127 Ekran, PIXEL PLUS, Plazma HD Panel,
100Hz, DNM, DCC, Artı Geniş Ekran,
Cinema Link ve Tam Çift Ekran
Marka : PHILIPS
Model : 50PF9966
Ekran Boyutu 50" plazma (127 cm)
Ekran Formatı 16:9 (GENİŞ EKRAN)
Çözünürlük 1365 x 768p
Parlaklık 900 cd/m2
Kontrast Oranı 1000:1
Görüş Açısı 160 / 160
TV Standardı ATSC (Digital - SDTV, HDTV),
NTSC (analog), PAL (analog)
Audio Çıkış Virtual Dolby Surround, : 2x15 W RMS,
2 woofers with wOOx and 2 dome tweeters
Resim İçinde Resim Dual Tuner PIP
Ölçüler 1275 mm x 98 mm x 880 mm / 58 kg
Garanti Süresi : 2 YIL
Kdv dahil : 12.232,97 YTL
12.232.970.000 TL
-
Ben de mağazada dibine girip izledim pioneer en iyileri 16,000YTLlik bi aletti, samsungtan da panasonicten de daha süper görüntüsü vardıquote:
Orijinalden alıntı: nasreddin_hoca
bence philipsin gerek plazmada olsun gerek normal televizyonlarda olsun en iyisi olduğuna inanıyorum.
işte bu model varya bu model bunun üzerine plazma tanımam bu pixel plus2 teknolojisi hiçbir firmada yok
Özellikler
127 Ekran, PIXEL PLUS, Plazma HD Panel,
100Hz, DNM, DCC, Artı Geniş Ekran,
Cinema Link ve Tam Çift Ekran
Marka : PHILIPS
Model : 50PF9966
Ekran Boyutu 50" plazma (127 cm)
Ekran Formatı 16:9 (GENİŞ EKRAN)
Çözünürlük 1365 x 768p
Parlaklık 900 cd/m2
Kontrast Oranı 1000:1
Görüş Açısı 160 / 160
TV Standardı ATSC (Digital - SDTV, HDTV),
NTSC (analog), PAL (analog)
Audio Çıkış Virtual Dolby Surround, : 2x15 W RMS,
2 woofers with wOOx and 2 dome tweeters
Resim İçinde Resim Dual Tuner PIP
Ölçüler 1275 mm x 98 mm x 880 mm / 58 kg
Garanti Süresi : 2 YIL
Kdv dahil : 12.232,97 YTL
12.232.970.000 TL
Alıntıları Göster
-
yalnız başka forumda pioneer alan arkadaşlar oldu logolardan ve sabit görüntülerden iz kalması sorunu yaşadılar. gerçi bunun için bir müddet düşük kontrastta çalıştırıp sonra yavaş yavaş kontrası artırmadan bahsediyorlardı. ben samsungda böyle bir sorun yaşamadım. yinede 50xde çok özellikli ve kaliteli bir plazma. dlp tv düşünenler samsunga bakabilirler. büyük ekranı daha makul düzeyde bir fiyata ve hd çözünürlükle sahip olabilirler. samsungun dlp tv lerinden biri bu sene eisa ödülü aldı.quote:
Orijinalden alıntı: Coşkun
Ben de mağazada dibine girip izledim pioneer en iyileri 16,000YTLlik bi aletti, samsungtan da panasonicten de daha süper görüntüsü vardı
Alıntıları Göster
-
Panasonic 42 PA 500Equote:
Orijinalden alıntı: yildiray35
yalnız başka forumda pioneer alan arkadaşlar oldu logolardan ve sabit görüntülerden iz kalması sorunu yaşadılar. gerçi bunun için bir müddet düşük kontrastta çalıştırıp sonra yavaş yavaş kontrası artırmadan bahsediyorlardı. ben samsungda böyle bir sorun yaşamadım. yinede 50xde çok özellikli ve kaliteli bir plazma. dlp tv düşünenler samsunga bakabilirler. büyük ekranı daha makul düzeyde bir fiyata ve hd çözünürlükle sahip olabilirler. samsungun dlp tv lerinden biri bu sene eisa ödülü aldı.
