Şimdi Ara

Plazma tv sehpası öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir eve taşınıcam.Daha doğrusu evlenicem ev tuttum.Bu resimdekine çok benzer birşey almak istiyorum.Arkası panelli olacak.Acil önerilerini ve verebileceğiniz örnekleri görmek istiyorum.Şimdiden teşekkürler...

http://img207.imageshack.us/my.php?image=122yb0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycalayir -- 5 Şubat 2009; 12:04:17 >

• modoko benzeri mobilyacilarda istedigin urunu yaptirabilirsin. ornek fotograf goster yeter. hazir alicam diyosan yatas a bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: IFSO

modoko benzeri mobilyacilarda istedigin urunu yaptirabilirsin. ornek fotograf goster yeter. hazir alicam diyosan yatas a bakabilirsin

Mobilyacilarda yaptirmak oldukca mantikli. Bizim musterilerimiz de genellikle mobilyacilara ozel TV unitesi yaptiriyor.
  • Tavsiyem>>Askılı/Askısız TV Sehpa üniteleri kullanmanız

-Genelde Mobilya-TV üniteleri diye tasarlanan uygulamalar,zaten adı gibi bir "Mobilya" tasarımı oluyor!
    ama bunların "Panel tip TV uygulamalarında kullanılacağını için çoğu yer bilmiyor,adam çünkü Mobilyacı yaw!!!

Beyaz bir kere olmaz!!!bembeyaz yapıyorlar!
    Etrafındaki bazı uygulamalarda çoğunda bakıyorum yanlış!

Bu işi zaten Mobilyacılar bilmez,ama onlarda bu iş nasıl olur diyede bir gayret görtemiyor!

Benim kısca tavsiyem Sehpa türü Stand lar kullanmanız+

++
  • Walla işini bilen daha önce bu işi yapmış ve maliyetide abartmayacak bir mobilyacı arıyorum.Bakalım bulabilecekmiyim...
  • Merhaba;
    Forumumuzda ilginizi çekebilecek bir konu başlığı vardı.Ekliyorum.Hoşçakalın.

http://forum.donanimhaber.com/m_22939070/tm.htm
  • Arkadaşlar İzmirde istediğim modeli uygun fiyata yapabiecek birilerini bilen varmı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel televizyon önerisi
    2 yıl önce açıldı
    TEŞHİRDEN LED TV ALMAK ?
    12 yıl önce açıldı
    TV Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.