Şimdi Ara

plazmada lg mi, samsungmu alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki markadan hangisi iyidir sadece bu iki markadan birini almak istiyorum marka yarıştırmak istemiyorum hangisi daha başarılı bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevedeKulak -- 25 Haziran 2010; 5:29:43 >

• LG 50 PS 8000 bir arkadaşım aldı ve oldukca memnun aynı markanın LCD modeli olarak 42 LH7000 modelini aldım LG bu konuda gercekten iyi bir marka
  • Plazma deyince Panasonic'ten başkasını düşünmeyin. Dünyadaki şu an en iyi PDP ekranları Panasonic üretiyor. özellikle G serisi panelleri siyah kalitesi, parlama önleme vs. açısından rakiplerinden çok ileride.

Tabi fiyat odaklıysanz ve büyük ekran olsun siyah kalitesi vs. çok önemli değil diyorsanız diğer üreticileri de düşünebilirsiniz.
  • panasonic tamamda samsungda çokmu kötü, artık bunu bilen pananın burnu iyice havada.
  • Örneğin CNET'in en iyi plazmalar listesine göz atacak olursanız:http://reviews.cnet.com/best-plasma-tvs/

7 TV arasında İlk 3 dahil olmak üzere 4'ünün Panasonic, 3'ünün LG, 1'inin Samsung olduğunu görebilirsiniz. Bu anlamda, benim de katıldığım üzere, Panasonic plazmada açık ara liderdir ama bütçenize göre LG veya Samsung modellerine de bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okean

Örneğin CNET'in en iyi plazmalar listesine göz atacak olursanız:http://reviews.cnet.com/best-plasma-tvs/

7 TV arasında İlk 3 dahil olmak üzere 4'ünün Panasonic, 3'ünün LG, 1'inin Samsung olduğunu görebilirsiniz. Bu anlamda, benim de katıldığım üzere, Panasonic plazmada açık ara liderdir ama bütçenize göre LG veya Samsung modellerine de bakabilirsiniz.

albani ama tam tersini söylüyor samsung, LG daha iyi diyor plazma konusnda demekki bu konudada fanatikler var.

• ben pek de öyle hatırlamıyorum, kendisi gelip söylerse daha doğru olur tabii ki ama örneğin plazmalarda sıkça yaşanan Burn-in yani görüntünün ekranda kalması konusuyla ilgili şöyle bir şey yazmış mesela:

Birisi NEC tekniği(Pio) diğerleri ise Pany tekniği kullanıyor ancak zaman içinde LGE/Samy kendi sistemlerini geliştirdi isede özellikle LGE hala aynı yerde!!! Samy ise oldukça ilerledi ama Pany nin hala ciddi gerisinde ancak High-Serilerinde görüntü kalitesi olarak Pany ile başa-baş diyebiliriz,ancak Pany ler de dahil "Retention" konusunda;ciddi bir ilerleme sağlayamadılar!

benim anladığım kadarıyla LG Panasonic'ten bariz iyidir falan demiyor sayın albani, hatta retention konusunda yıllardır adım ilerleme kaydedememiştir diyor ben mi yanlış anlıyorum acaba yazdıklarını?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 40c650 Nereden almalı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okean

ben pek de öyle hatırlamıyorum, kendisi gelip söylerse daha doğru olur tabii ki ama örneğin plazmalarda sıkça yaşanan Burn-in yani görüntünün ekranda kalması konusuyla ilgili şöyle bir şey yazmış mesela:

Birisi NEC tekniği(Pio) diğerleri ise Pany tekniği kullanıyor ancak zaman içinde LGE/Samy kendi sistemlerini geliştirdi isede özellikle LGE hala aynı yerde!!! Samy ise oldukça ilerledi ama Pany nin hala ciddi gerisinde ancak High-Serilerinde görüntü kalitesi olarak Pany ile başa-baş diyebiliriz,ancak Pany ler de dahil "Retention" konusunda;ciddi bir ilerleme sağlayamadılar!

benim anladığım kadarıyla LG Panasonic'ten bariz iyidir falan demiyor sayın albani, hatta retention konusunda yıllardır adım ilerleme kaydedememiştir diyor ben mi yanlış anlıyorum acaba yazdıklarını?

zaten samsung, LG den iyidir diyor plazma konusunda, panasonic tabii daha iyi plazmada ama konu LG ve samsung olunca samsung plazma diyor açıkcada gördügünüz gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.