Alıntıları Göster
Panasonic 50 PA 500E
Pioneer PDP 436 XDE
Pioneer PDP 506 XDE
Peki bu modelleri kullanan arkadaşlar var mı? Ben Panasonic 50 PA 500E modelini kullanıyorum
çok memnunum ama çok yakın bir abim kararsız kaldığı için bende araştırma yapıyorum. Kullanan arkadaşlar varsa onların yorumlarını da okumak isterim. Çok teşekkürler. Philips Pixel Plus 2 için de iyi diyorlar onu da kullanan varsa onla ilgili de bilgi almak isterim. En azından burda yazılanlar diğer kararsız kalan arkadaşlar için de iyi olur.
İyi günler
-
ya paranın alabılecegi en iyi plazma nedir arkadaslar?quote:
Orijinalden alıntı: onurdurust
Panasonic 42 PA 500E
Panasonic 50 PA 500E
Pioneer PDP 436 XDE
Pioneer PDP 506 XDE
Peki bu modelleri kullanan arkadaşlar var mı? Ben Panasonic 50 PA 500E modelini kullanıyorum
çok memnunum ama çok yakın bir abim kararsız kaldığı için bende araştırma yapıyorum. Kullanan arkadaşlar varsa onların yorumlarını da okumak isterim. Çok teşekkürler. Philips Pixel Plus 2 için de iyi diyorlar onu da kullanan varsa onla ilgili de bilgi almak isterim. En azından burda yazılanlar diğer kararsız kalan arkadaşlar için de iyi olur.
İyi günler
Alıntıları Göster
-
bide philipsmi pioneermiquote:
Orijinalden alıntı: cheesypoofs
ya paranın alabılecegi en iyi plazma nedir arkadaslar?
Alıntıları Göster -
bende önümüzdeki ay Pioneer 436xde alıcam sanırım. Aslında philips in daha yüksek çözünürlük ve aynı contrast oranında ambilight özellikli olanlarıda var ama amfi vs herşey pioneer oldu... Kararsız kaldım...quote:
bide philipsmi pioneermi
Alıntıları Göster -
nolcak abi bilgisayarinda mesela anakart asussa ekran kartin dvd romun flndamı asus olcakquote:
Orijinalden alıntı: ozthewiz
bende önümüzdeki ay Pioneer 436xde alıcam sanırım. Aslında philips in daha yüksek çözünürlük ve aynı contrast oranında ambilight özellikli olanlarıda var ama amfi vs herşey pioneer oldu... Kararsız kaldım...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheesypoofs -- 29 Kasım 2005, 23:14:26 > -
quote:
bide philipsmi pioneermi
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: cheesypoofs
bide philipsmi pioneermi
Plazmayı bulan firma Philips'dir.Onun için Philips. -
aslında pek çok teknolojiyi ilk bulan firma genelde philips oluyor , ama teknoloji piyasasında varsa yoksa sony ismi , hadi bu topic de sony adı hiç tartışılmadı da mp3 player'lar forumuna da çok geliyorlar ; hiçbir şey bilmeyenler direk en iyisi sony'dir diye atlıyolar , konuyla alakasız ama içimde kalmış döktüm dışarıquote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!quote:
bide philipsmi pioneermi
Plazmayı bulan firma Philips'dir.Onun için Philips.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!quote:
bide philipsmi pioneermi
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: KillForYou!
quote:
bide philipsmi pioneermi
bak adamım nasıl biliyıosun işni sen ilk plamazmayı bulan firma philips en yeni teknolojileride philips çıkarıyor ama milletin kafasında varsa yoksa civilcivil arkadaşımızın dediği gibi sony sony nedir bu sony olayı arkadaşlar yeni bir teknoloji çıksa bu teknolojiyi ve bu pazarda yine en iyi sony mi diyeceğiz sonuçta en çok çeşit format ve kaliteli ürünü kim hangi marka piyasaya çıkarıyorsa sonuçta o firma işte marka parayı götürdü demektir yalanmı konuşuyorum arkadaşlar
Benzer içerikler
- philips tv kanal taşıma
- garantisi bitmiş ürünün yasal onarım süresi
- vestel en iyi görüntü ayarları
- sınırsız iptv kodları
- samsung tv ücretsiz iptv uygulaması 2024
- en küçük televizyon
- çanaksız uydu alıcısı
- tv box nedir
- miracast nasıl açılır
- xiaomi xming q5 neo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X