Şimdi Ara

Plazma Tv yerine tavsiye istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun yıllar sorunsuz kullandığım hala da kullanmakta olduğum Panasonic 50VT30 Plazma TV değiştirmeyi düşünüyorum. Seyretme mesafem max. 3 metre
    olduğu için 55'' iyi olur diye düşündüm. Çoğunlukla D-smart uydu TV, internet üzerinden netflix, vb platformlardan film izleyeceğim için 65'' biraz büyük gelir diye düşünüyorum.

Biraz araştırma yaptım. Plazmadan sonra gerek görüntü kalitesi gerekse ses üzerinde olması özelliklerinden dolayı üzmeyecek SONY OLED TV gibi duruyor.

Tavsiyelerinizi almak isterim.

Yoksa bir süre daha plazma ile devam etmek daha iyi mi olur?

• Hocam OLED dışında bir ürün almayın PLAZMA dan sonra sadece OLED kalitesi keser sizi bilginiz olsun
  • OLED TV olması konusunda son kararımı verdim. Ancak hangi marka olacağını araştırmaya başladım.
    Ölü piksel, ekran yanığı vb. konulardan başımın ağrımasını istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkid778

OLED TV olması konusunda son kararımı verdim. Ancak hangi marka olacağını araştırmaya başladım.
    Ölü piksel, ekran yanığı vb. konulardan başımın ağrımasını istemiyorum.
    Hocam SONY veya LG düşürseniz yardımcı olurum size bilginiz olsun.
  • oled olur kesinlikle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oledlerde yanik sorunu var. Bu sebepten uzak durun. Youtubeda yerli yabanci kullanici olsun normal kullanimda bile 1-2 yilda bu sorunu yasamislar. Piksek temizleme de ise yaramamis. Garanti bittiginde bu sorunu yasarsaniz size panel fiyati sunacaklar. Yazik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plazama TV alırkende aynı problem başımı ağrıtmasından korkuyordum 8 seneden fazla kullanıyorum bir problem şimdiye kadar yaşamadım. Yine de insan çekiniyor. Anlaşılan Bir süre daha plazmaya devam edeceğim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv tavsiye ve bilgi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Plazma tv nin hem de en kalitelisini almışsınız.

Yani sizi tatmin edecek tek panel Oled olur. Onun haricinde pek memnun kalmazsınız.

Yine de elimde o kalitede bir plazma tv varken hiç değiştirmezdim. Gerek yok çünkü. Değiştirdiğinize değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir pany kadar olmasa da lg plazma sahibiyim. Plazma tv candır can alışan bir daha led tv ye bakmaz bile kesmez çünkü o görüntüyü alamıyorsunuz plazma tv de görüntü gerçekten çok başka oluyor... ya olede geçiş olacak veya kullanmaya devam edeceksiniz. Ben şahsen çok memnunum tv den 4k falan hikaye led tv hiç düşünmedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.