Şimdi Ara

Plazma Pionerr veya Panasonic (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende Philips 42pf9966 var. Plazmaları çok araştırdım bunun yeri ayrı. Ama pc bağlayacaksan ve kar etmek istiyorsan dlp bak bence.
  • LG PX4RV PLASMA SIFIR 3.650.00 YTL
    irtibat
    0216-456-77-30
    msn:blade_17@paris.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade_17 -- 15 Ocak 2006 20:16:26 >
  • plazma da pioneer öndedir.
    panasonic te iyi hatta en iyi alternatif.
    sony ve philips ilk çıkardıkları plazmalarda harbiden işi biraz karıştırdılar ama bu kötü oldukları için değil.
    ki son üretimleri ile sony ve philips özellikle philips son derece dehşetler.
    plazma ekranı rf(radio freguency) anten yayınlar yani onunla izlemye kalkarsanız ki(öyle yapacaklar ne diyeyim) plazma yada lcd olsun bütün markaları bir düşün bakalım.
    RF en iyi görüntüyü pioneer da aldım ama eski model 436hde sanırım o idi. alt model pioneer vardı vasat. şimdi ki yeni pioneer lar ise deli.
    fakat bugun butun markalar neredeyse harika urunler çıkarıyorlra ve dikkat etmeniz gerekenleri bildikten sonra memnun olursunuz. tabi izleyin öyle karar verin.
    izlediğiiz dvd film bile görüntünün kalitesini düşürebilir. bağlantı şekilleri, kablolar, görüntü kaynağı hepsinde dikkatli olun.
    saygılar. sonra HD tv ihmal etmeyin.

• arkadaslar dlp- lcd tv bolumundede yazdım ben hem satıcı hem kullanıcıyım

su anda ulkemısde satılan hdtv uyumlu panasonıc ve pıoneer ın renk ayrıntıları ve kontrastları aynı fakat 42 ınchlerde cozunurluk aynı(1024x768) 50ınchlerde pıoneerde 1280x768,panasonıcte ıse 1366x768 dır

suanda 42 ınchlerde fıyat aynı 6999ytl ama pıoneerde bu fıata hoparlor dahıl degıl panasonıcte dahıl
    cıhaz baglantıları panasonıcte dırekt arkasında pıoneerde ayrı bır cıhaz olarak verılır

aynı yazdıklarım 50 ınchlerdede gecerlı pıoneerde fıat 10990ytl panasonıcte 11290ytl dır

gelelım performanslarına ben her ıkı urunude magazamda satıyorum aynı goruntuyu aynı anda ve tvlerın ayarlarını aynı sevıyeye getırdıgım zaman hıc bır fark goremıyorum bunu net olarak soyleyebılırım

fakat pıoneerın bır evvelkı modelı olsaydı o zaman kesın netlıkte PANASONIC her ıkı boyuttada fark atıyordu dolayısıyla secım senın her ıkısde olabılır
  • bu arada panel senesı yanı jenerasyonu olarak panasonıc 8.jenerasyon dıger markalar 6.jenerasyon uretımdelerdır butun arkadasların bılgılerıne sunarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_O_N_Y

arkadaşım tamam pioneer son bir atakla panasoniğin yeni vierra plazma tvsini,phlipsin ambight ve pixel pls 2 teknolojisiyle piyasaya sürmüş olduğu plazma televizyonu vede samsungun 5,5 milyar renk destekli piyasaya sürmüş olduğu plazmasını geride bırakıp 7milyar renk destekli 3. nesil televizyon çağını başlatmış olabilir ama sanki SONY çok yeni bir firma gibiymiş gibi yorum yapma gereği duymuşsun bence bu senin daha doğrusu türk milletinin ne kadar ön yargılı olduğununda bir kanıtı olduğunu düşünüyorum hemen bir firmayı daha doğrusu bir konuyu bu kadar büyütmekte ve dalga geçmemizde üstümüze yok doğrusu haksızmıyım?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

yorumlarımdan o sonucu nasıl çıkardın anlamadım ama neyse

anladığım kadarıyla bu işle meşgulsün
    tesadüftirki ben de bu işle meşgulum ve piyasadki ürünleri az çok sen de tanırsın ben de tanırım
    ve sony satan arkadaşım da var
    panasonic satan da var
    pioneer satan da
    ve sonuç itibariyle araştırarak ve inceleyere konuşuyoruz
    hiç de önyargı falan değil kaynak gösteriyim
    teknoloji dergisinin yorumunu aktardım kısmen

digital home dergisi
    aralık 2005 sayısı
    sayfa 66

• bu konuyu bu kadar tarışmaya değmez en başta arkadaşımız dört plazma vermiş ve kararsız kalmış..siz nereye çektiniz konuyu, hangi marka iyi diye kişiden kişiye değişir bu...

neyse ben en başta yazan arkadaşa önerim Pioneer PDP 506 xde diğerlerinden daha kaliteli görüntüye sahip ama şu da var her zaman söylerim almadan önce kendiniz iyicene izleyip test edin aleti....

saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.