Şimdi Ara

Panasonic plazma ekran kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yaşındaki oğlum 8 senedir kullandığım Panasonic 50 g 20 plazmanın ekranını pencerenin kulbuyla kırdı kerata 😀
    Hiç yoktan masraf çıkardı.
    Tv yi seviyorum
    Sizce ekran tamiri mi yapmak yoksa 3 bin civarı bütçeyle yeni bir tane 60 inch tv mi alsam?
    Kararsız kaldım.
    Ekran maliyeti ne olur tahmini?
    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecmis olsun, 2 sene once ben de ayni model plazmami tasinma sirasinda kirmistim. Panasonic serviste Tamir icin soylenen fiyat 2 sene once 5.500 tl idi. Yeni tv almak daha mantikli maalesef

• öncelikle geçmiş olsun.bildiğim bir site var uygun fiyata ekran değişimi yapmaktadır.https://www.televizyonservisi.org/ web adresi burada iletişime geçebilirsiniz.piyasa fiyatları altında 6 ay garantili hizmet vermektedir.Biz yaptırdık sıfır gibi oldu..kullanıyoruz.
  • Bende de benzer durum oldu.Oğlum kumanda ile televizyon ekranını çatlatti vé tv de görüntü gitti.Sonrasında açmayı denediğimde alttaki ışık yaşına ragmen tv otomatik kendini kapatıyor.

50v20e tv acaba tamir edilebilir mi ve bidiginiz bir yer varmıdır Panasonic plazmalari tamir edecek.Çok sevdiğim tv şu anda yatıyor. Tamir edilemeyecekse ve yaptırmak sıfırdan pahalı ise mecburen yenisine bakacağım.Yardimci olursanız sevinirim

• Çözemedim kırık vaziyette duruyor

• https://www.pixelteknoloji.com.tr/

Bir de şu sitedeki numarayı ara. Plazma tamiri yapıyorlar mı bilmiyorum. En azından bulunduğunuz şehre göre öneri verebilirler.

• merhaba televizyonunuzu tamir ettirebildiniz mi?

ayni olay benim basima geldi 6 yillik 55" stw60 ekrani kirildi

panasonic servis diye caglar elektronige yonlendiriyorlar, cok pahaliya gelir uzun surer bosver diyor adamlar resmen

arastirdim mevzuatta 10 yil servis mecburiyeti ve azami 20 isgunu tamir suresi varmis bunlari zorlamayi dusunuyorum

4000 tl gibi birsey soylediler ama tv nin performansi 13-14 binlik tv ler seviyesindeydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG OLED TV Yanma Garantisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.